Master pörssissä ja rahoitusmarkkinoilla

Yleistä

2 sijaintia saatavilla

Ohjelman kuvaus

Tämä päällikkö kouluttaa finanssi- ja talousalan asiantuntijoita ja käsittelee tarvittavat välineet analyysiin ja rahoitusvarojen hallintaan. Sinulla on teoreettinen ja käytännöllinen tieto rahoitusmarkkinoista ja osakemarkkinoista.

Miksi valita tämä Mestari?

Pörssin päällikkö ja rahoitusmarkkinat kouluttavat opiskelijaa tällä liiketoiminta-alueella, jolloin hän voi sijoittaa markkina-analyysipaikkoihin.

 • Tiedät tyhjentävästi tärkeimpien rahoitusmarkkinoiden organisaation ja toiminnan sekä niitä sääntelevän ympäristöympäristön,
 • Sen avulla voit oppia markkinoiden toiminnan ja kehittää ja toteuttaa menestyksekkäästi erilaisia johtamisstrategioita.
 • Pystyt hallitsemaan tehokkaasti ja käytännöllisesti erilaisia sijoitusanalyysimenetelmiä ja tuntemaan uusimmat rahoitustuotteet.
 • Analysoit valuuttamarkkinat, jokaiseen rahoitustuotteeseen liittyvät riskit ja oikeiden päätösten tekemiseen tarvittavat suunnittelutavat.
 • Osallistuudut salkunhallintasimulaattoriin, jonka avulla voit kehittää kykyjä tehdä todellisia päätöksiä.

ohjelma

 1. Kansainvälinen rahoitusjärjestelmä (2,5 op)
 2. Kansainväliset rahoitussäännöt (2,5 op)
 3. Osakemarkkinat (4 op)
 4. Optiot ja futuurit (3 op)
 5. Kiinteätuottoiset markkinat (4 op)
 6. Riskienhallinta (3 op)
 7. Portfolion hallinta (3 op)
 8. Rahoitussuunnittelu, vakuutusjärjestelmät, eläkejärjestelyt ja vakuutus (3 op)
 9. Investointien verotus (3 op)
 10. Valuuttamarkkinat (3 op)
 11. Corporate Finance (3 op)
 12. Vaihtoehtoiset sijoitukset (3 op)
 13. Arvopaperimarkkinoihin liittyvät laitokset (3 op)

Ohjelmaprojektin loppu: Portfolio Simulator (15 op)

Läheisyys ja personointi

Opiskelijoiden, opettajien ja ohjaajien yhteydenpito on jatkuvaa virtuaalialustan kautta.

 • Materiaalien täydellinen saatavuus (24/7).
 • Epäselvyyksien nostaminen milloin tahansa.
 • Jatkuva viestintä keskustelufoorumien kautta.

Tämän ja sisällön rakenteen ansiosta ohjelmien arviointi on pohjimmiltaan käytännöllistä.

työtodistus

"Tutkimusmenetelmä on mielestäni ihanteellinen ihmisille, jotka ovat minun kaltaisiani, jotka työskentelevät ja joilla ei ole tarpeeksi aikaa olla kasvokkain luokkiin tai pysyä työn ja jatkuvan opiskelun tahdissa." Toisaalta koulun henkilökunnan osallistuminen Opettajat ovat olleet hyvin lähellä opiskelijaa. " Lucía Vaquero Otero

Opintotuki - rahoitus

Instituutilla on stipendiohjelma , joka voi kattaa jopa 40% lukukausikustannuksista. Jokaisessa ehdotuspyynnössä tarjotaan rajoitettu määrä apurahoja hakijoiden henkilökohtaisen, ammatillisen tai taloudellisen tilanteen perusteella.

Lisäksi on olemassa erityisiä rahoitusehtoja, joiden avulla opiskelijat voivat ottaa kurssin kustannukset käyttöön laskennallisten maksujen järjestelmän kautta.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

The Instituto Europeo de Posgrado Business School is a founding member of the Spanish Association of Business Schools (AEEN) and an associate member of the International Commision on Distance Educati ... Lue lisää

The Instituto Europeo de Posgrado Business School is a founding member of the Spanish Association of Business Schools (AEEN) and an associate member of the International Commision on Distance Education (ICODE). Näytä vähemmän
Madrid , Espanja Online + 1 Lisää Vähemmän