Master of Science in oppimisen suunnittelu ja tekniikka

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Suunnittele ja toteuta oppimiskokemuksia, jotka auttavat ihmisiä parantamaan suoritustaan uusilla tiedoilla, taidoilla ja kyvyillä.

Toisin kuin muut tutkinto-ohjelmat, George Masonin verkko-oppimisen suunnittelun ja tekniikan peruskurssin opetussuunnitelmaan sisältyy kansainvälisen koulutus-, suorituskyky- ja opetusstandardilautakunnan (IBSTPI) edistynyt ja johtamisosaaminen, joten olet valmistunut valmiiksi vanhempien haasteisiin. tason roolit.

Koko ohjelman aikana opit kovat ja pehmeät taidot, jotka ovat avainasemassa onnistuneiden ohjelmien kehittämisessä. Tähän sisältyy tehokkaimpien tapojen löytäminen yhteistyöhön yritysjohtajien ja aiheiden asiantuntijoiden kanssa. Ymmärrät myös, kuinka kehysten avulla arvioidaan oppimistekniikoita, ohjelmia ja suuntauksia. Näiden vaiheiden avulla voit suunnitella ja toteuttaa uusia oppimisratkaisuja ja hallita projekteja koko elinkaarensa ajan

Valmistuttuaan olet valmis luomaan materiaaleja muodollisille koulutusasetuksille, suoritustuelle ja muulle.

Opiskelet verkossa sinulle parhaiten sopivina aikoina ja paikoissa, jolloin voit jatkaa työskentelyäsi ja toteuttaa oppimasi.

Voit suorittaa tutkinnon vain 2,5 vuodessa ja astua varmasti uusiin tehtäviin, kuten oppimis- tai opassuunnittelija, verkko-oppimisen kehittäjä ja UX-suunnittelija.

Viimeksi päivitetty Heinä 2020

Oppilaitoksesta

Located in Fairfax, Virginia, George Mason University is the largest public research university in the Commonwealth of Virginia.

Located in Fairfax, Virginia, George Mason University is the largest public research university in the Commonwealth of Virginia. Näytä vähemmän