39323_39224_colorful_campus_photo.jpg

Yleiskatsaus

Rakennuksen hallinnan maisteri on suunniteltu erityisesti kokeneille rakentamisen johtajille, jotka ovat kiinnostuneita edistymään johtotehtävissä alalla. Ohjelma voi myös sovittaa äskettäin valmistuneita perusrakentamisen ohjelmia rakentamisen hallintaan tai siihen liittyviin tieteenaloihin.

Ohjelman tavoitteena on tarjota tutkinnon suorittaneille tarvittavat strategiset taidot rakennusalan johtamiseen ja edistämiseen. Valmistuneet kehittävät osaamista: johtamisessa; rakennuskustannusten analysointi ja valvonta; rakentamisen toiminnan hallinta ja tuottavuus; rakentamisen liiketoiminnan kehittäminen; kestävä suunnittelu ja rakentaminen; ja rakennusasiakassuhteiden rakentamisessa. Osana ohjelman monitieteistä luonnetta laaja valikoima eri tieteenalojen valittavia vaihtoehtoja tarjoaa tutkinnon suorittaneille joustavuutta ottaa asianmukaisia kursseja RIT-kampuksella. Ohjelman ydinrakennuksen hallintokursseja opettaa tiedekunta, jolla on sekä kenttä- että tutkimuskokemusta.

Tutkimussuunnitelma

Koska tämä ohjelma on täysin online-tilassa ja se on suunniteltu toimivan ammattilaisen mielessä, sinulla on kätevästi ja joustavasti suunnitella kurssin työtä koko päivän ajan. 30 lukukauden ohjelma voidaan suorittaa vain 1,5 vuoden kokopäiväisen opiskelun tai noin 2-3 vuoden osa-aikaisen opiskelun aikana täysipäiväisesti. Opetussuunnitelma koostuu keskeisistä kursseista, ammatillisista valittavista aineista ja opinnäytetyön, hankkeen tai kattavan tentin valinnasta.

opetussuunnitelma

Rakentamisen hallinta, MS-aste, tyypillinen kurssin järjestys

Ensimmäinen vuosi

 • CONM-650 Rakentamisen johtamisen ja johtamisen periaatteet
 • CONM-690 Kestävä rakentaminen ja suunnittelu
 • CONM-718 Rakennustoiminnot ja tuottavuus
 • CONM-720 Rakennuskustannusten analysointi ja hallinta
 • GRCS-701 tutkimusmenetelmät
 • Ammatillinen valinnaiset

Toinen vuosi

 • CONM-760 Rakennusasiakkaiden kehittäminen 3

Valitse jokin seuraavista:

 • CONM-790-opinnäytetyö ja GRCS-702: n tutkimuksen viestinnän periaatteet
 • CONM-795 kattava tentti ja kaksi ammatillista valittavaa
 • CONM-797 Graduate Project, plus yksi ammatillinen valinnainen

39324_39225_real_aerial_of_campus_with_river.jpg

Pääsyvaatimukset

Jotta ehdokkaat voitaisiin ottaa mukaan jäsenvaltioihin rakennushallinnossa, niiden on täytettävä seuraavat vaatimukset:

 • Pidä kandidaatin tutkinto vähimmäistutkinto GPA 3,0 rakennushallinnon, maa- ja vesirakentamisen tekniikka tai siihen liittyvä ohjelma, joka sisältää vähintään 15 lukukausi tuntia college-tason matematiikka ja tiede. Hakijoita, joilla on muita kandidaatintutkintoja asianmukaisella ja siihen liittyvällä työkokemuksella, harkitaan ottamista henkilökohtaisesti.
 • Onko kursseilla tai vastaavalla dokumentoidulla ammattikokemuksella kustannusarviointiin, suunnitteluun
 • Liiketoiminnan / johdon kursseja ja tilastokursseja suositellaan voimakkaasti.
 • Onko sinulla vähintään vuoden kestävä kokemus rakentamisen hallinnasta. Ne, joilla ei ole asianmukaista työkokemusta, saattavat joutua suorittamaan yhden tai useamman lukukauden tutkinnon suorittavan yhteistyökokemuksen;
 • Jos akateemista ja / tai työn valmistelua tarvitaan ennen kuin opiskelija pääsee opiskelemaan, hakijoita kehotetaan kehittämään suunnitelma ohjelmajohtajan kanssa. Valmistelukurssi (t) voidaan suorittaa RIT: llä tai etukäteen voidaan hyväksyä muissa yliopistoissa. Kukin kurssi on suoritettava B-luokalla tai korkeammalla.
 • Lähetä täydellinen, virallinen jatkohakemus, johon on liitetty viralliset transkriptiot (englanniksi) kaikista aiemmin valmistuneista perus - ja jatko - opinnoista;
 • Kansainvälisten hakijoiden, joiden äidinkieli ei ole englanti, tulee toimittaa tulokset englanninkielisestä testistä vieraana kielenä (TOEFL). Tarvitaan vähintään 570 pistettä kirjallisessa tentissä, 230 tentin sähköisessä versiossa tai 88: ssa tentin Internet-versiossa.
Ohjelman opetuskielet:
 • Englanti
Rochester Institute of Technology (RIT)

Katso 1 muuta ohjelmaa kohteelta Rochester Institute of Technology (RIT) »

Viimeksi päivitetty Heinäkuu 12, 2019
Tämä kurssi on Online
Alkamispäivämäärä
Duration
18 - 36 kuukautta
Part-time
Full-time
Hinta
47,522 USD
Vuotuinen opetus (12-18 tuntia). Lisämaksuja voidaan soveltaa. Apurahat ja apurahat ovat käytettävissä.
Määräaika
Request Info
Rolling admission
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Päättymispäivämäärä
Toukokuu 8, 2021
Haun määräaika
Request Info
Rolling admission
Location
Haun määräaika
Request Info
Rolling admission
Päättymispäivämäärä
Toukokuu 8, 2021