Master in Human Resources

Tänään Henkilöstöosasto on edessään monia haasteita. Johtamista ja hallintoa henkilöstöjohtaja voi puuttua niitä monesta näkökulmasta. Tämä jatko aikoo näyttää kaikki nämä mahdollisuudet ja tarjoavat kokonaisnäkemys, jotta voidaan vastata tarpeisiin ja markkinoiden haasteisiin. Yksi kaavat seurata osoittaa miten lahjakkuuden kehittämiseen ja sisäistäminen muutoksen että organisaatiot kasvaa.

Henkilöstöjohtaja pitäisi pystyä johtamaan osasto on yhdistetty kaikki liiketoiminnan yrityksen, suunnittelu strategiat ja periaatteet ihmisten johtamisen linjassa strateginen näkemys yrityksen ja samanaikaisesti, henkilöstöhallinnon Se on sopeuduttava jatkuvasti muuttuvaan ympäristöön tavalla. Vuonna OBS Business School näyttää työkaluja ja voit kouluttaa tulla johtaja henkilöresurssien valmis kykyjä organisaatiossa, valitse Uusi liittyä yrityksen ja ennen kaikkea toteuttaa parhaiten säilytyskäytäntöjä näiden kykyjä. Sekä avulla voit ottaa roolin sisäisen konsultti organisaatio kehittää heidän läheisilleen, jotka ottavat operatiivisia päätöksiä. Kuten Henkilöstöjohtaja ole yksin ja aion keskustella eri hallintatyökalut osata käyttää ja palkata erikoistuneita konsultteja noin puoli HR.

Master in Management ja Human Resource Management OBS kehittää keskeisiä teknisiä taitoja, joita on hallittava, koska laitoksen johtaja, hankkia tarvittavat johtamistaitoja, joiden avulla voit onnistuneesti joukko ihmisiä.

Ohjelma auttaa määrittämään toimintalinjat tehokkaita tuloksia työssään henkilöstöjohtamisen ja hallinto kolmesta näkökulmasta:

 • Asianmukainen rooli ihmisten johtamisen yrityksen, johtava muutosprosesseja ja organisaation kehittäminen.
 • Hallinta ihmiset rakenteessa organisaatiomme, johon koko komentoketju mukaisesti yrityksen strategian.
 • Tekniikat ja välineet käytössämme, käyttäen erilaisia ​​tekniikoita johtamisen ja henkilöstön kehittäminen.
 • Jatko Human Resources OBS on myönnetty sertifiointi inhimillisten voimavarojen HR Certification Institute (HRCI).

Tavoitteet Master Human Resources

Mitä tavoitteita menevät?

 • Tietää, ymmärtää ja analysoida strateginen näkemys henkilöresurssien luottaa analyysiin todisteita.
 • Hankkia tietoa toteuttamiseksi tarvittavien tärkein politiikan henkilöstöjohtaja: rekrytointi, koulutus, palkkauksessa.
 • Tunnista uusia toimintoja ja roolia henkilöstöjohtaja.
 • Kehittäminen johtamistaitoja ja osaamista johtaa myöhemmin tarvittaessa organisaation sisällä.
 • Edistää mahdollisuuksia tekniikka mahdollistaa kautta Henkilöstö 2.0.
 • Edistää siirtymistä tiimityön ryhmätyö.
 • Tietäen miten havaita, kasvaa ja säilyttää tämä lahjakkuutta organisaatiossa.
 • Suunnittele asianmukainen organisaatiorakenne ja kulttuuri.
 • Opi ja hallitsemaan tekniikoita sisäisen viestinnän riittävät ylläpitämään sisäistä yhteenkuuluvuutta ja oikein välittää strategiset tavoitteet.
 • Tietäen eettiset näkökohdat osaston ja toteuttamaan asianmukaisia ​​CSR työkaluja.

Vaatimukset Master Human Resources

Perimmäinen päämäärä ottamisen prosessissa on varmistaa Ehdokkaiden soveltuvuuden. Kaikkien osallistujien on päästä irti tästä oppimiskokemus kautta yhteydessä, jossa on mahdollista kehittää pitkän aikavälin suhteet luokkatoverit, opettajat ja alumnit.

Nämä ovat vaiheita sisäänkäynnille: 1. Edellytykset ottamista helmikuussa. Pääsymaksu 3. Henkilökohtainen haastattelu 4. Saatekirje toukokuussa. 6 arviointi Admissions komitea. Kirjoittautuminen

Maisterin tutkinto Human Resources

Ihmiset, jotka kulkevat ohjelman arviointia ja täyttävät akateemisen asettamat vaatimukset UB, myönnetään UB (Barcelonan yliopisto). Lisäksi kaikki henkilöt, jotka kulkevat arvioinnissa saavat aste EAE Business School.

Saadakseen aste UB on tarpeen olla korkeakoulututkinto (insinöörin tai diplomi). Laiminlyönti on korkeakoulututkinto, kun läpäisi erilaisia ​​arvioita, tutkintotodistus yliopiston laajentaminen UB saadaan.

Opintotuki Mestari Human Resources

OBS tarjoaa ehdokkaat stipendin ohjelman jatkuvan koulutuksen edistämiseksi ammattilaisille, yrittäjille ja johtajille. Hakea yhtä näistä avustuksista, joka rahoittaa osittain ohjelman hakijoiden on otettu ohjelman ja täyttävät asetetut vaatimukset.

Opiskelijaksi ja Scholarship komitea arvioi riittävyyttä profiilin ja uran ehdokkaista, syyt kirjeessä stipendin hakemuksen ja hakijan ammatillinen ja akateeminen suosituksia.

Ohjelman opetuskielet:
 • Espanjalainen

Katso 19 muuta ohjelmaa kohteelta OBS Business School »

Tämä kurssi on Online
Alkamispäivämäärä
Duration
12 kuukautta
Part-time
Full-time
Hinta
5,800 EUR
Deadline
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika
Alkamispäivämäärä
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika
Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä
Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä