Master of Liberal Arts

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta instituution verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Vuonna 1962 perustettu Johns Hopkins Master of Liberal Arts (MLA) -ohjelma on saanut kansallisen tunnustuksen opetuksensa laadusta ja kurssitarjonnan laajuudesta.


Johns Hopkins Master of Liberal Arts (MLA) on ainutlaatuinen, ei-perinteinen jatko-tutkinto. Kun useimmat jatko-ohjelmat pyytävät sinulta yhä erikoistuneempia, MLA odottaa, että voit laajentaa ja syventää oppimiskokemustasi.


MLA-opiskelijana työskentelet neuvonantajan kanssa, joka räätälöi ohjelman omille ammatillisille ja henkisille intresseillesi, tutkimalla aloja, kuten historiaa, uskontoa, kirjallisuutta, filosofiaa, poliittista tiedettä, humanistisia tieteitä, musiikkia, taidekäsityötä ja esittävän taiteen . Ohjelma koostuu kymmenestä kurssista ja sisältää kapteeni-kokemuksen, johon kuuluu jatko-projekti, harjoittelu tai portfoliovaihtoehto. Voit tutkia tietämyksen maailmaa ottamalla oman polun ja kehittämällä omaa tietämystään.


Ohjelma vetoaa opiskelijoille, jotka haluavat laajentaa heidän älyllisiä horisonttejaan tai ammatillista etenemistä - etenkin opettajia, jotka ovat erikoistuneet sisältöalueisiin, kuten maailman kulttuuriin, kirjallisuuteen, historiaan, filosofiaan ja tieteeseen.


Opiskelijan on suoritettava kaikki akateemiset työt master-tutkintoon tai sertifikaattiohjelmaan viiden vuoden kuluessa.

Viisivuotiskausi lasketaan ensimmäisen kurssin alusta, joka laskee kohti tutkintoa (mukaan lukien jatkuvaan ilmoittautumiseen käytetty aika). Jatkuva ilmoittautuminen ei lopeta tai pidentää aikarajoitusta. Tämä määräaika sisältää kaikki toisen Johns Hopkinsin koulun / osaston kurssit, jotka on hyväksytty laskemaan tutkintoon tai todistukseen. Tarvittaessa opiskelijat voivat pyytää ohjelmakomitealtaan pidentää aikaa ohjelmaansa täydentämiseksi viiden vuoden rajoituksen jälkeen.

Jos laajennus myönnetään, se ilmoitetaan kirjeessä, ja viiden vuoden raja korotetaan laajennukseen sisältyvään aikaan. Pidennys voidaan myöntää lukukaudeksi enintään vuodeksi ja harvoin kahdessa vuodessa.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Founded in 1876, Johns Hopkins University, a top-tier research university with campus locations in Maryland and Washington, DC, has been dedicated to educating its students and cultivating their capac ... Lue lisää

Founded in 1876, Johns Hopkins University, a top-tier research university with campus locations in Maryland and Washington, DC, has been dedicated to educating its students and cultivating their capacity for life-long learning, to foster independent and original research, and to bring the benefits of discovery to the world. Näytä vähemmän