Maisterin tutkinto yksityisestä turvallisuudesta

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Tämän Pegason yliopiston yksityisen turvallisuuden virallisen koulutuksen avulla löydät globaalin näkemyksen turvallisuudesta kaikilla sen koulutusnäkökohdilla, kehittämällä ammatillista kykyä luoda hätäsuunnitelmia sekä kansallisesti että kansainvälisesti, hätätoimintasuunnitelmia, riskit, turvallisuus vankiloissa ja valvonta museoissa muutamien asiaan liittyvien toimien mainitsemiseksi.

Sen kesto on 9 kuukautta ja se on 100% verkossa, minkä avulla voit hallita aikatauluja nykyisen elämäntapasi mukaisesti.

Millaista sisältöä näet opiskellessasi tätä virallista yksityisen turvallisuuden koulutusta?

Jotkut tärkeimmistä sisällöistä, joita voit opiskella tällä koulutuksella, ovat seuraavat:

 • Kattava tietoturvan hallinta
 • Delinquent fenomenologia
 • Yksityisen tutkinnan perusta
 • Yhteiskuntatieteiden tutkimusmenetelmät

Yksityisen turvallisuuden virallisen maisterin tutkinnon tavoitteet

Yksityisen turvallisuuden virallisen maisterin tutkinnon päätavoite on kouluttaa opiskelijoita teoreettisissa, käytännöllisissä ja metodologisissa näkökohdissa antamalla sinulle kaikki tarvittavat työkalut, jotta voit suorittaa työpaikallasi kattava ja tehokas ammattilainen.

Lisäksi tärkein filosofiamme on, että saavutat huipputason turvallisuuden eri osa-alueiden koulutuksessa globaalilla tasolla ja varaudut sinut tähän kaikissa haasteissa, joita tämän alan ammatit aiheuttavat.

Kurssien alkamispäivä

Koska virallisiin tutkintoihin liittyvien ehdotuspyyntöjen on vastattava vähimmäismäärää opiskelijoita, jotta akateeminen ohjelma voidaan suorittaa, INISEG pidättää oikeuden muuttaa, keskeyttää tai poistaa tietyn puhelun päivämäärän, joka ilmoittaa jokaiselle opiskelijalle sähköpostitse tai puhelimitse päivityksen päivitys.

INISEGin tarkoituksena ei ole lainkaan aiheuttaa ongelmia tai haittoja mahdollisissa muutoksissa, joita voi tapahtua näissä kiinteiden puhelujen prosesseissa, ja ennen kuin ilmenee mitään ongelmia, meidän on ja on tehtävämme pystyä ratkaisemaan se parhaalla mahdollisella tavalla ja etsimään optimaalinen. ratkaisu opiskelijoillemme.

Yksityisen turvallisuuden virallisen maisterin tutkinnon opintojakso

 • Yksityisen turvallisuuden perusteet
 • Turvallisuuden hallinta
 • Tapahtumien hallinta. Turvallisuussuunnitelmat
 • Turvallisuusosasto. Työn riskien suojaaminen
 • Rikollisuus ja verkkoturvallisuus
 • Pelastuspalvelut ja hätätilanteet
 • Kriittiset infrastruktuurit
 • Henkilöresurssit, aineelliset resurssit ja palkkaaminen
 • Yhteiskuntatieteiden tutkimusmenetelmät
 • Pro gradu -työ

Virallinen yksityisen turvallisuuden maisterin tutkinto

kaksoistutkintoon

Opiskelijat, jotka ovat päässeet viralliseen yksityisen turvallisuuden maisterin tutkintoon, kandidaatin tutkintoon tai vastaavaan, saavat:

Italian Pegaso-yliopiston virallinen nimike (Master di II Livello)

"Yliopiston päällikkö yksityisessä turvallisuudessa"

Oma nimike INISEG

"Päällikkö yksityisessä turvallisuudessa"

Opiskelijat, jotka ovat päässeet yksityisen turvallisuuden maisteriin ilman akateemista, kandidaatin tutkintoa tai vastaavaa, saavat:

Oma nimike INISEG

"Päällikkö yksityisessä turvallisuudessa"

Vaatimukset yksityisen turvallisuuden virallisen maisterin opiskeluun

Päästäkseen tähän yksityisen turvallisuuden maisteriin ei tarvita yliopistotutkintoa (kandidaatin tutkinto, tutkinto tai tutkintotodistus). Voit käyttää tätä ohjelmaa kahdesta yhtä kelvollisesta vaihtoehdosta:

 • Yliopistotutkinnolla
  Aikaisemmalla korkeakoulututkinnolla pääset suoraan kaksoistutkintoon, Pegason yliopiston viralliseen nimikkeeseen (jonka avulla voit päästä tohtoriksi) ja INISEGin omaan nimikkeeseen.
 • Ilman yliopistotutkintoa
  Jos sinulla ei ole korkeakoulututkintoa, voit käyttää tätä yksityisen turvallisuuden maisteria myös hankkimalla INISEG-tutkinnon. Ammatillisella tasolla opiskelija hankkii saman sisällön, opettajat ja käytännöt kuin virallinen tutkinto, ero on siinä, että sinulla ei ole pääsy tohtoriin, mutta jos se antaa mahdollisuuden erikoistua alaan ja parantaa työharjoittelua ja uusia vaatimuksia.

Yksityisen turvallisuuden maisteri on suunnattu pääasiassa turvallisuusjohtajille, turvallisuusjoukkoille ja elimille, turvallisuusasiantuntijoille, yksityisille turvallisuusammattilaisille ja kaikille tästä alueesta kiinnostuneille.

Ammatilliset mahdollisuudet julkisen tietoturvan maisterin tutkinnosta

Tämän yksityisen turvallisuuden maisterin työkenttä kattaa sekä julkiset että yksityiset yritykset.

Ammattilainen pystyy työskentelemään yksityisellä turvallisuusalueella hyödyntäen kaiken tietämyksen uran eri alueilla.

Apulaisylilääkäri, johtaja tai johtaja turvallisuusosaston ovat mahdollisuudet, että tämä antaa muodollista koulutusta yksityisten turvallisuuspalvelujen verkossa.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

INISEG es un Instituto Internacional de Estudios que nació como una necesidad de entregar a sus futuros alumnos toda la formación, información de estudios, actividades y oportunidades profesionales qu ... Lue lisää

INISEG es un Instituto Internacional de Estudios que nació como una necesidad de entregar a sus futuros alumnos toda la formación, información de estudios, actividades y oportunidades profesionales que se desarrollan en el área de la Seguridad Global. Näytä vähemmän