Master in International Business Management

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Tietotekniikan käytön edistäminen, toiminnan laajentaminen ja yrityskulttuurin muuttaminen ovat välttämättömiä

Kansainvälisen liiketoiminnan hallinta on rakenteeltaan modulaarinen kansainvälisen liiketoiminnan johtamismoduulin ja kansainvälisen kaupan hallinnan moduulin ansiosta.

Globalisaatio on aiheuttanut yhä enemmän segmentoituneita ja kilpailukykyisiä markkinoita, joten yritysten kansainvälistyminen ja niiden perustaminen ulkomaisille markkinoille ovat avainasemassa liiketoiminnan laajentuessa. Tietotekniikan käytön edistäminen, joka koskee toiminnan laajentamista ja muuttumista
yrityskulttuuri ovat välttämättömiä.

International Business Management -moduuli kouluttaa ammattilaisia, joilla on kansainvälinen näkemys, jotka osaavat hallita yrityksiä kansainvälistymiseen tai jotka jo toimivat ulkomailla. Näiden ammattilaisten on hallittava taloudellisia, strategisia ja johtamisympäristöjä, jotka edistävät kansainvälisten yritysten rakentamista.

International Trade Management -moduuli puolestaan ​​on suunniteltu kansainvälisille ammattilaisille, jotka osaavat hallinnoida myyntiosastoa ja jotka haluavat tietää strategian vaikutukset globaalissa ympäristössä. Se on henkilöille, jotka osaavat liiketoiminnan johtamista, jotka tietävät mahdollisuuksista, jotka voidaan luoda kansainvälisellä myynnin strategialla.

Tavoitteet

Ohjelma on suunniteltu tarjoamaan osallistujille tarvittavat taidot ja tietämys, jotta he voivat menestyksekkäästi vastata yritysten kansainvälistymiseen ja tehokasta strategista johtamista koskeviin muutoksiin sekä kohdata kansainvälisen kaupallisen hallinnan yrityksiin, joilla on erilaiset mahdollisuudet muuttuvassa ympäristössä. Tavoitteena on myös lisätä osallistujien kilpailukykyä ja kansainvälistä työllistettävyyttä.

Ohjelman loppuun mennessä voit:

 • Analysoi ja arvioi kriittisesti monimutkaisia ​​asioita globaalissa, dynaamisessa ja muuttuvassa liiketoimintaympäristössä.
 • Kuvaile asiaan liittyviä taloudellisia ja rahoituksellisia indikaattoreita ja päätöksentekoon liittyviä liiketoimintamalleja.
 • Arvosta kansainvälisen hallinnon monikulttuurista monimutkaisuutta ja hallinnoi institutionaalisia sopimuksia eettisesti.
 • Tunnista kansainvälisten asiakkaiden tarpeet ja kehitä globaaleja markkinointistrategioita.
 • Käytä tarvittavaa tietoa menestymään globaalina yrittäjänä ja osaamisena kehittää uusia yrityksiä kansainvälisissä yhteyksissä.
 • Suunnittele kasvustrategioita kansainvälisille yrityksille.
 • Kuvaile taloudellisen analyysin välineitä ja tunnista globalisaation haasteet ja mahdollisuudet.
 • Käytä uutta kansainvälistä kauppaa ja kansainvälistä toimintaa hallitsevien uusien tekniikoiden ja tietojärjestelmien tuntemus.
 • Kehittää myynnin neuvottelutaitoja ja -tekniikoita kansainvälisellä tasolla.
 • Määritä eri muuttujat, jotka vaikuttavat kaupallisten verkostojen luomiseen ja logistiikan vaikutukset liiketoiminnan resursseiksi.
 • Hallinnoi kansainvälisen järjestön liiketoiminnan verotuksellisia seurauksia.

Hakumenettely ja sertifiointi Kansainvälisen liiketoiminnan maisteriohjelma englanniksi

Perimmäinen päämäärä hakuprosessi on varmistaa Ehdokkaiden soveltuvuuden. Kaikkien osallistujien on päästä irti tästä oppimiskokemus kautta yhteydessä, jossa on mahdollista kehittää pitkän aikavälin suhteet luokkatoverit, opettajat ja alumnit.

Kaksinkertainen pätevyys
Ihmiset, jotka suorittavat menestyksekkäästi ohjelman, ansaitsevat Master of OBS Business Schoolin ja EAE Business Schoolin. Lisäksi osallistujat, jotka täyttävät akateemiset vaatimukset vahvistetaan yliopistojen saavat Mestarin yliopistosta Barcelona.
Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

At OBS we look to fill the need for continuous quality training without physical barriers, which allows our students to balance their personal lives with the professional development that the contempo ... Lue lisää

At OBS we look to fill the need for continuous quality training without physical barriers, which allows our students to balance their personal lives with the professional development that the contemporary market demands. Näytä vähemmän