MicroMasters-ohjelma kansainvälisessä oikeudessa (Université catholique de Louvain)

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Hallitse kansainvälisen oikeuden yhteisön kieltä, mukaan lukien säännöt ja instituutiot, jotka liittyvät ihmisoikeuksiin, sotaan ja ulkomaisiin investointeihin.

Kansainvälinen oikeus on kansainvälisen yhteisön laki ja globalisoituneessa maailmassamme se on laajeneva ala, eikä kansainvälistä politiikkaa voida ymmärtää tänään ilman, että siitä on tietoinen oikeudellisista rajoituksista.

Tämän kansainvälisen oikeuden MicroMasters-ohjelman avulla voit hallita kansainvälisen oikeuden kieltä ja instituutioita. MicroMasters-ohjelma antaa sinulle selkeän käsityksen tavoista, joilla kansainvälinen oikeus on oikeusjärjestyksenä ja kantaa sisäistä hallintoa (ihmisoikeudet), sotaa (aseellisten selkkausten lakia) ja taloutta (sijoitusoikeus). Opit purkamaan kansainvälisiä uutisia oikeudellisesta näkökulmasta ja ymmärtämään kansainvälisissä suhteissa (diplomatia, humanitaarinen apu, kansalaisjärjestöt ...) voimassa olevat oikeudelliset säännöt.

Jos et ole asianajaja, voit tulla vuorovaikutuksessa ammattilaisasiantuntijoiden kanssa.

Jos olet jo valmistunut oikeudellisista, poliittisista tai kansainvälisistä suhteista, saatat jopa olla kiinnostunut ottamaan valtuutuksenne seuraavalle tasolle ja tulemaan edistykselliseksi master-opiskelijaksi Louvainissa!

Sinun MicroMasters Credential -palvelun arvo on 20 opintopistettä 60 opintopistettä, jotka tarvitaan kehittyneen masterin suorittamiseen. 33% opiskelusta on säästetty!

Työpaikka Outlook

 • Uramahdollisuuksia ovat asianajajat, politologit, toimittajat, ekonomistit, aktivistit ja kansalaisjärjestöjen asiantuntijat.
 • asevoimien jäsenet, virkamiehet, hallitustenvälisten ja hallitustenvälisten järjestöjen jäsenet, diplomaatit, suurlähetystöjen henkilökunta.

Mitä opit

 • Ymmärtää kansainvälisten suhteiden erityisillä ammatillisilla aloilla sovellettavat oikeussäännöt. (diplomatia, humanitaarinen apu, kansalaisjärjestöt)
 • Suorita perustellut oikeudelliset perusteet parantaakseen kansainväliseen oikeuteen perustuvia vaatimuksia ja olla vuorovaikutuksessa ammattimaisten lakimiesten kanssa selkeästi.
 • Salaa kansainväliset uutiset oikeudellisesta näkökulmasta.

Mikä on MicroMasters-ohjelma?

Kehittyneet uran etenemiseen ja johtavista korkeakoulujen maisteriohjelmista lähtien MicroMasters-ohjelmat ovat joukko korkeamman tason kursseja, jotka yritykset tunnustavat todellisen työpaikan kannalta ja voivat nopeuttaa maisterin tutkintoa.

MicroMasters-ohjelman tiedot

Miten ansaita MicroMasters-tunnistus
Vahvistettu varmenne ansaitaan onnistuneesti kaikissa neljässä kurssissa. Suosittelemme, että aloitat kansainvälisen oikeuden kurssilla, sillä se tarjoaa sinulle tarvittavat edellytykset, jotka ovat hyödyllisiä seuraavien kurssien helpottamiseksi.

Ota Credential käyttöön seuraavalle tasolle

Opiskele Belgiassa (lähellä Brysseliä)! Rekisteröityminen kansainvälisessä oikeudessa (asuin) Advanced Master (LL.M.).

Jokainen tämän MicroMasters-ohjelman MOOC-arvo on 5 op. Siksi koko MicroMasters-ohjelma on arvoltaan 20 opintopistettä eli 33% koko asunnon master-ohjelmasta. Koska kyseessä on erikoistunut maisteriohjelma, sinun on oltava oikeustieteen (oikeustieteen kandidaatti), kansainvälisten suhteiden tai poliittisten tieteiden tutkinto, jotta voisit hakea opintojakson edistyneestä mestarista.

Lisää tietoa

 • Keskimääräinen pituus: 8-11 viikkoa per kurssi
 • Pyyntiponnistus: 8-12 tuntia viikossa per kurssi
 • Kurssit: 4 kurssia ohjelmassa
 • Aihe: Laki, humanistiset tieteet
 • Toimielimet: Université Catholique de Louvain
 • Luottolaitos: Université Catholique de Louvain
 • Kieli: englanti
 • Videototeutukset: englanti
 • Hinta (USD): Alun perin 600 dollaria, nyt 540 dollaria koko ohjelmalle. Säästät 60 dollaria.
Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

Founded by Harvard University and MIT in 2012, edX is an online learning destination and MOOC provider, offering high-quality courses from the world’s best universities and institutions to learners ev ... Lue lisää

Founded by Harvard University and MIT in 2012, edX is an online learning destination and MOOC provider, offering high-quality courses from the world’s best universities and institutions to learners everywhere. With more than 90 global partners, we are proud to count the world’s leading universities, nonprofits, and institutions as our members. EdX university members top the QS World University Rankings® with our founders receiving the top honors, and edX partner institutions ranking highly on the full list. Näytä vähemmän