MicroMasters-ohjelma Manufacturingin periaatteissa (Massachusetts Institute of Technology)

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Opi valmistusperiaatteet: prosessinohjaus, tuotantovirta, toimitusketju ja perusrahoitus, maailman # 1 listatuista koneenrakennusosastoista.

Kehitä perustaidot, joita tarvitaan maailmanlaajuiseen huippuosaamiseen valmistuksessa ja kilpailukykyyn, MIT: n maailmanluokan konepajateollisuuden osaston suunnittelemien ja toimittamien MicroMasters Credential -prosessien periaatteiden kanssa.

Tämä ohjelma tarjoaa opiskelijoille perustavanlaatuisen perustan valmistusyrityksen verokannan, laadun ja kustannusten ymmärtämiselle ja ohjaamiselle.

Valmistusperiaatteet ovat joukko elementtejä, jotka ovat yhteisiä kaikille valmistusteollisuudelle, jotka kiertävät virtauksen ja variaatioiden käsitteitä. Nämä periaatteet ovat syntyneet tekemästä tiivistä yhteistyötä sekä teollisuudessa että tutkimustoiminnassa.

Kohdistettu jatko-tason insinööreille, tuotesuunnittelijoille ja teknologian kehittäjille, jotka ovat kiinnostuneita edistyneen valmistuksen urasta, ohjelma auttaa oppijoita ymmärtämään ja soveltamaan näitä periaatteita tuote- ja prosessisuunnitteluun, tehdas- ja toimitusketjun suunnitteluun sekä tehtaan toimintaan.

Opetussuunnitelmassa keskitytään yrityksen eri tasojen virtauksen ja vaihtelujen analysointiin, kuvaamiseen ja hallintaan seuraavilla aihealueilla:

 • Yksikköprosessin vaihtelu ja hallinta: mallintaminen ja ohjaaminen ajalliset ja spatiaaliset vaihtelut yksikköprosesseissa
 • Tehtaan tason järjestelmävaihtelu ja hallinta: Mallintaminen ja ohjaaminen virroissa valmistusjärjestelmissä, joissa on stokastisia elementtejä ja tuloja.
 • Toimitusketju - Järjestelmän vaihtelu ja hallinta: kuinka tuottaa ja suunnitella optimaalisia tuotantokeskeisiä toimitusketjuja.
 • Liiketoimintavirrat: Yritystietojen käyttötarkoitusten ja virtauksen ymmärtäminen tuotantolaitoksen perustamiseksi, laajentamiseksi ja käyttämiseksi.

Työpaikka Outlook

 • Jännittäviä uramahdollisuuksia mm. Valmistusinsinööri, toimitusketjuinsinööri, suunnitteluinsinööri, tuotesuunnittelu, tuotekehitysinsinööri. (Lähde: MIT-konetekniikan osasto)
 • Keskipalkka vaihtelee välillä 70 000 - 95 000 dollaria. (vain Yhdysvallat; lähde: Tegelikult.com)
 • Yhdysvaltain työvaliokunnan työvaliokunta ennustaa teollisten insinöörien työllisyyden kasvavan 10 prosentilla vuodesta 2016 vuoteen 2026, nopeammin kuin kaikkien ammattien keskiarvo. (kaikki ammatit = 7%).
 • Uusien valmistusyritysten kasvuvauhti on nopeimmillaan vuodesta 1993 lähtien. (Lähde: Yhdysvaltain väestönlaskenta, liiketoiminnan dynamiikkatilastot)
 • 100% tutkinnon suorittaneista MIT: n tekniikan maisterista edistyneessä valmistuksessa

Mitä opit

 • Uusi näkökulma suunnitteluun ja operatiiviseen päätöksentekoon kaikilla valmistuksen tasoilla volyymivalmistuksen yhteydessä, jossa nopeus, laatu, kustannukset ja joustavuus ovat keskeisiä mittareita.
 • Kuinka käyttää ja ohjata yksikköprosesseja maksimaalisen laadun varmistamiseksi käyttämällä perus- ja edistyneitä tilastollisia ja palautteenhallintamenetelmiä.
 • Kuinka suunnitella ja käyttää prosessijärjestelmiä, joilla on optimaalinen kapasiteetti, joustavuus ja varastot.
 • Kuinka suunnitella ja käyttää optimaalisia toimitusketjujärjestelmiä.
 • Valmistusyrityksen, mukaan lukien uudet yhteisyritykset, taloudellinen perusta.

Mikä on MicroMasters-ohjelma?

Kehittyneet uran etenemiseen ja johtavista korkeakoulujen maisteriohjelmista lähtien MicroMasters-ohjelmat ovat joukko korkeamman tason kursseja, jotka yritykset tunnustavat todellisen työpaikan kannalta ja voivat nopeuttaa maisterin tutkintoa.

MicroMasters-ohjelman tiedot

Miten ansaita MicroMasters-todistus
Täytä ja ansaitse todennettu sertifikaatti kaikista 8 kurssista, mukaan lukien neljä käytännöllisesti proctoroitua tenttiä. Tentit järjestetään neljän viimeisen kurssin aikana (tarjotaan syksyllä 2018).

Ota Credential käyttöön seuraavalle tasolle

Yhdistä MicroMasters Credential ja MUS-kampus -työt, jotta voit hankkia insinööri-insinöörin kehittyneessä valmistus- ja suunnitteluvaiheessa. Opiskelijat, jotka ansaitsevat MicroMasters Credentialin valmistusperiaatteet, voivat hakea Advanced Manufacturing and Design -ohjelmaa, ja hyväksyessään hyväksytään 48 akateemista yksikköä (mikä vastaa noin 1/3 koko koulutusohjelmasta ja 1 lukukausi kampuksella).

Covenant University (Nigeria) tarjoaa MicroMasters-ohjelman valtakirjojen haltijoille mahdollisuuden ansaita 18 opintopistettä konetekniikan maisteriksi.

Rochester Institute of Technology (RIT) tarjoaa myös Pathway varten luottoa mITX MICROMASTER credential haltijoiden periaatteet Manufacturing kohti loppuun RIT n maisteri ammattiopinnot.

RMIT-yliopisto (Australia) myöntää akateemista opintopistettä kohti Master of Engineering Management -opiskelijaa oppijoille, jotka ansaitsevat menestyksekkäästi MITx MicroMasters -tunnuksen MITx MicroMasters -ohjelmassa valmistusperiaatteissa.

Kauppakorkeakoulu Royal Roadsin yliopistossa (Kanada) tarjoaa MIT MicroMasters -ohjelman valtakirjojen haltijoille mahdollisuuden ansaita yhdeksän kokonaistutkinto-opintopistettä kohti Executive Administrationin maisterin tutkinnon suorittamista.

Sasin Graduate Institute of Business Administration of Chulalongkornin yliopistossa (Thaimaa) tarjoaa MITx MicroMastersin valtakirjojen haltijoille mahdollisuuden ansaita 6 opintopistettä 66 tutkinnon suorittaneesta opintopisteestä Sasin MBA: n loppuunsaattamiseksi.

Lisää tietoa

 • Keskimääräinen pituus: 8 viikkoa per kurssi
 • Pyyntiponnistus: 10-12 tuntia viikossa per kurssi
 • Kurssien määrä: 8 kurssia ohjelmassa
 • Aihe: Engineering, Business
 • Toimielimet: Massachusetts Institute of Technology
 • Luottoluokituslaitos: Massachusettsin teknologiainstituutti
 • Kieli: englanti
 • Videototeutukset: englanti
 • Hinta (USD): Alun perin 1400 dollaria, nyt 1260 dollaria USD koko ohjelmalle. Säästät 140 dollaria.
Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

Founded by Harvard University and MIT in 2012, edX is an online learning destination and MOOC provider, offering high-quality courses from the world’s best universities and institutions to learners ev ... Lue lisää

Founded by Harvard University and MIT in 2012, edX is an online learning destination and MOOC provider, offering high-quality courses from the world’s best universities and institutions to learners everywhere. With more than 90 global partners, we are proud to count the world’s leading universities, nonprofits, and institutions as our members. EdX university members top the QS World University Rankings® with our founders receiving the top honors, and edX partner institutions ranking highly on the full list. Näytä vähemmän