Master of Public Administration - sisäinen turvallisuus

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta instituution verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Paikallisella, kansallisella ja kansainvälisellä tasolla kotimaamme turvallisuuteen kohdistuvat uhkat kehittyvät edelleen ja kehittyvät. Uusi valppaiden johtajien sukupolvi edellyttää uutta koulutusta koskevaa tehtävää. Anna Maria College on ylpeä voidessaan tarjota Internet-maisterin tutkinnon, jossa on kotimaan turvallisuus.

Ole tunnustettu johtaja tässä nopeasti kasvavassa Amerikan puolustusinfrastruktuurin alalla. Anna Maria College -verkoston Internet-maisterin tutkinto, jolla on kotiseudun turvallisuus, antaa sinulle katastrofien ehkäisyn ja vastaamisen asiantuntemuksen, jota tarvitaan oman maasi, yhteisön ja kansalaisten suojelemiseksi.

Kotimaan turvallisuusasiantuntijat suojelevat ja valvovat kansan ihmisiä, järjestelmiä ja ympäristöä; tuki katastrofien elvyttämistoimiin; ja auttaa vähentämään ihmishenkien menetyksiä terrori-iskujen, luonnonkatastrofien ja muiden kriisitilanteiden jälkeen. Miehet ja naiset, joilla on tehtävät kotimaan turvallisuusviraston ja muiden liittovaltion virastojen, yksityisten yritysten tai voittoa tavoittelemattomien organisaatioiden kanssa, auttavat vähentämään maan haavoittuvuutta ja minimoimaan katastrofaalisten vaarojen aiheuttamat vahingot.

Anna Maria College -verkkosivuston Homeland Security MPA valmistaa sinut vastaamaan tämän päivän kotimaisten turvallisuusalan ammattilaisten vaatimuksiin ja haasteisiin. Ja koska ohjelmamme toimitetaan 100 prosenttia verkossa ja se on saatavilla etäopiskelijoille kaikkialla Yhdysvalloissa, voit oppia, miten voit käsitellä kotimaan turvallisuuskysymyksiä mistä tahansa paikasta ja parhaimmillaan.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Anna Maria College is a private, not-for-profit, Catholic liberal arts institution accredited by the New England Association of Schools and Colleges. Founded by the Sisters of Saint Anne in 1946, AMC' ... Lue lisää

Anna Maria College is a private, not-for-profit, Catholic liberal arts institution accredited by the New England Association of Schools and Colleges. Founded by the Sisters of Saint Anne in 1946, AMC's programs integrate liberal education and professional preparation that reflect the respect for liberal arts and sciences education grounded in the traditions of the Sisters of Saint Anne—educational innovation, service to others, and access to quality education for all. Näytä vähemmän