Ohjelman tavoitteena on paitsi teknistä tietämystä, mutta myös välittää kouluttaa opiskelijoita taitoja ja asenteita, joita tarvitaan suorittaa johtotehtävissä korkeimmalla tasolla, teorian ja käytännön yhdistämisen ja helpottaa oppimista kokemusten kautta, jossa Saadakseen yleiskuvan liikemaailmassa.

Cerem luojana jatkokoulutusta, ylläpitää korkeaa laatua kautta erinomainen joukkue opettajien ja opinto-ohjaajien, jotka ovat aktiivisia ammattilaisia ​​ja asiantuntijoita omilla teknisillä aloilla.

Yli 175000 opiskelijat ovat läpäisseet koulun akkreditoitu laatu, erinomainen ja käytännöllisyyttä sisällön ja koulutusjärjestelmää, tarjotaan online-tilassa käyttäen uusinta e-learning teknologioita.

Henkilöille, joille se on osoitettu

Tämä Master on suunnattu niille, jotka haluavat hankkia tietoja, taitoja ja hallinta malleja käytännöllinen lähestymistapa ja strateginen ja globaali näkökulma, jotta saadaan käsitys yhtiön ja sen toimintaympäristön, kehittää johtamistaitoja hoitaa tehtävänsä hallinnointi edellyttää inhimillistä pääomaa sekä suunnitella ja toteuttaa politiikkoja ja ohjelmia muuttaa prosesseja, lisäarvoa ja säilyttää lahjakkuutta, käyttäen nykyaikaisia ​​välineitä ja uusimpia suuntauksia ja käytäntöjä, antaa erittäin tärkeänä järjestelmät korvaus, erityisesti korvauksia ja etuuksia, yhdistyvät sekä kehittäminen ja tyytyväisyys ihmisiä kuin yrityksen tavoitteet.

Metodologia

Cerem luojana jatkokoulutusta, uusimpien e-oppimisen teknologiat ja erinomainen joukkue opettajien ja opinto-ohjaajien, jotka ovat aktiivisia ammattilaisia ​​erikoistunut omilla teknisillä aloilla.

Online-menetelmä luo ympäristön aktiivinen, osallistuva oppiminen ja seuraava, joustavuus ja online-video-, multimedia vuorovaikutteista sisältöä, videoita ja seminariosde tukea.

Vuorovaikutteisuus opiskelijoiden opettajien ja muiden opiskelijoiden, tukea ja yksilöllisiä seuranta cerem tehdä hyvä valinta koulutukseen.

Virtual Campus

Jotta School ohjelmien enemmän vuorovaikutusta ja parantamaan opiskelijoiden palvelut ovat sisällyttäneet menetelmä uusimman teknologian keinoin.

Elvyttäminen ohjelman sisällöstä, arviointi testejä sekä käytyihin neuvotteluihin eri kampuksella.

Studio

Oppimateriaali on selkeä ja johdonmukainen sanamuotoa. Se on interaktiivinen ja opiskelumahdollisuuksista täydentävät seminaarit ja videoneuvotteluja.

Tapaustutkimuksia otettu alan konsultointi ja liikkeenjohdon, joten voit hyödyntää käytännössä mahdollista.

Oppaat

Oppaat tarjoavat Virtual Campus ja tukea puhelimitse ja live neuvotteluja. Voit ottaa yhteyttä tutorit sähköpostitse, puhelimitse ja henkilökohtaisesti (menossa päämaja School).

Seminaarit tuki

Online-koulutus on täydennetty tukea seminaareja, joita opettaa ohjaajia kustakin tutkimuskohde yhdessä rakennusten School. Näin voit olla fyysisessä kosketuksessa tiedekunnan ja muiden opiskelijoiden, jotka auttavat oppimisprosessissa.

Videoneuvottelu

  • Suora opiskelijoiden osallistuminen chatin kautta, ääntä ja videota. - Ryhmä käytännön tapauksista. - Pizzarra. - Tiedoston siirto reaaliajassa.

Mentorointi Service

Koulussa on neuvontapalvelu auttaa opiskelijoita soveltamaan tietyllä alueella hänen yrityksensä tietoja ja taitoja.

Voit tehdä tämän, kun ohjelma on valmis, voit jatkaa konsultointi opettajat 6 kuukautta auttaa sinua käytännön soveltamista hankitun osaamisen.

Akateemisen tiedon

Kesto

Oletettu kesto 9 kuukautta. Voit kuitenkin laajentaa vapaasti 6 kuukautta. Voit myös lyhentää. Master Human Resources ja Labor Relations on vastaa 800 opetustuntia.

Arviointi

Saadakseen maisterin cerem sitoutuminen jatkuvaan arviointiin.

Rahoitusmuoto

Koulu rahoittaa suoraan lykkäyksen saaminen niiden ohjelmia ilman väliintuloa pankkien. Maksu voidaan suorittaa kuukausierissä.

Kokemuksemme ja suuri määrä lähetteet ja alumnien yhdistettynä tehokkuutta ja ketteryyttä soveltaa palveluihin ja opetusmenetelmiä, jotta voimme tarjota erittäin kilpailukykyiseen hintaan hyvää vastinetta.

Avustukset ja tuettua koulutusta

Tämä Ohjelmaa rahoittavat Euroopan sosiaalirahasto. Jos haluat tietää rahamäärä, että yritys on viettää korkotukilainojen koulutus voi ottaa yhteyttä Informaatiotutkimuksen ja Opiskelijaksi.

Työpaikat

Tuo työelämään opiskelijoille

Rooli työministeriön Exchange cerem on tarjota opiskelijoille avoin ovi uusia uramahdollisuuksia ja annettava ehdokkaiden valmis yrityksiä toteuttamaan hankittuja tietoja.

Yhteistyöyritysten

Koulussa on erinomaiset suhteet monia yrityksiä, jotka pyytävät hyvin koulutettuja ammattilaisia. Koko meidän yli 35 vuotta, tuhansia yrityksiä ovat antaneet meille kysymällä hyvin valmistautunut ammatillinen profiileja taloushallinnossa Labor, Human Resources, työtapaturmia, laatu, ympäristö, sosiaalinen verkostoituminen, yhteisön johtaja, Online Marketing , digitaalinen viestintä, markkinointi, myynti, Management and Business Administration.

Sekä nykyiset ja entiset opiskelijat voivat käyttää ilmaiseksi palveluistamme:

  • Valinta Business: syöttäminen osa valintaprosessia perimät eri yritysten Department of Job.
  • Neuvoja: Laskenta henkilökohtaisia ​​neuvoja Työnhaku Techniques.
  • : Tietoa työmarkkinatilanteesta sekä ammatillista ja akateemista ohjausta.

Lähetä ansioluettelosi

Kun kirjoilla widget pyynnön teille, sisällytetään Job School ilmaiseksi.

Katso 5 muuta ohjelmaa kohteelta CEREM »

Tämä kurssi on Online
Alkamispäivämäärä
Avoin ilmoittautuminen
Duration
9 kuukautta
Full-time
Hinta
Deadline
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Avoin ilmoittautuminen
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika

Avoin ilmoittautuminen

Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä