Master of Business Administration

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Online MBA

Siirrä urasi seuraavalle tasolle omassa tahdissasi, ja sinulla on tarvittavat tiedot ja tärkeät taidot johtaa nykyisessä globaalissa liiketoimintaympäristössä. Widenerin online-MBA keskittyy pitkän aikavälin uran menestymiseen johtotehtävissä tasapainoisella teoria-, harjoittelu- ja ammatillisen kehittämiskurssin opetussuunnitelmalla.

Nopeat faktat

 • 33 luotto tuntia
 • Arvioitu kokonaiskoulutus: 33 132 dollaria
 • AACSB akkreditoitu
 • 100% online-kurssin toimitus
 • Valitse kolmen radan kappaleista
 • Suorita MBA 18–24 kuukaudessa

Kattavat keskittymät

Widener Universityn online-MBA-ohjelma tarjoaa sinulle valita muokattavissa olevan yleisen liiketalouden radan tai mahdollisuuden keskittää opinnot kahteen kasvavaan liiketoiminta-alueeseen.

 • MBA - Yleinen liiketalous
  Yleisen liiketalouden hallintoteemme tarjoaa sinulle mahdollisuuden mukauttaa ohjelmaa uratavoitteidesi mukaiseksi. Yhdistä vankka perusta liiketalouden ja johtamisen kursseille erikoistuneiden valittavien kanssa saadaksesi kilpailuetua liiketoiminta-alueella, jonka kanssa haluat menestyä.
  Opit vahvistamaan ryhmäsi suorituskykyä, parantamaan organisaation taloudellista tuottoa ja luomaan todellisen kestävän kasvun missä tahansa organisaatiossa.
 • MBA - Liiketoimintaprosessien hallinta
  Liiketoimintaprosessien hallinnan keskittymisemme tarjoaa toiminnalliset perspektiivit, joita nykypäivän organisaatioissa tarvitaan. Se valmistaa sinut sertifioituun liiketoimintaprosessien ammattilaissertifiointiin, jota johtaa liiketoimintaprosessien hallinnan ammattilaisten yhdistys.
  Opit tietosuunnittelua, muutosten hallintaa ja prosessien kartoitustaitoja, joita tarvitset luodaksesi heikkoja organisaatioita, jotka voivat pysyä reagoivina ja kilpailukykyisinä muuttuvilla markkinoilla.
 • MBA - Terveydenhuollon hallinta
  Terveydenhuollon johtamiskeskittymämme valmistaa sinut uraan terveydenhuoltoalalla ja terveyteen liittyvillä aloilla, kuten vakuutuksissa ja lääkkeissä.
  Hanki salkun johtamis- ja teknisiä taitoja, jotka tekevät sinusta tehokkaan johtajan terveydenhuollon alalla. Kehität syvää ymmärrystä tästä monimutkaisesta toimialasta ja tarvittavat taidot korkealaatuisen, kustannustehokkaan hoidon tarjoamiseksi.
 • MJ / MBA
  Widener tarjoaa myös kaksi oikeustieteen maisteria yritys- ja yritysoikeudesta / kauppatieteiden maisteri. Tässä kaksoistutkinto-ohjelmassa saat erinomaista ohjausta kokeneilta ammattilaisilta, jotka työskentelevät
  yritys- ja yrityslain, noudattamisen ja hallinnon sydämessä. Tämä huipputeknologian ohjelma voi antaa sinulle strategisen edun nopeutetussa yhteisen opiskelujakson suorittamisessa, ja molemmat tutkinto voidaan suorittaa vain kahdessa ja puolessa vuodessa.

Akkreditointi ja tunnustaminen

Widener Universityn kauppakorkeakoulu on AACSB (Association to Advance Collegiate Schools of Business), jonka SAP on akkreditoinut ja luokitellut yhdeksi maailman parhaista prosessien parannusohjelmiin.

Työpaikat

Muokattavissa olevan online-MBA-ohjelman avulla pystyt suunnittelemaan tutkinnon, joka antaa sinulle tarvittavat taidot ja kokemuksen harjoittaaksesi erilaisia tehtäviä, mukaan lukien:

 • Ylin johtaja
 • Talousjohtajat
 • Lääketieteellisten ja terveyspalvelujen johtaja
 • Johdon analyysit
 • Myyntipäällikkö
 • Henkilöstöpäällikkö

Taloudellinen tuki

Rahoitusapua on saatavana pääasiassa liittovaltion lainoina. Täytä hakemus täyttämällä ilmainen hakemus liittovaltion opiskelijatuesta (FAFSA). Lisäksi päteville opiskelijoille on saatavana työnantajan suorittamat lukukausimaksun korvaukset työnantajan asiakirjoineen.

Widener Universityn FAFSA-koodi on 003313 .

Online MBA pääsyvaatimukset

 • Kandidaatin tutkinto alueellisesti akkreditoidusta yliopistosta
 • Vähintään 2,7 GPA
 • GMAT *: Vähintään GMAT 450. * GMAT-vapautusta voi olla saatavana niille, joiden GPA on vähintään 3,3, viiden vuoden kandidaatin jälkeinen kokemus, asiaankuuluva työkokemus tai maisterin tutkinto akkreditoidusta yhdysvaltalaisesta instituutiosta.

Tietoja Wideneristä

Widener-yliopistossa viljelemme ylpeänä haastavia ja kulttuurisesti monimuotoisia oppimisympäristöjä, joissa tutkijat, johtaminen ja palvelu ovat etusijalla. Vuonna 1821 Chesterissa, Pennsylvaniassa perustettu Widener tunnustetaan kansallisesti sitoutumisestamme kansalaisyhteiskuntaan, palveluun ja sosiaaliseen vastuuseen. Tavoitteenamme on kehittää todellisia johtajia, jotka inspiroivat positiivista muutosta koko yhteisössä.

Jos haluat lisätietoja Widener Universityn online-liiketalouden maisterista tai kaksoistutkinnosta MJ / MBA- tutkinto-ohjelmista, täytä lomake pyytääksesi lisätietoja.

Viimeksi päivitetty Elo 2019

Oppilaitoksesta

At Widener University, we proudly cultivate challenging and culturally diverse learning environments where academics, leadership, and service come first. Founded in 1821 in Chester, Pennsylvania, Wide ... Lue lisää

At Widener University, we proudly cultivate challenging and culturally diverse learning environments where academics, leadership, and service come first. Founded in 1821 in Chester, Pennsylvania, Widener is nationally recognized for our commitment to civic engagement, service, and social responsibility. It is our goal to develop true leaders who inspire positive change throughout our community. Näytä vähemmän

Akkreditoinnit

AACSB Accredited