Maisterin tutkinto kaupunkisuunnittelu, arkkitehtuuri ja liikkuvuuden tilat

Yleistä

Ohjelman kuvaus

portfolio10_0

Hankkii tiedot suunnittelu- tilaa poikkitieteellinen näkökulmasta

Tämä ohjelma on tarkoitettu kehittää johtamistaitoja ja suunnittelun kaupunkitilan. Ohjelmassa painotetaan erityisesti kestävyys ja rakentaa poikkitieteellinen näkemys saavuttaa Globaalin tiedon rakennetun ecologizante.

Vuodesta monitasoinen näkökulma, joka liittyy oppimisen eri mittakaavoissa, ohjelma on suunnattu ammattilaisille, jotka on erityisesti mukana luomassa julkisten tilojen ja kaupunkialueilla.

Tämä on Ensimmäinen Masters sisältävät kehittyneitä tutkimuksia, jotka liittyvät Sciences monimutkaisuuden. Sciences, joka edistää uuden tavan lähestyä todellisuutta ja antaa meille uusia työkaluja suunnitteluun kaupungeissa.

Suuri osa ohjelman sisältö on suunnattu evoluutio kaupunkien muodon ja monimutkaisia ​​sosiaalisia, taloudellisia ja teknologisia prosesseja heidän lannistumaton dynaamisen muodon ja jatkuvasti muokkaavat kaupunkeja.

Projektityössä on tärkeä osa Masters, koska tässä prosessissa koko hankitun osaamisen syntetisoidaan. Tässä mielessä opiskelijat kehittävät kykyä analysoida monimutkaisia ​​yhteyksissä, asettaa tavoitteita ja kehittää strategioita kehittämiseen terve ja hyvä elämänlaatu ja monipuolinen tilat.

Nykyään enemmän kuin koskaan, Urban Space Design on yhteinen tehtävä, niin että jokainen suunnittelija pitäisi tietää laajoja monitieteellisiä asiayhteys, jossa hanke on kehitetty. Tässä mielessä, hyvä organisaatio ja projektinhallinnan on olennaista.

Tavoitteet

Päätavoitteet tämän ohjelman ovat:

 • Hankkia tiedot suunnittelu- tilaa konstruoitu transdisciplinar näkökulmasta; eli liitetystä näkökulmasta pystyy rekonstruoimaan yleiskuvan pirstoutumisen tietoa nyky hyper-erikoistunut yhteiskunnassa.
 • Lisätietoja uusimmista design ecologizante lähestymistavasta tarjontaa kompleksisuusteoria.
 • Ymmärtää kaupunkitila prosessina, johon liittyy kehittää malleja, jotka ylittävät suunnittelevat strategista ajattelua vallitsee.
 • Ja tarjota teoreettisia työkaluja tarvittavat kehittämistä ja toteuttamista hyvä hanke käytäntöjä.
 • Tietävät strategiat ja perusteet johtavien kansainvälisten projektien viime vuosina.
 • Tarjota tietoa ja osaamista tutkimalla ja suorittamalla harjoituksia, joiden avulla opiskelijat voivat vahvistaa ja toteuttaa hankittuja tietoja.
 • Kehittää kriittistä ajattelua opiskelijoiden tarjoamalla käsitteellisiä työkaluja, joiden avulla he voivat valtuuttaa itseään ja tulla itsekriittinen ja itsensä refleksinomaisia ​​suunnittelija.
 • Tietäen uusia johtamisen ja projektiorganisaatiota liityttävä tähän maailmanlaajuiseen hätäpuhelun tietoyhteiskunnan.
portfolio15

Opintosuunnitelma

Master of Urban Design, Arkkitehti Spaces ja liikkuvuus on jäsennelty alkaen seuraavilla aihealueilla integroidaan rajat projektissa kehitetty yli 10 aiheista:

Teoria rakennustyömailla

Proyectuales rakentaa argumentit ja asettaa tavoitteet peräisin poikkitieteellisessä paikannus. Tämä edellyttää ymmärrystä muotoilun moniulotteisesta näkökulmasta (sosiaaliset, taloudelliset, kulttuuriset, ympäristöön, ...) kautta vaativuus yrittää rakentaa monimutkainen suunnittelu ulkoasua rakennettu tilaa ja julkistaa tieteellisiä tutkimuksia Niiden avulla voimme kehittää malleja räätälöityjä tarpeisiimme.

Urban analyysi ja esitys tekniikoita

Historiallinen, taloudellinen ja sosiaalinen analyysi kaupunkitilan on olennainen edellytys kohdata jokainen hyvä hanke. Tiedämme työkaluja kaupunkien analyysi ja järjestelmien merkityksellisempi ja tehokkaan edustuksen.

Solmut ja liittimet: kadulle ja aukiolle

Muoto kaupunkien tila on mahdollisuus sen toiminnallista rakennetta. Kehitystä niiden erityiset topografiset, hydrologiset, ympäristöllisiä, taloudellisia ja sosiaalisia näkökohtia ovat mukana. Katu ja neliö on paradigma kaupunkien julkisen tilan. Analysoimme joukko vaikutuksia, jotka on otettava huomioon niiden suunnittelussa.

Puistot ja leikkikentät

Jos puistot ovat keuhkot kaupungin leikkipaikat ovat sen tulevaisuuden lupaus. Lapsilla on myös oikeus kaupunkiin. Ekologisessa mielessä tutkimme tapoja tehdä kaupungeista vihreitä, terveitä ja hyväntuulinen.

Jälkiteollisesta tilat ja Ranta

Vuonna postfordistisen aikakauden monet tilojen tuotannon teollisuuden kaupunki ovat vanhentuneet ja hylätty. Nämä tilat ovat suuria mahdollisuuksia elvyttämiseen kaupungin. Rantaviivan ovat usein tietyssä tapauksessa tämän dynaamisen. Analyysi kansainvälisistä projekteista on tullut melko mitä ei aiemmin ole ollut paikkoja.

Suunnittelu ja rakentaminen kaupunkien Elements

Suunnittelun liittyy kehon ja herkkä, koska työmme, suunnittelijat ehdottaa tapa "touch" maailman. Tiedämme materiaalit, suunnittelun ja rakentamisen ongelmista ja eri valmistusjärjestelmien kehittämiselle hankkeemme yksityiskohtaisesti.

Älykkyys ja tehokkuus: paradigmaan Smart City

Saavuttaa tehokas suunnittelu, kaupunkien tarpeisiin ajatella strategisesti näkökulmasta (eko) looginen. Uudet teknologiat kuten Big Data ja prosessit mahdollistavat monitorizajes aktiivinen säätely kaupungin (digitaalikaupungit). Tämä vallankumous on vasta alkanut ...

Liikkuvuus ja saavutettavuus

Kaupunkitila on probabilistinen verkosto välisten suhteiden. Kehitystä kuljetus tarkoittaa, että kaikki kaupunkien hanke olisi otettava huomioon liikkuvuuteen liittyviä ongelmia, joita syntyy tässä verkossa (saavutettavuus, riskien ehkäisy, ajoneuvo-jalankulkija vuorovaikutus). Miten voimme yhdistää modernia passiivisten ja aktiivisten ohjausjärjestelmien (Smart City ja Big Data) suunnittelussa projektimme?

Kimmoisuus ja kestävyys

Joidenkin vuosien kestävyyttä on tullut keskeinen tekijä suunnittelussa kaupunkitilan. Samanaikaisesti, joustavuus on kyky kestää ja voittaa katastrofien ja ympäristön häiriöt. Kuten biologia opettaa meille kaiken hyvän suunnittelun on oltava mukautuva (ja toivottavasti älykäs) ja siksi on otettava huomioon ongelma epävarmuutta.

rakentaa ulokkeet

Kaupunkitila ei ole yksin vastuussa yksi henkilö, on kollektiivinen hanke, jonka pitäisi pyrkiä rakentamaan enemmän osallistavia kaupunkeja. Verkostoyhteiskunnassa yhä ne ovat saamassa enemmän alaa uusi hajautettu päätöksenteko suunnitteluun vertaisverkko (P2P) järjestelmiin.

Lopullinen Master Työ

Tutorizada valmistelu lopullisen maisterin hanke, jossa opiskelija on tiivistetään hankittuja tietoja aiemmin opettanut eri aiheista. Teemana hanke on erilainen kussakin painos Master ja koostuu laatia kattavan hankkeen ennalta määritelty teema. Opiskelijan on osoitettava, että se on hankkinut työmenetelmien kehittämiseksi hankkeen kaikissa vaiheissa.

Opetussuunnitelma on jaettu neljään moduuleihin.
Materiaaleja, jotka muodostavat opetussuunnitelman jakautuvat seuraavasti:

AIHEET Op
Teoria rakennustyömailla 5
Urban analyysi ja esitys tekniikoita 5
Solmut ja liittimet: Street ja Plaza 5
Puistot ja leikkikentät 5
Jälkiteollisesta tilat ja Ranta 5
Suunnittelu ja rakentaminen kaupunkien Elements 5
Älykkyys ja tehokkuus: paradigmaan Smart City 5
Liikkuvuus ja saavutettavuus 5
Kimmoisuus ja kestävyys 5
rakentaa ulokkeet 5
Lopullinen Master Työ 10
YHTEENSÄ op 60

Vaatimukset

Suositeltava profiili

Tämä Master on suunnattu ihmisille, jotka ovat seuraavanlaisia:

 • arkkitehdit
<li>  maisema-arkkitehdit</li>
<li>  Tutkinnon Suunnittelu</li>
<li>  rakennusinsin&ouml;&ouml;rien</li>
<li>  Fine Arts tutkinnon</li>

Tapauksissa, joissa opiskelija osoittaa edellisen korkeakoulutuksen prosessin akkreditointi korkeakoulututkinto, akateeminen komitea arvioi hakijan ansioluettelo ja portfolio ja valmiiksi opetussuunnitelma, joka on säilyttää kohtuullinen vastaavuus olemassa olevat tutkimukset tutkinto samalla alueella.

Aste

Ihmiset, jotka kulkevat ohjelman arviointia saavat kaksoistutkintoon: Course ESdesign - Superior School of Design Barcelona Course International University of Valencia, joka hyvitetään niitä ammattilaisten erikoisuus tutkittu.

Uranäkymät

Opiskelijat otetaan tämä Master voi kehittyä uransa seuraavilla aloilla:

 • suunnittelututkimuksia
<li>  arkkitehtitoimistot</li>
<li>  tutkimukset Urbansismo</li>
<li>  tekniikka</li> 
<li>  Julkiset ja yksityiset yritykset, jotka liittyv&auml;t yhdyskuntasuunnittelun Mobility</li>

Viimeksi päivitetty Kesäkuu 2017

Oppilaitoksesta

Conoce la Escuela Superior de Diseño de Barcelona Formamos a profesionales para convertirles en motor del cambio que les permita la trasformación del entorno y la generación de nuevos espacios, desarr ... Lue lisää

Conoce la Escuela Superior de Diseño de Barcelona Formamos a profesionales para convertirles en motor del cambio que les permita la trasformación del entorno y la generación de nuevos espacios, desarrollando la creatividad y la innovación. Näytä vähemmän