Master of Science in elintarvikkeiden turvallisuutta koskeva asetus
Johns Hopkins University, Advanced Academic Programs
Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
Online USA
Kieli (kielet
Englanti
Opintomuoto
Etäopiskelu
Kesto
1 - 5 vuosi
Vauhti
Osa-aikainen
Lukukausimaksut
Pyydä tietoja
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Pyydä tietoja
Johdanto
Elintarviketurvallisuusasetuksen maisteriohjelma on suunniteltu tarjoamaan opiskelijoille käsitys elintarviketuotannon, merkintöjen ja jakelun oikeudellisista ja sääntelyllisistä monimutkaisuuksista. Ohjelma antaa opiskelijoille tarvittavat tiedot yrityksille ja organisaatioille, jotka kasvattavat, jalostavat, jakavat tai myyvät elintarvikkeita ja juomia samalla, kun ne noudattavat liittovaltion ja valtion säädöksiä elintarvikkeiden tuottamiseen, jakeluun ja kaupallistamiseen.
Valmistuttuaan maisterin tutkinnon elintarviketurvallisuusasetuksessa opiskelijat:
- Osoittaa teknisten ja kriittisten ajattelutaitojen hallinnan elintarviketurvallisuusasioiden sääntelyä koskevissa säädöksissä ja säädöksissä
- Suunnittele, kehitä ja panna täytäntöön elintarviketurvallisuutta koskevat sääntelyasiakirjat
- Analysoi ja arvioi elintarviketurvallisuuslainsäädäntöä, määräyksiä, ohjeasiakirjoja ja huomautuksia.
Opiskelijan on suoritettava kaikki akateemiset työt master-tutkintoon tai sertifikaattiohjelmaan viiden vuoden kuluessa.
Viisivuotiskausi lasketaan ensimmäisen kurssin alusta, joka laskee kohti tutkintoa (mukaan lukien jatkuvaan ilmoittautumiseen käytetty aika). Jatkuva ilmoittautuminen ei lopeta tai pidentää aikarajoitusta. Tämä määräaika sisältää kaikki toisen Johns Hopkinsin koulun / osaston kurssit, jotka on hyväksytty laskemaan tutkintoon tai todistukseen. Tarvittaessa opiskelijat voivat pyytää ohjelmakomitealtaan pidentää aikaa ohjelmaansa täydentämiseksi viiden vuoden rajoituksen jälkeen.
Jos laajennus myönnetään, se ilmoitetaan kirjeessä, ja viiden vuoden raja korotetaan laajennukseen sisältyvään aikaan. Pidennys voidaan myöntää lukukaudeksi enintään vuodeksi ja harvoin kahdessa vuodessa.