Master of Business Administration (MBA)

Yleistä

2 sijaintia saatavilla

Ohjelman kuvaus

Ennen opiskelua

Kaksivuotinen Executive Master Degree -ohjelma "Master of Business Administration for Global Leaders and Business Professionals" opettaa osaamista, jotka lisäävät uramahdollisuuksiasi. Kunnianhimoiset johtajat saavat intensiivistä ja haastavaa osa-aikaista koulutusta ja mahdollisuuden saada kansainvälisesti tunnustettu akateeminen tutkinto.

Yleiskatsaus

MBA-ohjelma edustaa yleistä koulutusta, jolla on vahva kansainvälinen painopiste, joka edistää ja parantaa opiskelijoiden ammatillista ja sosiaalista osaamista. Kurssin osallistujat oppivat tunnistamaan ja analysoimaan systemaattisesti yrittäjyysongelmia, tarjoamaan sopivia ratkaisuja ja tekemään sekä toteuttamaan vastaavia päätöksiä.

Johtamisen ja neuvottelutekniikoiden opettamisen lisäksi ohjelmassa keskitytään ryhmätyön, viestinnän ja esittelyn sosiaalisten taitojen kehittämiseen ja edistämiseen. Osallistujat hyötyvät sekä vaihdosta muiden opiskelijoiden kanssa että MCI: n vakiintuneesta kansainvälisten luennoitsijoiden verkostosta. Äskettäin hankitut tiedot sekä kurssilla opetetut kulttuurienväliset taidot ja sosiaaliset taidot antavat tutkinnon suorittaneille riittävät valmiudet hallita tulevaisuuden johtamistehtäviä ja strategisia johtamisvelvollisuuksia.

sisäänpääsy

Pääsyhakemukset hyväksytään jatkuvasti. Vaadittavat asiakirjat on toimitettava verkossa.

päivämäärät

Hakemuksen määräaika Päivämäärä Haastatella
1 02.02.2020 10.03.2020
2 03.29.2020 04.23.2020
3 05.31.2020 15.09.2020
4 08.23.2020 15.09.2020

edellytykset

Periaatteessa ohjelma hyväksyy henkilöt, joilla on akateeminen tutkinto kandidaatin tasolla vähintään tai vähintään kolmen vuoden ammattikokemus.

Lisäksi hakijoiden on esitettävä todisteet riittävistä englannin kielen taidoista. Merkitykselliset todisteet eivät saa olla vanhempia kuin kolme vuotta, ja niihin voi sisältyä todistuksia, jotka on myönnetty jonkin seuraavista tutkimuksista:

  • TOEFL (minimipistemäärä 92)
  • IELTS (vähintään 6,5 pistettä)

Pääsymenettely

Pääsyprosessi käsittää seuraavat elementit:

  • Hakemuskaavake
  • Motivaatiokirje
  • Todistus riittävästä englannin kielen taitosta
  • Haastatella
  • Päätös

hakemus

Hakemus on jätettävä sähköisen hakemuksen kautta, johon on liitetty vaadittavat asiakirjat (CV, essee). Ensimmäisen akateemisen tutkinnon suorittaminen ja vähintään 5 vuoden ammattikokemus pätevässä asemassa vaaditaan ennen maisteriohjelman aloittamista (mieluiten pätevä ammatillinen toiminta myös maisteriohjelman aikana).

Motivaatiokirje

Hakijoita pyydetään lähettämään essee, jossa selvitetään heidän motivaationsa ilmoittautua tähän ohjelmaan.

Todistus riittävästä englannin kielen taitosta

TOEFL-testitodistus tai IELTS. Pisteet ovat voimassa kolme vuotta testipäivästä.

Testi englanniksi vieraan kielenä (TOEFL)

Englannin vieraan kielen testi (TOEFL) voidaan suorittaa missä tahansa kansainvälisessä TOEFL-keskuksessa; Internet-pohjaisessa testissä vaaditaan vähintään 92 pistettä.

  • IELTS Academic - Kansainvälinen englannin kielen testausjärjestelmä
  • Vähimmäispistemäärä on 6,5

Haastatella

Haastattelu antaa hakijoille mahdollisuuden esitellä itseään, kommentoida aikaisempaa uraaan ja selittää heidän motivaationsa hakemiseen sekä keskipitkän aikavälin ammatilliset tavoitteensa.

Päätös

Pääsynvaliokunta päättää hakijan pääsystä Master-ohjelmaan.

Viimeksi päivitetty Marraskuu 2019

Oppilaitoksesta

MCI Management Center Innsbruck follows the concept of an Entrepreneurial School®. MCI empowers motivated people to achieve outstanding performance, provides profound academic competence and creates i ... Lue lisää

MCI Management Center Innsbruck follows the concept of an Entrepreneurial School®. MCI empowers motivated people to achieve outstanding performance, provides profound academic competence and creates innovative know-how transfer within a strong international network. Näytä vähemmän
Innsbruck , antwerp + 1 More Vähemmän