MicroMasters-ohjelma bioinformatiikassa (Marylandin yliopiston yliopisto)

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Opi analysoimaan biologisia suuria tietoja avataksesi seuraavan suuren biotekniikan löytämisen.

Moderni biologia tuottaa suuria määriä suuria tietoja. Näissä tiedoissa piilotettu voi olla seuraava syöpähoito, lopullinen todiste siitä, että tietty geeni on vastuussa sairaudesta, tai tieto, joka tarvitaan välttämättömän biologisen prosessin toistamiseen - ja saatat olla tiimissä, joka löytää sen.

Bioinformatiikka sekoittaa biologiaa, tietotekniikkaa ja matematiikkaa, ja tässä Bioinformatics MicroMasters -ohjelmassa saat huipputasoa tietoa ja kokemusta, joka antaa sinulle merkittävän uraetu tällä kiehtovalla kentällä.

Tässä ohjelmassa opit analysoimaan DNA-sekvenssejä mutaatioiden ja poikkeamien löytämiseksi, ymmärtämään proteiinirakenteen tärkeän roolin proteiinifunktiossa ja käyttämään tilastollisia analyysityökaluja, mukaan lukien R-ohjelmointi, biologisten suurten tietojen minimoimiseksi.

Tämä ohjelma on ihanteellinen niille, jotka haluavat oppia lisää bioinformatiikan alasta ja sen vaikutuksista yhteiskuntaan tai jotka haluavat sisällyttää bioinformatiikan periaatteet ja työkalut laboratorioihinsa.

Työpaikka Outlook

 • Bioinformatiikan tutkijan odotetaan kasvavan nopeasti seuraavien vuosien aikana ja sillä on noin 10 000 uutta työpaikkaa vuosina 2014-2024 (O * Net Online).
 • Lääketieteen tutkijan odotetaan kasvavan 8 prosentilla vuodesta 2014-2024, mikä johtaa 9 000 uuteen työpaikkaan.
 • Huipputoimialat ovat julkishallinnon, yksityisten, tieteellisten ja teknisten palveluiden alat sellaisissa tehtävissä kuin bioinformatiikka, bioinformatiikan analyytikko, bioinformatiikan ohjelmistosuunnittelija ja bioinformatiikan tutkija (O * net online).

Mitä opit

 • Kuinka sovittaa DNA / RNA- ja proteiinisekvenssit ja niiden mahdollistavien algoritmien takana oleva teoria
 • Mutaatioiden vaikutukset soluprosesseihin ja proteiinien rakenteeseen.
 • Kuinka luoda mallirakenne proteiineista.
 • R-perusohjelmointi biologisen tiedon analysoimiseksi.
 • Kuinka soveltaa paketteja R-ympäristössä tyypillisiin ongelmiin bioinformatiikassa.

MicroMasters-ohjelman tiedot

Miten ansaita MicroMasters-tunnistus

Täytä kaikki kolme kurssia, joiden palkkaluokka on 80% tai parempi, ja ansaitse vahvistettu varmenne kussakin kurssissa, jotta voit ansaita MicroMasters-tunnuksen.

Ota Credential käyttöön seuraavalle tasolle

Tämän ohjelman avulla voit yhdistää MicroMasters Credentialin verkko-oppimiseen UMUC: n kautta ansaitsemalla biotekniikan maisterin, joka on erikoistunut bioinformatiikan tutkintoon. Opiskelijat, jotka ansaitsevat menestyksekkäästi MicroMasters Credentialia, voivat hakea bioteknologian maisteriksi, joka on erikoistunut bioinformatiikan tutkintoon UMUC: ssa. Jos ne hyväksytään UMUC-maisteriohjelmaan, opiskelijat, jotka ovat ansainneet MicroMasters Credentialin, hyvitetään 12 akateemisella yksiköllä (36 yksikköä tarvitaan bioteknologian suorittamiseen ja bioinformatiikan tutkintoon erikoistuminen).

Lisää tietoa

 • Keskimääräinen pituus: 8 viikkoa per kurssi
 • Pyyntiponnistus: 8-10 tuntia viikossa per kurssi
 • Kurssit: 3 kurssia ohjelmassa
 • Aihe: Tietojenkäsittelytiede, biologia
 • Toimielimet: Marylandin yliopiston järjestelmä, UMUC
 • Toimielin tarjoaa luottoa: UMUC
 • Kieli: englanti
 • Videototeutukset: englanti
 • Hinta (USD): Alun perin 747 dollaria, nyt 672,30 dollaria koko ohjelmalle. Säästät $ 74.70 USD.
Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

Founded by Harvard University and MIT in 2012, edX is an online learning destination and MOOC provider, offering high-quality courses from the world’s best universities and institutions to learners ev ... Lue lisää

Founded by Harvard University and MIT in 2012, edX is an online learning destination and MOOC provider, offering high-quality courses from the world’s best universities and institutions to learners everywhere. With more than 90 global partners, we are proud to count the world’s leading universities, nonprofits, and institutions as our members. EdX university members top the QS World University Rankings® with our founders receiving the top honors, and edX partner institutions ranking highly on the full list. Näytä vähemmän