Read the Official Description

Olemme verkko-opetusohjelmien tarjoaja, jolla on toimipisteet Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Ohjelmamme opetetaan kaikille kolmella kielellä.

Miksi markkinoinnin kandidaatti?


Globaalilla ja erittäin kilpailukykyisellä aikakaudella yritysten on erotuttava toisistaan ​​ja hankittava erikoistuneita henkilöresursseja. Tämä tarve lisää hakua korkeasti koulutetuille ammattilaisille, joilla on kehittyneitä markkinointitietoja, vahvoja ongelmanratkaisutaitoja ja luovia ajatteluja./>

Lontoon kauppakorkeakoulun markkinoinnin kandidaatti on tärkeä askel urasi aikana ja tarjoaa sinulle kolme työkalua:

 • Tieto: vahvan tietämyksen hankkiminen käsitteistä, työkaluista, malleista ja käytännöistä;
 • Valmiudet: kyky luoda, suunnitella, toteuttaa ja ohjata onnistuneita hankkeita;
 • Asenne: tärkeiden henkilökohtaisten ominaisuuksien kehittäminen, kuten strateginen ajattelu, metodologia, itsenäisyys, joustavuus ja luottamus.

LSDM Marketing Degree on yksinomaan verkossa, ja se on saatavana englanniksi, espanjaksi ja portugaliksi.


Lontoon muotoilun ja markkinoinnin koulu/>

Missä intohimo tulee ammattiin


KURSSIN YLEISVAIKUTELMA/>


esittely/>

Markkinointitutkimuksemme on luotu niille, jotka haluavat hankkia uusia taitoja, markkinoinnin osaamista, markkinoida ratkaisuja ja ehdotuksia. Kurssimme luova ja strateginen ajattelu on markkinoinnin johtamisen eturintamassa, ja LSDM-opiskelijoille tarjotaan tietoa ja ymmärrystä markkinointikäytännöistä liiketoimintaympäristöissä. Sen erittäin käytännöllinen osa mahdollistaa LSDM-opiskelijoiden luoda taulukko markkinoinnin hallintastrategioista sekä analyysi- ja arviointimenetelmistä ja -tekniikoista.


Oppimiskyky/>

Markkinointitutkimuksemme valmistelee ammattilaisia ​​markkinoinnin ja johtamisen eri osa-alueille tarjoamalla edistyksellistä ja laajaa koulutusta, jota koordinoidaan ja tuetaan viimeisimmillä tieteellisillä ja teknologisilla aloilla. LSDM-markkinoinnin tutkintoa koskeva suunnitelma on kehitetty ja jaettu kolmeen eri vaiheeseen:


Vaihe 1/>

Ensimmäinen vaihe, joka vastaa opintojakson ensimmäistä vuotta, pyrkii tarjoamaan opiskelijoille käsitteiden, työkalujen ja mallien tuntemusta ja ymmärrystä sekä markkinointitiedon tärkeimmistä aloista keskinäisiä suhteita. Tässä vaiheessa LSDM-opiskelijoiden odotetaan pystyvän määrittelemään liiketoiminnan käsitteitä ja markkinoinnin johtamiseen liittyviä ongelmia sekä soveltamaan tutkimusvälineitä ja -menetelmiä. Yleensä kehitetään seuraavia ominaisuuksia:

 • Syvällinen ymmärrys markkinointikonseptista, sen laajuudesta ja merkityksestä nykyään;
 • Nykyisten hallintomallien integrointi ja ymmärtäminen, joka perustuu Dohan kehitysohjelman trilogiikkaan (diagnoosi, päätös, toiminta);
 • Perustuu vankka diagnoosi, tunnistaminen ikkunat mahdollisuus;
 • Diagnostiikkatase ja markkinointistrategia;
 • Strategioiden kalibrointi ja päätöksenteko, tavoitteet, segmentoituminen, keskittyminen, paikannus ja markkinointi;
 • Toimintasuunnitelmissa keskityttiin täytäntöönpanoperiaatteisiin, joissa keskityttiin yksilöiden ja organisaatioiden tyydyttämiseen, samalla kun ne sopivat liiketoiminnan ja ympäristönsuojelun tavoitteisiin.


Vaihe 2/>

Toinen vaihe, joka vastaa opintojakson toista vuotta, pyrkii tarjoamaan LSDM-opiskelijoille taitoja, jotka auttavat heitä suunnittelemaan, ohjaamaan ja tekemään aiemmin hankitun tietämyksen hankkeet. Tässä vaiheessa LSDM-opiskelijat kehittävät tutkimuskapasiteettia ja pystyvät luomaan raportteja tietoja, ideoita, johtopäätöksiä ja / tai suosituksia varten, laatimaan laadukkaita esityksiä, käyttämään tilastollisia välineitä kerätä, analysoida ja tulkita tietoja, hyödyntää mahdollisuuksia henkilökohtaista kehitystä ja kokea uusia ideoita ja käyttäytymismalleja.


Vaihe 3/>

Kolmannen vaiheen, joka vastaa opintojakson kolmantena vuotena, pyritään vahvistamaan edellisissä kurssiyksiköissä hankittua tietoa ja edistämään luottamusta, realismia ja yrittäjähenkisyyttä. Tässä vaiheessa LSDM-opiskelijat kehittävät lopullisen projektinsa tietenkin näiden tehtävien kautta:

 • Joustavuus: kyky hallita erilaisia ​​hankkeita ja näkökulmia;
 • Luottamus: usko omiin kykyihinsä ja suorituskykyyn;
 • Realismi: tee nopeasti arvion kykyistasi;
 • Yrittäjyys: kyky kehittää ja myydä ajatus, tuote tai palvelu;
 • Ole avoin mieli ja kansainvälinen ajattelu, kehittämällä ennakoivaa käyttäytymistä.


Opettajat/>

Opettajamme koostuu pätevistä, arvostetuista ja kokeneista opettajista. Tohtoriohjelman akateemisen tason lisäksi he esittävät konsolidoituja ammattiurheita, jotka yhdistävät akateemisen osan työmarkkinoille.


Tutor Center/>

LSDM-opiskelijoille lähetetään viikoittain tutorikeskus, joka koostuu Markkinointiin erikoistuneista tutoreista, joilla on mestarit ja useita vuosia todistettu kokemus. Meidän Tutor Center on saatavilla myös englanniksi, espanjaksi ja portugaliksi.


Tavoitteet ja ammatilliset tuotokset/>

Meidän Bachelor in Marketing on tarkoitettu opiskelijoille, ammattilaisille, johtajille ja yrittäjille kunnianhimoinen tai konsolidoitu uran markkinointialalla. Markkinoinnin kandidaatin opiskelijoilla on mahdollisuus työskennellä tietoliikenneyrityksissä, eri myyntialueilla toimivissa yrityksissä tai kehittää tuotteita tai palveluita, markkinatutkimuksia, digitaalista markkinointia ja mainontaa, ottamalla markkinoinnin johtajat, mainokset, johtajat asiakkaiden, yritysjohtajien, muun muassa.


RAKENNE/>


Markkinointitutkimuksemme on 100% verkossa, joka on luotu oppimaan opiskelijoiden saatavuuden ja kiinteän aikataulun mukaisesti. Eli LSDM-opiskelijat voivat määrittää, milloin tai missä he voivat käyttää sisältöämme ja suorittaa arviointitehtäviä. Ainoastaan ​​lopulliset tehtävät ja erityiset esitykset aikataulutetaan tiettynä ajankohtana, josta ilmoitetaan ajoissa LSDM-opiskelijoille./>

Noin 36 kuukautta LSDM-opiskelijat ovat suorittaneet Yliopiston luovan taiteen (UCA), joka on yksi Yhdistyneen kuningaskunnan parhaista erikoisyliopistoista akkreditoitua markkinointiohjelmaa.


Tämän kurssin opetus- ja oppimismenetelmät:/>

 • Opettanut englanniksi, espanjaksi ja portugaliksi.
 • Enintään 3 yksikköä samanaikaisesti ja lopullinen projekti;
 • Yksiköiden sisältö on asynkroninen ja järjestetään viikoittain;
 • Tutor Center toimii opiskelijoiden tuki- ja vuorovaikutustyökaluna;
 • Online-resurssit (kuten konferenssit, seminaarit ja keskustelut, opetusohjelmat ja palauteistunnot, foorumit, online-keskusteluryhmät ja käytännön harjoitukset).
Program taught in:
Espanjalainen
Englanti
Portugalin kieli

See 3 more programs offered by London School of Design and Marketing (ES) »

Last updated March 29, 2018
Tämä kurssi on Online
Alkamispäivämäärä
Huhti 2019
Kesäkuu 2019
Duration
30 kuukautta
Full-time
Hinta
8,550 GBP
Kokonaishinta Grade: 10 260 Ison-Britannian punta
Deadline
By locations
By date
Alkamispäivämäärä
Huhti 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline
Alkamispäivämäärä
Kesäkuu 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline
Alkamispäivämäärä
Elo 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline
Alkamispäivämäärä
Loka 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline
Alkamispäivämäärä
Joulu 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline

Huhti 2019

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä

Kesäkuu 2019

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä

Elo 2019

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä

Loka 2019

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä

Joulu 2019

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä