Read the Official Description

Master of Business Administration tutkinto-ohjelma antaa valmiuksia:

 • Erottaa keskeiset piirteet kunkin liiketoiminta toiminnon
 • Arvioida, miten muutokset organisaation tuntemus voivat parantaa suorituskykyä
 • Lyijy muihin voidakseen täyttää organisaation tavoitteet
 • Arvioidaan taloudellisen kunnon organisaatio käyttää Kirjanpitomenetelmien
 • Luo markkinoinnin strategiat vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin
 • Antaa tietoa, jotta organisaation maksimoida taloudellista suorituskykyä
 • Arvioi liike-elämän tilanteita laillisista, eettisistä ja sääntely näkökulmia
 • Ennustaa, miten muutokset kansainvälisessä taloudellisessa ympäristössä vaikuttavat organisaatiossa
 • Ehdottavat strategioita parantaa organisaation kilpailuasemaa

Master of Business Administration on ammatillinen tutkinto tunnustettu kaikessa teollisuudessa. Opiskelija ensimmäinen osallistua integroitu opetussuunnitelmaan tutkimalla toimintayksiköiden liiketoiminta, sitten muokata johdon tiedot ja taidot valitsemalla keskittymän.

Information Technology pitoisuus tutkii tietotekniikan vaikutukset miten maailma toimii. Se kehittää tietoja ja taitoja looginen suunnittelu, dokumentointi, varastointi, datamanagement ja tietoturvallisuutta. Ymmärtäminen miten hyödyntää IT on tullut välttämätön mille tahansa yritykselle kilpailuetu.

Huomautus: Opiskelija, joka ei ole kandidaatin in Business on osoitettava, että he ovat suorittaneet kaksi edellytystä (vastaa College Algebra ja Microeconomics) arvosanalla C- tai parempi. Opiskelijat, jotka eivät ole tarjonneet transkriptio todistetaan loppuun edellytyksiä vaaditaan ottamaan ne ennen niiden jatko-tason kursseista.

Opiskelijaksi Vaatimukset

Patten Yliopisto ei syrjitä rodun, ihonvärin, kansallisen tai etnisen alkuperän hallinnointi- ja pääsyvaatimukset ja sen koulutusta sekä ohjelmissa.

Opiskelija

Jotta kirjoittautua kuin täysin myönsi tutkintoon tähtäävät perustutkintoa, yksilön on: Tarkista tai lähetä 30 päivän kuluessa ilmoittautuminen lukion transkripti tai vastaava (esim GED), joka on hyväksytty yliopiston pätevänä.

Täydellinen kaksitoista (12) opistotason luottojen joko suorittamalla kursseja Patten yliopistossa tai lähettämällä siirto hyvityksiä, jotka hyväksyvät yliopiston tai näiden kahden yhdistelmä.

Patten University tarkistaa lukion valmistumisen tai vastaava ja transkriptio aitous. Opiskelija, joka ei pysty tuottamaan lukion transkriptio tai vastaava voi kirjoittautua kuin tutkintoon tähtäävät opiskelija Patten yliopistossa.

ACT tai la tulokset eivät ole vaadittavaa. Kirjallisen luvan joltakin laillinen huoltaja vaadittavaa henkilöiden, jotka ovat alle 18-vuotiaita.

GRADUATE

Jotta kirjoittautua kuin täysin myönsi tutkintoon tähtäävät jatko-opiskelija, yksilö on oltava ylioppilastutkinnon tutkinto laitos akkreditoitu rekisteröintiviranomaisena joka on tunnustettu US Department of Education. Degree siirtämistä todennetaan Patten yliopistossa. Kaikki todentaminen ja tarvittavat transcript esittämisen ylioppilaaksi on suoritettava 30 päivän kuluessa ilmoittautuminen.

GRE tai GMAT tulokset ei tarvita.

Opiskelijat tulevat MBA-ohjelma odotetaan suorittanut ylempää tason mikrotalouden ja college algebran kanssa C- tai korkeampi ennen niiden koulutusohjelman. Se on opiskelijan vastuulla asianmukaisen paperityötä toimitetaan tarkistaa, että hän on suorittanut edellytykset ennen aikavälin alkamista. Jos edellytykset eivät ole täydellisiä at aikavälin alusta, opiskelija sijoitetaan niitä automaattisesti, ja se on täytettävä ne ennen koulutusohjelman.

Opetus valtakirjojen (kampuksella vain)

Opiskelijat hakevat pääsyä joko yksi- tai usean aineopetusta tilitietojen ohjelma on toimitettava:

 • Täytetty hakemus
 • Virallinen selostukset kaikista korkeakouluissa tai yliopistoissa osallistuivat
 • Kolme (3) merkki viitteet
 • Dokumentointi viimeaikaiset tuberkuliinikoe
 • Henkilökohtainen lausuma

CBEST tulokset. (Ne, jotka pisteet viisi tai useamman pisteen alapuolella vyöryttämästä CBEST on toimittava tarvittavat korjaavat matematiikan ja / tai Englanti kurssin tarpeen mukaan.) Academic vaatimukset opetus credential ohjelmia voidaan täyttää toimittamalla asiakirjat ja selostukset osoittavat jokin seuraavista: Useita Aihe Credential ehdokkaille: valmistumisen hyväksyttävän ylioppilastutkinnon tutkinto alueellisesti akkreditoitu toimielin - vähintään GPA 2,5; kulkee pistemäärä on Kalifornian tarvitaan aihe tutkimuksia.

Yhden Aihe Credential ehdokkaille: valmistumisen hyväksyttävän ylioppilastutkinnon tutkinto alueellisesti akkreditoitu toimielin - vähintään GPA 2,5; kulkee pistemäärä on Kalifornian tarvitaan aihe tutkimus (t), tai loppuun CTC nimetyn suuri luopuminen ohjelman Kalifornian laitos, vähintään GPA 2,5. Huom Kalifornia komission Opettaja Credentialing (CTC) vahvistetaan viisi vaihtoehtoa, joita voidaan käyttää täyttämään valtion vaatimukset hyväksyntä kaikilta Opetus Tunnistetietopalvelut Programs (viite: CTC, CIA 07-02). Nämä vaihtoehdot on eritelty Patten yliopiston Division of Education Hakutoimisto Handbook, saatavissa Patten yliopistoyksikkö of Education Office.

International Students

Patten yliopisto ei tarjoa viisumia palveluja verkossa opiskelijoille tai taata opiskelijan maahanmuuton tila. Instruction at Patten yliopistossa tarjotaan Englanti, ja yliopisto ei tarjoa Englanti toisena kielenä palveluita. Hakijat, joille Englanti on toinen kieli on otettava Testaus Englanti vieraana kielenä (TOEFL®) ja ovat niiden viralliset TOEFL® tulosraportin lähetetään kirjaajan erillisenä lähetyksenä. Hakijoiden on saatava TOEFL pisteet 550 paperilla perustuva testi tai 65 Internet-pohjainen testi (IBT), ja University on saatava pisteet 30 päivän kuluessa ilmoittautuminen. Vaihtoehtoisesti hakija voi ilmoittautua yliopiston ENG101A Composition I kurssin verkossa ei-asteen opiskelija. Yliopisto hyväksyy luokituksen C tai parempi todisteena Englanti taito.

Hakijat, joilla ei-US opetus käyttäjätiedot on ensin saatava ulkomainen tilitietojen arvioinnin mistä tahansa jäsenen National Association of Tunnistetietopalvelut Evaluation Services (www.naces.org), kuten Educational Credential Arvioijat, Inc. (ECE), tai muu riippumaton US arvioinnin palvelu hyväksymä yliopiston, ennen hakemuksen selostukset. Mikäli opiskelija haluaa esittää hänelle / hänen valtakirjansa ECE, Hakemuslomakkeisiin ja kustannustietoa ovat saatavilla ECE verkkosivuilla (www.ece.org) tai ottamalla yhteyttä ECE PO Box 514070, Milwaukee, WI 53203-3470, USA, puhelin (414) 289-3400, faksi (414) 289-3411. Kansainvälinen hakijoiden on saatava aihe arviointeja; yleinen arviointi ei ole riittävä. Kansainväliset opiskelijat, joilla ei ole Yhdysvaltain hallitus kuvallinen henkilöllisyystodistus täytyy tuottaa kahta vaihtoehtoista kuvan tunnistamisen aikana proctored tutkimuksia varmistaakseen henkilöllisyyden.

Hyväksyttäisiin, selostukset on virallinen. Opiskelijan tulee lähettää ne suoraan laitokselta Patten University alle sinetti, jossa ne on vahvistettava toimiston kirjaaja pätevänä.

Lukuvuoden

Uudet ehdot online-ohjelmat siirtyvät lähes joka maanantai, paitsi lomilla.

Program taught in:
Englanti

See 14 more programs offered by PATTEN UNIVERSITY »

Tämä kurssi on Online
Alkamispäivämäärä
Contact school
Duration
Hinta
- $ 1.996 per termi
Deadline
By locations
By date
Alkamispäivämäärä
Contact school
Päättymispäivämäärä
Application deadline
Alkamispäivämäärä
Contact school
Päättymispäivämäärä
Application deadline

Contact school

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä
Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä