turvallisuus

WHO olisi

Tämä maisteriksi on suunnattu tutkinnon kemian, biologian, farmasian, eläinlääketieteen, elintarviketeknologian, agronomeja tai yliopistotutkinto alaan liittyvää ruokaa.

TAVOITTEET

Tavoitteena Master Elintarviketurvallisuusvirasto On antaa opiskelijalle syvä, nykyinen ja täydellisen kuvan kaikki näkökohdat turvallisuuden ja laadun elintarviketeollisuudessa.

KESTO

1500 tuntia. 90 tuntia virtuaalisia luokkia, 20 tuntia virtuaalisia opetusohjelmia, 950 tuntia henkilökohtaista työtä ja 440 tuntia omistettu valmisteluun Insinöörityö.

DOKUMENTOINTI

Ajaksi kurssin jokainen opiskelija saa käyttöönsä läpi Virtuaalikampus, kaikki asiaan liittyvät asiakirjat alueille aikataulun. Kaikki sisältö tutkimuksen ja tukimateriaalia moitteettoman kulun kehittymisessä on mukana.

OHJEET

Jokainen opiskelija tekee erilaisia ​​käytännön työhön liittyviä pääalueeseen kurssi on arvioitava sitä jälkeenpäin Program Manager.

OHJELMA SISÄLLYS

Master Ohjelma rakentuu elintarviketurvallisuuteen kymmenen suurta lohkoissa, jotta voidaan kattaa kaikki tarvittavat näkökohdat täydellinen muodostuminen opiskelija.

1. Yleistä käsitteet elintarviketurvallisuuden, kuten:

  • Määritelmät ja kehitys elintarvikkeiden turvallisuutta.
  • Vaikuttavia tekijöitä elintarvikkeiden turvallisuutta.
  • Ruoka riskianalyysi.
  • Riskiryhmiin.
  • Kehittymässä olevia riskejä.

2. Järjestelmän vaarojen analysointi ja kriittiset kohdat (HACCP), eriteltynä:

  • Yleinen käsitteitä.
  • Periaatteet ja suuntaviivat HACCP.
  • Edellytys suunnitelmia.

3. periaatteita ja suuntaviivoja HACCP eri alojen elintarviketeollisuuden:

  • maitoalan.
  • Liha-ala.
  • Leivontaan teollisuudessa.
  • Olut alalla.
  • Einesten sektorilla.

4. Laatuvaatimukset perustuvat ISO-standardeihin yleisimmin käytetty elintarviketeollisuudessa.

  • Johdatus laatuvaatimukset.
  • ISO 9001: 2015 sovellettu elintarviketeollisuudelle.
  • 2005: ISO 22000.
  • FSSC 22000 -standardin.

5. täytäntöönpano laatuvaatimukset eri elintarvikealojen:

  • maitoalan.
  • Liha-ala.
  • Leivontaan teollisuudessa.
  • Olut alalla.
  • Einesten sektorilla.

6. sertifioinnin laatu- ja elintarviketurvallisuuden IFS kenttään:

  • Standard International Food Standard.
  • IFS Logistic standardia.
  • Global Markets IFS Food -standardin.
  • Vakio IFS Tukkukauppa / Cash & Carry.

7. Standardit BRC, GLOBALGAP ja FDA, teollisuus suojaa bioterrorismia.

  • BRC maailmanlaajuisia standardeja.
  • BRC Packaging.
  • BRC varastointi ja jakelu.
  • GLOBALGAP standardi
  • Säännöt ja määräykset FDA.
  • RUOKA puolustus.

8. elintarviketurvallisuuslainsäädännön.

  • Keskeiset asetukset Euroopan unionissa.
  • Lainsäädäntöelimet Euroopan unionissa.
  • Suuret eurooppalaiset elintarvikkeiden turvallisuusmääräykset.
  • Päätyyppiä Espanjan lainsäädännössä.
  • Espanjan lainsäädäntöelimiä.
  • Tärkein Espanjan määräykset elintarvikkeiden turvallisuuteen.
  • Elintarvikkeiden turvallisuutta lainsäädäntö muiden EU-maiden.

9. Varmistetaan elintarviketurvallisuutta päässä Health Administration. Hälytysten hallinnan ja elintarvikekriiseihin:

  • Virallinen valvonta kehitys Euroopassa.
  • Elintarvikevirastoja.
  • Testauslaboratorio.
  • Yleinen terveys ruokaa rekisteröintiä.
  • Virallisen valvonnan valvontaa.

10. Elintarvikkeiden turvallisuus ja uuden tekniikan elintarviketeollisuudessa:

  • Uutta ruokaa teknologiat.
  • Funktionaaliset elintarvikkeet.
  • Lisäaineita.
  • Innovaatiot elintarvikepakkauksissa
  • Elintarvikebiotekniikka.
  • Nopeita menetelmiä elintarvikeanalyysi.

Työura APU

Koulutusjärjestelmässä filosofia CESIF ja koulutus täydentää, CESIF ON LINE tarjoaa opiskelijoilleen jälkeen hyväksytysti suorittanut koulutuksensa aikana mahdollisuus saada palveluja ammattiuran apu (erikoistunut Online Työnhaku Konsultti), joka ajoittain lähettää jokaiselle opiskelijalle ne työtarjouksia, jotka sopivat profiilia ja jotka kiinnostavat kehittämiseen uransa.

URA

Yrityksissä kuten:

  • tekninen neuvonta.
  • sertifioijat.
  • Ruoka laboratorioita.
  • Elintarvikealan yritykset (tuottajat, jakeluketjut, catering, yhteisöt, catering)
aloilla

Tehtäviä, kuten:

  • Laatu ja elintarviketurvallisuus.
  • Valmistus.
  • R & D
  • kaupallinen teknikot.
alueet
Ohjelman opetuskielet:
  • Espanjalainen
Tämä kurssi on Online
Alkamispäivämäärä
Duration
1 vuosi
Part-time
Hinta
Deadline
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika
Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä