Master of Public Administration - Palo- ja hätäpalvelut

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta instituution verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Jotta voisit siirtyä palokunnan kentän ylempiin riveihin, sinun ei tarvitse pelkästään ennakoida ja suunnitella nykypäivän monimutkaisia hätätilanteita, vaan sinun on myös näytettävä tehokkaan johtajan hallinnolliset ja ihmiset. Anna Maria College: n julkishallinnon päällikkö, joka on erikoistunut palo- ja hätäpalveluihin, on suunniteltu kokeneille palomiehille, upseereille ja muille palokunnan ammattilaisille, jotka haluavat siirtyä johtoon ja korkean tason tehtäviin.

  • Kokeneet ammattilaiset voivat saada Mid-Career MPA: n, jolloin he voivat suorittaa tutkintonsa 30 opintotuntia.
  • Kursseja ovat muun muassa hätätilanteiden hallinnan olennaiset tekijät, johtotehtävät ja hallintopolitiikat valtion rahoituksessa.
  • Luokat opetetaan kätevässä online-muodossa, jolloin opiskelijat voivat tasapainottaa koulun työn ja elämän kanssa.

Anna Maria Collegeilla on pitkä ja kunnioitettu historia palokunnan ammattilaisten kouluttamisesta. Tutkinnon suorittaneet ovat työskennelleet palomiehinä, palotutkijoina ja muilla alan johtotehtävillä.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Anna Maria College is a private, not-for-profit, Catholic liberal arts institution accredited by the New England Association of Schools and Colleges. Founded by the Sisters of Saint Anne in 1946, AMC' ... Lue lisää

Anna Maria College is a private, not-for-profit, Catholic liberal arts institution accredited by the New England Association of Schools and Colleges. Founded by the Sisters of Saint Anne in 1946, AMC's programs integrate liberal education and professional preparation that reflect the respect for liberal arts and sciences education grounded in the traditions of the Sisters of Saint Anne—educational innovation, service to others, and access to quality education for all. Näytä vähemmän