Master markkinoinnin, myynnin ja digitaalisen strategian hallinnan

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Innovatiivinen Business School -konsepti

IEBS otamme askeleen eteenpäin perinteiseen kauppakorkeakouluun verrattuna:

 • Perinteinen oppimismalli on jäykkä eikä kovin joustava, koska se perustuu standardoituun ja muuttumattomaan teollisuusyhteiskunnan malliin.
 • IEBS oppimismalli on moderni, joustava ja mukautuva, koska se on suunniteltu vastaamaan nykymaailmaan ja jatkuviin muutoksiin.
 • Ehdotamme oppimista, joka integroi tekniikka ja innovaatiot osaksi aihetta ja joka tarjoaa aina uusimman tiedon.
 • Mielestämme on 2.0-oppimismalli, joka antaa etusijan kyvylle “oppia oppimaan” ja kehittää taitoja, joita tarvitaan vastaamaan menestyksekkäästi nykypäivän haasteisiin.
 • Yhdistämme perinteiset mallit tapausmenetelmäksi, uusimpien oppimisvirtausten kanssa, web 2.0: n ansiosta.

Loppujen lopuksi kirja ei enää takaa meille, että opimme kaiken, mitä meidän on tiedettävä elämässä.

IEBS : ssä opiskelija on valmis tulemaan johtavaksi ammattilaiseksi, joka kykenee innovoimaan, yritystoimintaan ja tarjoamaan arvoa yrityksilleen muuttuvassa ympäristössä uuden liiketoimintatavan avulla.

Kuka on IEBS ?

IEBS , ensimmäinen espanjalainen digitaalinen äidinkielen kauppakorkeakoulu maailmassa, perustettiin vuonna 2009 tavoitteena tarjota vaihtoehto perinteisille kauppakorkeakouluille sitoutuneena innovatiiviseen oppimismalliin, joka pystyy vastaamaan opiskelijoiden todellisiin tarpeisiin. yritykset ja ammattilaiset, jotka elävät jatkuvassa muutoksessa ja muutoksessa olevassa yhteiskunnassa. Ehdotamme ketterää ja nykyaikaista koulua, joka pystyy olemaan ajan tasalla viimeisimmistä suuntauksista ja perustuu vahvoihin arvoihin, jotta muodostuu vastuullisempia ihmisiä, jotka johtavat innovaatio-, etiikka- ja kestävän kehityksen yrittäjyyshankkeita.

Tavoitteenamme on kouluttaa uusia johtajia siitä, että elämämme maailma vaatii; pystyy sitoutumaan, innovoimaan ja luomaan arvoa yrityksilleen, työntekijöilleen ja yhteiskunnalle kestävällä ja kannattavalla tavalla.

Kansainvälinen luonne

IEBS syntyi innovaatioissa ja yrittäjyydessä Espanjassa Seedrocketin kautta. Se on ensimmäinen startup-kiihdytin Espanjassa, jonka Google on yksi sen pääkumppaneista. Sen pääkonttori sijaitsee Madridissa ja Barcelonassa, jotka ovat kaksi tärkeintä kaupunkia Euroopassa ja globaalisti: innovaatio- ja yrittäjyysmaisema, innovaatiolähteet ja suuntaukset, joiden avulla IEBS tuoda innovatiivisimpia kykyjä ja tietoa kaikille opiskelijoilleen. . IEBS n pääkonttori sijaitsee myös Latinalaisessa Amerikassa, Río de la Plata IEBS , Montevideossa, josta se yhdistää innovatiivisen kulttuurin, kyvyt ja innovatiivisimman tiedon kaikkien Latinalaisen Amerikan maiden kanssa.

Tietoja UCAMista

UCAM-yliopisto ja IEBS yhdistävät voimansa kehittääkseen digitaalitalouteen liittyviä tutkintoja. Tämä liitto edustaa kahden nykyaikaisen ja dynaamisen instituutin liittoa, joilla on yhteinen visio ja arvot, ja jotka ovat sen tärkeimmät piirteet innovaatioille, tutkimukselle, sosiaaliselle vastuulle ja yhteydelle liiketoimintamaailmaan.

tavoitteet

Koko historian ajan markkinointi on kehittynyt tuote- ja asiakaslähestymistavasta Internetin ja sosiaalisten verkostojen aikakauteen markkinointimallin täydellisellä räätälöinnillä.

Siksi kaikkia niitä, jotka haluavat tänään valmistautua saavuttamaan johtotehtäviä markkinointi- ja myyntiosastolla, on väistämättä koulutettava jokaisessa näistä näkökohdista.

Markkinoinnin, myynnin ja digitaalisen strategian hallinnan päällikössä opit askel askeleelta kehittämään integroidun markkinointisuunnitelman, jolla on globaali visio sekä perinteisestä että digitaalisesta mediasta, ottamalla kiertue strategiselle ja tuotemarkkinoinnille, markkinoinnille suorien, relatiivisten ja asiakaslähtöisten uusimpien menetelmien, kuten digitaalisen markkinoinnin, SEO, SEM ja sosiaalisen median, kanssa .

Jos haluat tulla kokonaismarkkinointipäälliköksi, älä epäröi ja pyydä tietoja nyt ja voit ladata esitteen, joka sisältää täydelliset tiedot opetussuunnitelmasta, opettajista, menetelmästä ja nuorten, ammattilaisten naisten, työttömien ammattilaisten ja kaikki ne lahjakkaat ihmiset, jotka sitä tarvitsevat.

Markkinoinnin, myynnin ja digitaalisen strategian hallinnan päällikön lopussa pystyt täysin:

 • Analysoi ja tulkitse ympäristöjen ja markkinoiden perusperiaatteet.
 • Ehdota ja tulkita markkinatutkimusta ja tunnistaa oikean päätöksenteon kannalta tarpeelliset tietolähteet .
 • Tuntea ja kehittää markkinoinnin ja markkinoinnin peruselementtejä, sen prosesseja ja organisaatiorakennetta.
 • Valmistaudu kykenemään tutkimaan asiakashallinnan ja relaatiomarkkinoinnin prosesseja ja kehittämään niiden erityisiä tekniikoita itsenäisesti.
 • Kehitä tarvittavat ja optimaaliset taidot neuvotella ja hallita neuvotteluprosesseja.
 • Perusta, rakenna ja hallitse yrityksen liiketoiminnan organisointia.
 • Kehitä henkilökohtaisia ja mediaviestintästrategioita ja osaa hallita niitä.
 • Käytä verkkomarkkinoinnin hallintatekniikoita.
 • Ota kaikki irti sosiaalisista työkaluista
 • Luo ja hallinnoi tehokkaita verkkokampanjoita, analysoi ja tulkitse niiden tuloksia ja tee niiden perusteella oikeita päätöksiä.
 • Paranna ja saa kaiken irti luovuudestasi .

Sisäänpääsy ja ilmoittautuminen

Ohjelmalla on rajoitettu määrä paikkoja. Tällä tavoin edistämme henkilökohtaista yhteyttä opiskelijan ja opettajan välillä, niin että jokaisesta opettajasta tulee opiskelijan mentori, jolla on suora ja läheinen kohtelu.

Pääsyhakemukset käsitellään tiukassa vastaanottojärjestyksessä, ja ne arvioi arviointikomitea, jonka muodostavat ohjelman johtaja, akateeminen johtaja ja sisäänpääsykoordinaattori. Täytä pääsyhakemus napsauttamalla seuraavaa painiketta:

esirekisteröinti

Ennakkorekisteröintijakso on avoinna 30. syyskuuta asti. Tänä aikana voit varata ja taata paikkasi ohjelmassa ja jos teet varauksen ennen 31. heinäkuuta, saat myös 10% lisäalennuksen rekisteröinnistäsi.

rekisteröinti

Ohjelmaan ilmoittautumisen määräaika päättyy 24. marraskuuta tai silloin, kun käytettävissä olevien paikkojen kiintiö on valmis.

pääsyvaatimukset

Opiskelijan, joka on kiinnostunut jatkamaan tätä ohjelmaa ja hakemaan kaksinkertaista maisterin tutkintoa IEBS ja UCAM: sta, on täytettävä tai akkreditoitava seuraavissa vaihtoehdoissa esitetyt vaatimukset:

 • VAIHTOEHTO A. Yliopistotutkinnolla: akkreditoida tai olla hallussaan tutkintotodistus tai vastaava espanjalainen yliopistotutkinto tai, jos sitä ei ole, vastaavat ulkomaiset opinnot, jotka antavat mahdollisuuden jatko-opintoihin. Toimitettujen nimikkeiden valokopiot on laillistettava Espanjan lainsäädännön mukaisesti.
 • VAIHTOEHTO B. Ilman korkeakoulututkintoa: jos yliopistotutkintoa ei ole, vähintään viiden vuoden erinomainen ammattikokemus voidaan akkreditoida yritystodistuksilla, jos se liittyy maisterin tutkinnon alaan.

Virallisen kääntäjän on käännettävä kaikki toimitetut asiakirjat asianmukaisesti espanjaksi. Kunkin opiskelijan on toimitettava seuraavat asiakirjat:

 1. Passi, kansallinen henkilötodistus (DNI) tai vastaava henkilötodistus,
 2. Opiskelijan allekirjoittama valtuutus henkilötietojensa käsittelyyn,
 3. Yliopiston korkeakoulututkinnon laillistettu valokopio joko Haagin Apostillella tai vertaamalla sitä notaarin tai notaarin kanssa tai todistuksia vähintään viiden vuoden huomattavasta ammattikokemuksesta, jossa eritellään suoritetut tehtävät, edistyneet projektit, Työaika, vastuullinen henkilöstö edellyttäen, että kokemus liittyy päällikön opiskelualaan. Jos opiskelija ei lähetä alkuperäisiä yritystodistuksia, ne voidaan varmentaa / varmentaa / vahvistaa / todentaa valokopiot notaarilta / notaarilta.

Huomaa: Toimitusaika digitaalisessa muodossa on 1 kuukausi rekisteröintipäivästä.

Apurahat ja avustukset

IEBS llä on yksinoikeudellinen apuraha- ja apurahaohjelma, joka helpottaa opiskelijoiden pääsyä opinto-ohjelmiin. Hänen sitoutumisensa on auttaa ihmisiä, jotka ovat todella kiinnostuneita koulutuksesta ja uransa edistämisestä. Näillä apurahoilla IEBS parantaa heidän työmahdollisuuksiaan ja antaa heille mahdollisuuden muuttaa uransa uudelleen.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

IEBS, the School of Business Innovation and Entrepreneurship, born during the world crisis with the aim of providing a real alternative to traditional teaching model alternative.

IEBS, the School of Business Innovation and Entrepreneurship, born during the world crisis with the aim of providing a real alternative to traditional teaching model alternative. Näytä vähemmän