Miksi?

Online Fashion Management -kurssin tavoitteena on antaa opiskelijalle mahdollisuus tarkastella laajalti tärkeimpiä muotoja, joissa on mukana muodinvalmistaja, sekä erityisiä ohjeita luovaan talouteen ja pienyritysten malleihin.

Kenelle?

Ammattilaiset valmistuivat muodin, muotoilun tai markkinoinnin, Rio de Janeiron kaupungin asukkaiden tai ei, jotka haluavat erikoistua tai päivittää johtamista muotialalla.

Miten se on?

Kurssi on jaettu 03 moduuliin. Moduuli 01 suoritetaan etänä, teoreettinen sisältö. Moduuli 02 on läsnä ja intensiivinen 96 tunnin luokkien avulla IED Rioin pääkonttorissa, moduuli 03 on online-tilassa, täydentävän sisällön ja lopullisen projektin laatimisella.

Muoti nykymaailmassa

Viime vuosina Fast Fashion -ilmiö on herättänyt voimakkaita muutoksia maailmanlaajuisen muotialan tuotantoprosesseissa. Samalla Slow Fashion sai voimaa etsimällä enemmän tietoista ja yksinomaista kulutusta. Lisäksi arvovaltaisten ja riippumattomien stylistien lisääntyminen, uudet asiakasviestintämuodot, uudet tuotantoteknologiat ja uudet, nykyään digitaaliset myyntikanavat asettavat uudet paradigmat nykypäivän muotille. Siten innovatiiviset liiketoimintamahdollisuudet syntyvät tässä uudessa ajassa. Kyky tarkkailla ja ymmärtää tätä ympäristöä, johdon näkökulmasta, avaa ikkunat yrittäjyyteen.

Miksi otat IED Rio online -mallikurssin?

Ensinnäkin kurssilla pyritään kehittämään opiskelijoiden hallintotaitojen hallintaa. Sekä liiketoimintamallin organisoinnissa että yrityksen eri alueiden ymmärtämisessä. Lisäksi kykyä innovoida ja kommunikoida markkinoiden kanssa ja hallita ihmisiä tai tiimejä. Lopuksi kurssin tavoitteena on laajentaa tietämystä, joka määrittelee tämän ammattilaisen, johtajan, muotiyritysten ja luovan talouden dynaamisen ja muuttuvan kontekstin ymmärtämisen ja työskentelyn ajankohtana.

Ihanteellinen kaikille, jotka haluavat erikoistua muotiin, mutta ei tarjoa aikaa kaudelle poissa kotoa. Olipa seurausta yhteensopimattomuudesta päivittäiseen työhön tai korkeisiin ylläpitokustannuksiin osallistua ammattimestariin henkilökohtaisesti toisessa kaupungissa.

Oppiminen käytännössä

Fashion Management Online -mestari on jaettu kolmeen moduuliin, joista toinen tapahtuu henkilökohtaisesti IED Rio -yhtiön pääkonttorissa ja jonka aikana hanke toteutetaan yhteistyössä FYI: n kanssa. markkinoilla. Tämä rakenneuudistus siirretään luokalle tiedotustilaisuudessa, josta tulee työmoduulin projekti. Tulokset toimitetaan brändille, joka voi valita parhaan hankkeen, joka on osa sen rakenneuudistusta. Tämä hanke antaa opiskelijoille mahdollisuuden valmistella lopullisia hankkeitaan, jotka koostuvat liiketoimintasuunnitelman kehittämisestä.

Ja auttaakseen sinua saavuttamaan ammatilliset tavoitteet, opiskelijalla on edelleen mentorointitoimintaa, ja sillä on mahdollisuus tavata Brasilian ulkopuolella olevat markkinat 40 tunnin kansainvälisen moduulin IED-Italiassa tai IED-Espanjassa.

Meistä

Moduuli 01 | Perusteet ja päivitys

  • historiallinen, sosioekonominen, antropologinen ja taloudellinen lähestymistapa.

Moduuli 02 | Yrittäjyys ja johtaminen

  • uusia liiketoimintamalleja ja johtamista luovassa taloudessa.

Moduuli 03 | Lopullinen projekti

  • ehdotus muotimarkkinoiden liiketoimintamallin innovoinnista.

Rekisteröinti ja rekisteröinti

Voit aloittaa hakemusprosessin täyttämällä tämän lomakkeen kaikki pyydetyt tiedot ja lähettämällä ansioluettelosi. Opetussuunnitelma tarkistetaan henkilökuntamme toimesta ja otamme sitten yhteyttä ohjeisiin, joissa haastattelu merkitään (tarvittaessa) ja ilmoittautumiseen.

Maksuehdot

  • Jakso enintään 24 kertaa intersektorin kautta
  • Käteisalennus
  • ** Alumnien ja liikekumppaneiden erityisedellytykset

Jos haluat lisätietoja, täytä alla oleva lomake ja tiimimme ottaa sinuun yhteyttä.

* Kurssi voidaan lykätä tai peruuttaa, jos se ei saavuta opiskelijoiden vähimmäismäärää.

Ohjelman opetuskielet:
Portugalin kieli
Portuguese (Brazil)
Viimeksi päivitetty June 13, 2019
Tämä kurssi on Kampuksella tapahtuva
Alkamispäivämäärä
Elo 19, 2019
Duration
8 kuukautta
Full-time
Hinta
2,000 BRL
Sijoitus 8 x R $ 2,000.00
Deadline
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Elo 19, 2019
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika

Elo 19, 2019

Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä