Master in Blockchain ja Fintech

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Innovatiivinen Business School -konsepti

IEBS otamme askeleen eteenpäin perinteiseen kauppakorkeakouluun verrattuna:

 • Perinteinen oppimismalli on jäykkä eikä kovin joustava, koska se perustuu standardoituun ja muuttumattomaan teollisuusyhteiskunnan malliin.
 • IEBS oppimismalli on moderni, joustava ja mukautuva, koska se on suunniteltu vastaamaan nykymaailmaan ja jatkuviin muutoksiin.
 • Ehdotamme oppimista, joka integroi tekniikka ja innovaatiot osaksi aihetta ja joka tarjoaa aina uusimman tiedon.
 • Mielestämme on 2.0-oppimismalli, joka antaa etusijan kyvylle “oppia oppimaan” ja kehittää taitoja, joita tarvitaan vastaamaan menestyksekkäästi nykypäivän haasteisiin.
 • Yhdistämme perinteiset mallit tapausmenetelmäksi, uusimpien oppimisvirtausten kanssa, web 2.0: n ansiosta.

Loppujen lopuksi kirja ei enää takaa meille, että opimme kaiken, mitä meidän on tiedettävä elämässä.

IEBS : ssä opiskelija on valmis tulemaan johtavaksi ammattilaiseksi, joka kykenee innovoimaan, yritystoimintaan ja tarjoamaan arvoa yrityksilleen muuttuvassa ympäristössä uuden liiketoimintatavan avulla.

Kuka on IEBS ?

IEBS , ensimmäinen espanjalainen digitaalinen äidinkielen kauppakorkeakoulu maailmassa, perustettiin vuonna 2009 tavoitteena tarjota vaihtoehto perinteisille kauppakorkeakouluille sitoutuneena innovatiiviseen oppimismalliin, joka pystyy vastaamaan opiskelijoiden todellisiin tarpeisiin. yritykset ja ammattilaiset, jotka elävät jatkuvassa muutoksessa ja muutoksessa olevassa yhteiskunnassa. Ehdotamme ketterää ja nykyaikaista koulua, joka pystyy olemaan ajan tasalla viimeisimmistä suuntauksista ja perustuu vahvoihin arvoihin, jotta muodostuu vastuullisempia ihmisiä, jotka johtavat innovaatio-, etiikka- ja kestävän kehityksen yrittäjyyshankkeita.

Tavoitteenamme on kouluttaa uusia johtajia siitä, että elämämme maailma vaatii; pystyy sitoutumaan, innovoimaan ja luomaan arvoa yrityksilleen, työntekijöilleen ja yhteiskunnalle kestävällä ja kannattavalla tavalla.

Kansainvälinen luonne

IEBS syntyi innovaatioissa ja yrittäjyydessä Espanjassa Seedrocketin kautta. Se on ensimmäinen startup-kiihdytin Espanjassa, jonka Google on yksi sen pääkumppaneista. Sen pääkonttori sijaitsee Madridissa ja Barcelonassa, jotka ovat kaksi tärkeintä kaupunkia Euroopassa ja globaalisti: innovaatio- ja yrittäjyysmaisema, innovaatiolähteet ja suuntaukset, joiden avulla IEBS tuoda innovatiivisimpia kykyjä ja tietoa kaikille opiskelijoilleen. . IEBS n pääkonttori sijaitsee myös Latinalaisessa Amerikassa, Río de la Plata IEBS , Montevideossa, josta se yhdistää innovatiivisen kulttuurin, kyvyt ja innovatiivisimman tiedon kaikkien Latinalaisen Amerikan maiden kanssa.

tavoitteet

Taloudelliset tekniikka varmasti on tullut monille yrityksille, selkäranka hallinnon ja toiminnan ammatillisen toiminnan. Koska se on innovatiivinen tukikapasiteettinsa ja uusien palvelu- ja tuotemallien luominen. Kyky uudistaa täysin perinteiset työ- ja talousmallit .

Yhä useammat yrittäjät uskaltavat uusia liiketoimintamalleja, korostavat tietohallintoyrityksiä, ja he hallitsevat maailmanlaajuista hyperliitettävyyttä, asettavat yhä enemmän perustan älykäs yhteiskuntaan, joka on herkempi tietojen tuottamiselle ja huolehtimiselle digitaalisen identiteetin puolesta.

Uusien yritysten ei tarvitse pelätä taloudellisia integroidaan teknologioita kuten Blockchain, rahoitusta ja teknologian alan Fintech arkielämässään keskeisinä tekijöinä muodonmuutoksen talouden ja yhteiskunnan.

Vastaamaan uusiin vaatimuksiin Master of Blockchain and Fintech tarjoaa online-menetelmien avulla näiden uusien maksu- ja rahoitusmenetelmien perustan soveltaa niitä missä tahansa liiketoiminnassa.

IEBS Business School on Alastrian osakkuusyritys (yritysten ja laitosten edistämä konsortio Blockchainin puolijulkisen infrastruktuurin perustamiseksi), jossa opiskelijat voivat kokea projektinsa näiden tekniikoiden kanssa yhteistyöympäristössä.Blockchain- ja Fintech-maisterien lopussa pystyt täysin:

 • Hankkia maailmanlaajuinen visio eri talouden toimijoiden digitaalisten mallien prosessista ja digitaalisten ympäristöjen vallankumouksesta.
 • On pystyttävä kehittämään liiketoimintamalleja, jotka on mukautettu fintech-teollisuusympäristöissä kokeneisiin teknologisiin muutoksiin.
 • Tunne rahajärjestelmien ja rahoitusmarkkinoiden perusteet ja osaa kontekstualisoida cryptocurrencies ja muut älykkään sopimukseen perustuvat järjestelmät niiden kanssa tai vastaavasti.
 • Ymmärrä kannustinjärjestelmät, joihin Blockchain-pohjaiset järjestelmät perustuvat, ja ymmärrä niiden perustana olevat peliteorian elementit.
 • Tunne ja osaa analysoida cryptocurrenciesin ja muiden älykkäisiin sopimuksiin perustuvien järjestelmien oikeudellisia ja sääntelyvaikutuksia.
 • Tiedä ja tiedä, miten Blockchain toimii jaettuina järjestelminä ja ymmärtää arkkitehtuurin ja perusperiaatteet, joihin ne perustuvat.

Sisäänpääsy ja ilmoittautuminen

Ohjelmalla on rajoitettu määrä paikkoja. Tällä tavoin edistämme henkilökohtaista yhteyttä opiskelijan ja opettajan välillä, niin että jokaisesta opettajasta tulee opiskelijan mentori, jolla on suora ja läheinen kohtelu.

Pääsyhakemukset käsitellään tiukassa vastaanottojärjestyksessä, ja ne arvioi arviointikomitea, jonka muodostavat ohjelman johtaja, akateeminen johtaja ja sisäänpääsykoordinaattori. Täytä pääsyhakemus napsauttamalla seuraavaa painiketta:

esirekisteröinti

Ennakkorekisteröintijakso on avoinna 30. syyskuuta asti. Tänä aikana voit varata ja taata paikkasi ohjelmassa ja jos teet varauksen ennen 31. heinäkuuta, saat myös 10% lisäalennuksen rekisteröinnistäsi.

rekisteröinti

Ohjelmaan ilmoittautumisen määräaika päättyy 24. marraskuuta tai silloin, kun käytettävissä olevien paikkojen kiintiö on valmis.

pääsyvaatimukset

Opiskelijan, joka on kiinnostunut jatkamaan tätä ohjelmaa ja hakemaan kaksinkertaista maisterin tutkintoa IEBS ja UCAM: sta, on täytettävä tai akkreditoitava seuraavissa vaihtoehdoissa esitetyt vaatimukset:

 • Yliopistotutkinnolla: akkreditoida tai olla hallussaan tutkintotodistus tai vastaava espanjalainen yliopistotutkinto tai, jos sitä ei ole, vastaavat ulkomaiset opinnot, jotka antavat mahdollisuuden jatko-opintoihin. Toimitettujen nimikkeiden valokopiot on laillistettava Espanjan lainsäädännön mukaisesti.
 • Ilman korkeakoulututkintoa: jos yliopistotutkintoa ei ole, vähintään viiden vuoden huomattava ammattikokemus voidaan akkreditoida yritystodistuksilla, edellyttäen että se liittyy maisterin opintoalaan.

Apurahat ja avustukset

IEBS llä on yksinoikeudellinen apuraha- ja apurahaohjelma, joka helpottaa opiskelijoiden pääsyä opinto-ohjelmiin. Hänen sitoutumisensa on auttaa ihmisiä, jotka ovat todella kiinnostuneita koulutuksesta ja uransa edistämisestä. Näillä apurahoilla IEBS parantaa heidän työmahdollisuuksiaan ja antaa heille mahdollisuuden muuttaa uransa uudelleen.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

IEBS, the School of Business Innovation and Entrepreneurship, born during the world crisis with the aim of providing a real alternative to traditional teaching model alternative.

IEBS, the School of Business Innovation and Entrepreneurship, born during the world crisis with the aim of providing a real alternative to traditional teaching model alternative. Näytä vähemmän