Master kansainvälisessä yhteistyössä, rahoituksen ja kehityksen

Yleistä

11 sijaintia saatavilla
Lue lisää ohjelmasta instituution verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Tavoitteet

Master keskitytään liittyviä kysymyksiä kehityksen ja kasvun sekä kehitysmaissa ja kehittyvissä maissa sekä taaksepäin alueilla kehittyneissä maissa. Se tarjoaa myös tietoa suunnittelukäytännöt ja projektinhallinnan, ja tavoitteena on tarjota laajaa koulutusta kansainvälisessä yhteistyössä ja taloudellista kehitystä, jonka avulla opiskelijat voivat hankkia tietoja ja kriittinen ymmärrys tarpeen tehdä merkittävän panoksen hallinta julkisten ja yksityisten politiikkojen kansainvälisen yhteistyön puitteissa. Siksi Master valmistuneet ovat valmiita hallitsemaan kansainvälistä yhteistyötä ja kehityshankkeita eri aloilla, johdonmukaisesti heidän koulutuksen ja kokemuksen, sisällä eri organisaatioiden kuten Kansainväliset instituutiot, julkishallinto, kansalaisjärjestöt, Yksityiset yritykset.

Pitoisuus

Master on jaettu 5 osaan ja keskittyy liittyviä kysymyksiä kehitykseen ja kasvuun sekä kehitysmaiden ja kehittyvien maiden kuten hyvin taaksepäin alueilla kehittyneissä maissa. Se tarjoaa joitakin tietoa suunnittelukäytännöt ja projektinhallinnan. Ymmärtäminen prosesseja sosiaalisen muutoksen, taloudellisen kehityksen, globalisaation ja kansainvälisen kaupan erilaisia ​​poliittisia, kulttuurisia, taloudellisia ja ympäristöllisiä yhteyksissä, ovat keskeisiä Master kurssin.

Tiedekunnan ja tutorship

Tiedekunta on erittäin pätevä ja koostuu Nabylah Abo Dehman, Mario Carta, Andrea Carteny, Valeria Cirillo, Emanuela Ferreri, Dario Guarascio, Enrica Imbert, Francesca Romana Lenzi, Massimo Mamberti, Sergio Marchisio, Gabriele Natalizia, Mariella Pandolfi, Roberto Pasca di Magliano , Daniel Pommier Vincelli. Master johtaja on Roberto Pasca di Magliano, täynnä professori Economics. Kaikki osallistujat Master avustavat opettajat, jotka tukevat opiskelijoiden tutkimuksessaan, edistää keskustelufoorumit aktivoida verkkoseminaarit ja valvoa laadintaan projektin toimii.

Pääsyvaatimukset ja uramahdollisuuksista

Loppuun perustutkintoa astetta, saatu vähintään 3 vuoden opinnot (180 op), tarvitaan ilmoittautua Master.

Master valmistuneet ovat valmiita hallitsemaan kansainvälistä yhteistyötä ja kehityshankkeita eri aloilla, johdonmukaisesti heidän koulutuksen ja kokemuksen, sisällä eri organisaatioiden kuten Kansainväliset instituutiot, julkishallinto, kansalaisjärjestöt, Yksityiset yritykset.

KESTO

Master kestää vuoden ja antaa 60 opintopistettä (op), ohitettuaan ylempään korkeakoulututkintoon tentti. Järjestelmäperustan sallitaan varten kahdentoista kuukauden ajan alkaen ilmoittautuminen.

Viimeksi päivitetty Kesä 2017

Oppilaitoksesta

Unitelma Sapienza is the only on-line Italian university that is maintained by a consortium composed of public enterprise and directly linked to the best Italian public university: the University of R ... Lue lisää

Unitelma Sapienza is the only on-line Italian university that is maintained by a consortium composed of public enterprise and directly linked to the best Italian public university: the University of Rome "La Sapienza", with 130,000 students and a staff of 4,000 teachers and researchers. Näytä vähemmän
Rooma , Espanja Online , Meksiko Online , Australia Online , USA Online , Kanada Online , Espanja Online , Meksiko Online , Australia Online , USA Online , Kanada Online + 10 Lisää Vähemmän