Maisteriohjelma avoimessa e-hallinnossa

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Avoimen sähköisen hallinnon maisteriohjelma tarjoaa sinulle suunnittelu-, johtamis- ja tekniset taidot, joita tarvitaan johtamaan ja muuttamaan julkisia organisaatioita avoimiksi, osallistaviksi, innovatiivisiksi, joustaviksi ja tehokkaiksi tieto- ja viestintätekniikan (ICT) avulla.

Ohjelma annetaan etäisyyskursseina ja sitä voidaan opiskella haluamasi aikataulun mukaisesti. Siksi ohjelmaa voidaan tutkia missä päin maailmaa tahansa, ja sitä voidaan helposti mukauttaa opiskelu- ja työtilanteeseesi. Ohjelma sisältää myös ei-pakollisia työpajoja, yhden lukukauden, Kistan kampuksella, Tukholman ulkopuolella. Näiden työpajojen aikana opiskelijat voivat tavata muita sähköisen hallinnon alan opiskelijoita, opettajia ja asiantuntijoita sekä käydä eGovlabissa, Tukholman yliopiston sähköisen hallinnon osaamiskeskuksessa.

Ohjelma tarjoaa syvällistä tietoa, mukaan lukien teoriat ja käytännöt, kuten e-palvelujen suunnittelu ja innovaatiot, e-demokratia, e-hallinto, vaatimusten suunnittelu, liiketoimintaprosessien hallinta ja parantaminen, sähköisen hallinnon turvallisuus ja yksityisyys, ICT arkkitehtuuri, ICT-järjestelmien integrointi sekä projekti- ja muutosjohtaminen. Ohjelmassa keskitytään myös liiketaloudelliseen älykkyyteen, päätöksenteon tukijärjestelmiin sekä sähköisen hallinnon avoimeen ja suuren tiedon hallintaan.

Maisteriohjelma edistää uutta roolia, jota tarvitaan julkisissa organisaatioissa, sähköisen hallinnon arkkitehtia, roolia, jolla on tarvittavat tiedot ja taidot ICT-mahdollistettujen muutosten ohjaamiseksi julkisella sektorilla. Sähköisen hallinnon arkkitehti yhdistää tiedon demokraattisista prosesseista, virkamiehistä ja julkishallinnosta taitojen kanssa suunnitella tehokkaita tieto- ja viestintätekniikkajärjestelmiä ja sähköisiä palveluita sähköiselle hallinnolle.

Master-ohjelma on inspiroinut Ruotsin demokraattista mallia sekä Euroopassa ja muualla maailmassa kehitettyjä sähköisen hallinnon malleja.

Ura

Valmistuneet löytävät tehtävät yritys- ja IT-arkkitehteina, projektipäälliköinä ja muutosagentteina julkisissa organisaatioissa sekä yksityisissä ja kansalaisjärjestöissä, jotka toimivat sähköisen hallinnon alueella. Valmistuneet voivat myös osallistua tohtoriohjelmiin tutkijanuran saamiseksi.

Ohjelman ääriviivat

Avoimen sähköisen hallinnon maisteriohjelma koostuu liiketoiminnan ja teknologian kursseista, jotka kaikki annetaan etäkursseina. Ohjelmasi opetussuunnitelma on suunniteltu kuljettamaan sinut menestyvällä urapolulla sähköisen hallinnon alueella.

Lisätietoja ohjelmasta

Laajuus: 120
Kieli: englanti
Opinto: Etäisyys
Kesto: 2 vuotta
Alkaa: Syksy

Lue lisää ohjelmasta verkkosivuillamme täältä! http://dsv.su.se/SMEFO
Lisätietoja osoitteessa www.dsv.su.se/fi/

Pätevyysvaatimus

Kandidaatin tutkinto tai tutkinto, joka on yhtä suuri kuin 180 op

Kielitaito

Ruotsinkielinen lukio Englanti B tai:

IELTS (International English Language Testing Service) - Akateeminen moduuli: Yleinen vähimmäispistemäärä on 6,5 (ilman osuutta alle 5,5).

TOEFL (englanniksi vieraana kielenä)

Paperipohjainen: Vähimmäispistemäärä 575 (vähimmäispistemäärä 4,5 kirjallisessa kokeessa) Internet-pohjainen: kokonaispistemäärä 90 (vähimmäispiste 20 kirjallisessa kokeessa)

Cambridgen yliopiston ja Oxfordin yliopisto: Englannin kielen opinto-opas tai englannin tutkintotodistus

Valinta

Opiskelijoiden valinta perustuu akateemisten kurssien laatuun.

Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse toimittaa suosituksia tai motivaatiokirjeitä, kun hän hakee tätä erityisohjelmaa.

hakemus

Hakemus on tehty verkossa osoitteessa:

www.universityadmissions.se

Kaikkien hakijoiden hakuaika on 15. tammikuuta.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Stockholm University is among the top 100 universities in Europe and is one of the largest universities in Scandinavia. The Department of Computer and Systems Sciences (DSV) is part of the Faculty of ... Lue lisää

Stockholm University is among the top 100 universities in Europe and is one of the largest universities in Scandinavia. The Department of Computer and Systems Sciences (DSV) is part of the Faculty of Social Sciences at Stockholm University and has a strong partnership with The Royal Institute of Technology (KTH). DSV puts great emphasis on providing quality university education through its excellent faculty and its innovative learning environment. Näytä vähemmän