Master Business Intelligence ja Tietotekniikan

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Innovatiivinen Business School -konsepti

IEBS otamme askeleen eteenpäin perinteiseen kauppakorkeakouluun verrattuna:

 • Perinteinen oppimismalli on jäykkä eikä kovin joustava, koska se perustuu standardoituun ja muuttumattomaan teollisuusyhteiskunnan malliin.
 • IEBS oppimismalli on moderni, joustava ja mukautuva, koska se on suunniteltu vastaamaan nykymaailmaan ja jatkuviin muutoksiin.
 • Ehdotamme oppimista, joka integroi tekniikka ja innovaatiot osaksi aihetta ja joka tarjoaa aina uusimman tiedon.
 • Mielestämme on 2.0-oppimismalli, joka antaa etusijan kyvylle “oppia oppimaan” ja kehittää taitoja, joita tarvitaan vastaamaan menestyksekkäästi nykypäivän haasteisiin.
 • Yhdistämme perinteiset mallit tapausmenetelmäksi, uusimpien oppimisvirtausten kanssa, web 2.0: n ansiosta.

Loppujen lopuksi kirja ei enää takaa meille, että opimme kaiken, mitä meidän on tiedettävä elämässä.

IEBS : ssä opiskelija on valmis tulemaan johtavaksi ammattilaiseksi, joka kykenee innovoimaan, yritystoimintaan ja tarjoamaan arvoa yrityksilleen muuttuvassa ympäristössä uuden liiketoimintatavan avulla.

Kuka on IEBS ?

IEBS , ensimmäinen espanjalainen digitaalinen äidinkielen kauppakorkeakoulu maailmassa, perustettiin vuonna 2009 tavoitteena tarjota vaihtoehto perinteisille kauppakorkeakouluille sitoutuneena innovatiiviseen oppimismalliin, joka pystyy vastaamaan opiskelijoiden todellisiin tarpeisiin. yritykset ja ammattilaiset, jotka elävät jatkuvassa muutoksessa ja muutoksessa olevassa yhteiskunnassa. Ehdotamme ketterää ja nykyaikaista koulua, joka pystyy olemaan ajan tasalla viimeisimmistä suuntauksista ja perustuu vahvoihin arvoihin, jotta muodostuu vastuullisempia ihmisiä, jotka johtavat innovaatio-, etiikka- ja kestävän kehityksen yrittäjyyshankkeita.

Tavoitteenamme on kouluttaa uusia johtajia siitä, että elämämme maailma vaatii; pystyy sitoutumaan, innovoimaan ja luomaan arvoa yrityksilleen, työntekijöilleen ja yhteiskunnalle kestävällä ja kannattavalla tavalla.

Kansainvälinen luonne

IEBS syntyi innovaatioissa ja yrittäjyydessä Espanjassa Seedrocketin kautta. Se on ensimmäinen startup-kiihdytin Espanjassa, jonka Google on yksi sen pääkumppaneista. Sen pääkonttori sijaitsee Madridissa ja Barcelonassa, jotka ovat kaksi tärkeintä kaupunkia Euroopassa ja globaalisti: innovaatio- ja yrittäjyysmaisema, innovaatiolähteet ja suuntaukset, joiden avulla IEBS tuoda innovatiivisimpia kykyjä ja tietoa kaikille opiskelijoilleen. . IEBS n pääkonttori sijaitsee myös Latinalaisessa Amerikassa, Río de la Plata IEBS , Montevideossa, josta se yhdistää innovatiivisen kulttuurin, kyvyt ja innovatiivisimman tiedon kaikkien Latinalaisen Amerikan maiden kanssa.

tavoitteet

Yritysten suuri haaste on tänään parantaa niiden kykyä tietää ja hankkia asiakastietoja, osata tulkita ja käsitellä niitä automaattisesti päätöksentekoa varten ja olla ehdottomasti Data Driven -yritys.

Tämä on tulevaisuuden organisaatioiden suuri kilpailuetu, todellinen analyyttinen etu.

Tässä yritystoiminnan älykkyyden ja tietotekniikan maisterissa opit käytännöllisellä tavalla käyttämään kaikkia työkaluja, jotka Big Data ja Business Intelligence tarjoavat meille strategisten päätösten tekoon, ja kyetä käyttämään AI- algoritmeja koneoppimisella ennustaa tulevaa markkinoiden käyttäytymistä. Ohjelman lopussa voit myös hankkia Computerworld University -yrityksen hyväksymän todistuksen suurten tietojen osaamisesta .

Business Intelligence and Data Science -maisterin lopussa pystyt täysin:

 • Osaa suunnitella ja toteuttaa hankkeita, joiden tarkoituksena on kaapata, tallentaa ja käsitellä tietoja, jotka auttavat organisaation strategisessa päätöksenteossa.
 • Suunnittele ja toteuta Big Data -projekteja.
 • Suunnittele ja toteuta Business Intelligence -projekteja.
 • Suunnittele ja kehitä ennustavia analyysialgoritmeja koneoppimisen ja syvän oppimisen tekniikoiden alla.
 • Tunnetaan matematiikan, tilastojen ja ohjelmoinnin välttämättömät työkalut ja tekniikat Big Data-, BI- ja tekoälyprojektin toteuttamiseksi.

Sisäänpääsy ja ilmoittautuminen

Ohjelmalla on rajoitettu määrä paikkoja. Tällä tavoin edistämme henkilökohtaista yhteyttä opiskelijan ja opettajan välillä, niin että jokaisesta opettajasta tulee opiskelijan mentori, jolla on suora ja läheinen kohtelu.

Pääsyhakemukset käsitellään tiukassa vastaanottojärjestyksessä, ja ne arvioi arviointikomitea, jonka muodostavat ohjelman johtaja, akateeminen johtaja ja sisäänpääsykoordinaattori. Täytä pääsyhakemus napsauttamalla seuraavaa painiketta:

esirekisteröinti

Ennakkorekisteröintijakso on avoinna 30. syyskuuta asti. Tänä aikana voit varata ja taata paikkasi ohjelmassa ja jos teet varauksen ennen 31. heinäkuuta, saat myös 10% lisäalennuksen rekisteröinnistäsi.

rekisteröinti

Ohjelmaan ilmoittautumisen määräaika päättyy 24. marraskuuta tai silloin, kun käytettävissä olevien paikkojen kiintiö on valmis.

pääsyvaatimukset

Jos sinulla on korkeakoulututkinto, olet viimeisen opiskeluvuoden aikana tai sinulla on asiaankuuluvaa ammattikokemusta opiskelualalla, voit hakea pääsyä tähän ohjelmaan.

 • Yliopistotutkinnolla: Tutkinto ja akateeminen tietue on esitettävä. Viime vuoden ollessa kyseessä vain akateeminen ennätys esitetään.
 • Ilman korkeakoulututkintoa: Aikaisemman työkokemuksen saaminen ei ole välttämätöntä, mutta akkreditoitu työkokemus on erittäin tärkeä osa valintaprosessia. Jos yliopistotutkintoa ei ole, se voidaan vahvistaa osoitetulla ammattikokemuksella. Vaadittu vuosien kokemus vaihtelee sen merkityksellisyyden mukaan.

Apurahat ja avustukset

IEBS llä on yksinoikeudellinen apuraha- ja apurahaohjelma, joka helpottaa opiskelijoiden pääsyä opinto-ohjelmiin. Hänen sitoutumisensa on auttaa ihmisiä, jotka ovat todella kiinnostuneita koulutuksesta ja uransa edistämisestä. Näillä apurahoilla IEBS parantaa heidän työmahdollisuuksiaan ja antaa heille mahdollisuuden muuttaa uransa uudelleen.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

IEBS, the School of Business Innovation and Entrepreneurship, born during the world crisis with the aim of providing a real alternative to traditional teaching model alternative.

IEBS, the School of Business Innovation and Entrepreneurship, born during the world crisis with the aim of providing a real alternative to traditional teaching model alternative. Näytä vähemmän