Master of Science in kirjanpito

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Laajenna tietosi

Maisteri kirjanpito (MSA) -ohjelma erottuu valtion ja kansallisella tasolla, koska sen syvälliset keskittymät kirjanpito ja kirjanpito, rikostekniset kirjanpito, sisäinen tarkastus ja johdon kirjanpito. Opiskelijat oppivat reaaliaikaisia taitoja tiedekunnilta, jotka työskentelevät julkishallinnossa, yksityisellä teollisuudessa ja julkisessa kirjanpidossa - mukaan lukien arvostetut neljä suuryritystä. GGU: n siteet San Franciscon finanssipiirin kirjanpitoyhteisöön ulottuvat yli sata vuotta ja ovat luoneet luonnollisen putkilinjan luokkahuoneesta työpaikalle.

Laskentatoimen maisteri (MSA) on tarkoitettu vastaamaan kirjanpidon opiskelleiden tarpeita ja haluaa kehittää edelleen asiantuntemustaan. Monille opiskelijoille MSA täyttää 150 tunnin koulutustarpeen tullakseen toimiluvan saaneeksi tilintarkastajaksi (CPA).

Opiskelijoilla on mahdollisuus mukauttaa tutkintoaan valitsemalla valinnaiset opinnot laajasta kirjanpito-, vero- ja yrityskurssien luettelosta. Opiskelijoilla on myös mahdollisuus suorittaa MSA-tutkinto keskittymällä kirjanpitoon

Tukikelpoiset opiskelijat voivat ansaita enintään kuusi valinnaista yksikköä harjoittelujakson aikana hyväksytyn, reaalimaailman kokemuksen perusteella hankitun opinto-ohjelman aikana.

Laskentatoimen maisteri voidaan hankkia henkilökohtaisesti iltaohjelman kautta San Franciscossa ja / tai verkossa. Ilta- ja verkkomuodot antavat opiskelijoille mahdollisuuden ansaita tutkinto omassa tahdissaan.

Path2CPA

Path2CPA- vaihtoehto tekee matkan jatkotutkintoon nopeamman ja halvemman. Opiskelijat voivat ansaita diplomi-insinöörin kirjanpidossa (MSA) niin vähän kuin yhden vuoden kuluttua siitä, kun on suorittanut GGU: n kirjanpidon, BSBusiness, Accounting Concentration, BS. Path2CPA- vaihtoehto voi myös täyttää 150 tunnin koulutusvaatimuksen CPA-lisensoinnille. Tämän vaihtoehdon käyttäminen eliminoi MSA-ohjelmaan hakemisen vaatimuksen, eikä GMAT / GRE-testin tuloksia vaadita.

Path2CPA sisältää seuraavat jatkotason kurssit: ACCTG 302 ja ACCTG 351B. Jatkotason kurssit sisällytetään yksikkölaskelmiin ja GPA-arvoihin molemmille hakijoiden perustutkinto- ja laskentatoimen koulutusohjelmille. Opiskelijat, joiden keskimääräinen GPA kahdella jatkotason kurssilla jää alle 3,00 GPA: n, hyväksytään ehdollisesti maisteriohjelmiin.

pitoisuudet

verotus

Laskentatoimen maisterin (MSA) verotuskeskittymä on tarkoitettu vastaamaan kirjanpidon opiskelleiden tarpeita, jotka haluavat erikoistua edelleen verotusalaan. Vaadittaessa laajaa keskittymistä verotukseen tämä keskittymä kehittää merkittävää verotietoa osana ohjelmaa, joka sisältää vahvan kirjanpidollisen perustan luomisen.

Accounting of Schoolin MSA-verotuskeskittymä sisältää vaadittavat kirjanpidon kurssityöt, verotutkimuksen, liittovaltion tuloverotuksen ja kiinteistökauppojen keskittymiskurssit.

Keskittymien ilmoittaminen

Opiskelijat voivat ilmoittaa keskittymisensä, kun he ovat suorittaneet halutulle keskittymiselle vaadittavan kurssityön tai lopullisten ehtojensa "Viimeinen päivä pudota kurssin ilman lukukausimaksua" (akateemisen kalenterin mukaan) jälkeen, jos he pystyvät suorittamaan keskittymänsä heidän lopulliset ehdot.

Jotta keskittymät voidaan ilmoittaa, opiskelijoiden on oltava jo suorittaneet vaadittavat keskittymiskurssit tai kyettävä suorittamaan ne lopullisessa muodossaan ilman, että vaaditaan luopumista, korvaamista tai suunnattuja opintojaksoja, paitsi jos laitoksen puheenjohtaja, ohjelma on etukäteen hyväksynyt ne. johtaja tai dekaani.

Opiskelijat voivat ilmoittaa korkeintaan kaksi pitoisuutta tietyssä koulutusohjelmassa. Opiskelijoiden, jotka haluavat ilmoittaa enemmän kuin kaksi keskittymää, vaaditaan vetoomusta akateemisten asioiden dekaaniin tai varapuheenjohtajaan. Opiskelijoiden tutkintotodistuksissa luetellaan keskittymät, jotka he olivat onnistuneesti suorittaneet tutkintotodistuksen myöntämisaikana. Opiskelijat eivät saa ilmoittaa ylimääräisiä keskittymiä tutkintotodistuksen myöntämisen jälkeen.

Pääsyvaatimukset

Master of Science in kirjanpito (MSA) -ohjelma vaatii 30 yksikköä jatko kurssityötä.

MSA-ohjelmaan Golden Gate University päästettyjen kansainvälisten opiskelijoiden (F- ja J-viisumin haltijat) on suoritettava porttikurssi akateemisesta valmiudesta ja kirjanpidon kurssituesta heidän ensimmäisen kolmanneksen aikana. Vain koulu jättää tämän vaatimuksen tutkimatta asiakirjoja.

Oppimistulokset

Valmistuneet maisterin kirjanpito-ohjelma:

  • osaa tunnistaa kirjanpitoon liittyvät kysymykset, tutkia ja välittää tulokset tehokkaasti suullisesti ja kirjallisesti.
  • omata määritellyn tiedon olennaisista kirjanpitoperiaatteista ja opista, mukaan lukien, mutta niihin rajoittumatta, seuraavat ja kyetä soveltamaan näitä periaatteita kriittisesti käytännön tilanteisiin ja sopeutumaan muuttuviin työympäristöihin: tulojen kirjaaminen; IFRS; tilintarkastus; sisäinen valvonta; valvontaympäristö; olennaisuus etiikka, sekä käytännön toteutus että ammatillinen vastuu; ja petokset.
  • oltava valmis toimimaan tehokkaina kirjanpito-päätöksentekijöinä yhä kansainvälisemmässä liiketoimintaympäristössä.
  • ymmärtää ammattikirjan ammatinharjoittamisen uran liiketoiminnalliset, oikeudelliset, ammatilliset ja eettiset puitteet, mukaan lukien kyky tunnistaa ja toimia asianmukaisesti, kun ammattikirjanpitäjän toiminnassa ilmenee eettisiä ongelmia.
  • on kokemusta ja taitoa tavoitteiden toteuttamiseksi yhteistyön avulla.
Viimeksi päivitetty Joulu 2019

Oppilaitoksesta

For the second consecutive year, Washington Monthly ranks Golden Gate University America's #1 School for Adult Learners in its annual College Guide and Rankings. Golden Gate University prepares indivi ... Lue lisää

For the second consecutive year, Washington Monthly ranks Golden Gate University America's #1 School for Adult Learners in its annual College Guide and Rankings. Golden Gate University prepares individuals to lead and serve by providing high-quality, practice-based educational programs in Accounting, Law, Taxation, Business and related professions - as a non-profit institution - in an innovative and challenging learning environment that embraces professional ethics and diversity. Näytä vähemmän
San Francisco , USA Online , Los Angeles , Seattle + 3 More Vähemmän