MicroMasters-ohjelma kansainvälisessä vieraanvaraishoidossa (Hongkongin ammattikorkeakoulu)

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Ansaitse arvokasta valtakirjaa kansainvälisessä vieraanvaraisuuden ja matkailun johtamisessa yhdestä maailman johtavista ohjelmista, jotka edistävät urasi.

International Hospitality Management MicroMasters -ohjelma tarjoaa uuden tavan houkutella kykyjä dynaamiselle globaalille ravintola-alalle.

Tämä ohjelma on suunniteltu kehittämään johtajia maailmanlaajuiselle vieraanvaraisuudelle. Saat syvällistä tietoa luksusmarkkinoista, alan uusimmista teknologioista ja parhaasta markkinoinnista, henkilöstöresursseista ja muista tärkeistä liiketoimintakäytännöistä.

Opit sekoittamalla strategisia näkökulmia ja käytännön toteutusta, ongelmien tunnistamista ja päätöksentekoa sekä monialaisia teorioita ja hallintasovelluksia.

Jos haluat kasvattaa opetusta, MicroMasters-ohjelman sertifikaatti voi nopeuttaa opintojaan yliopistollisen maisterin tutkinnon kansainvälisessä vieraanvaraisuuden johtamisessa.

Työpaikka Outlook

 • Vieraanvaraisuuden ja matkailun ammattilaisten kysyntä on paljon tarjontaa korkeampi. Matkailualalla on 313 miljoonaa työpaikkaa vuonna 2017, mikä vastaa yhtä kymmenestä työpaikasta maailmantaloudessa.
 • Jännittäviä uramahdollisuuksia ovat brändin johtajat, tietotekniikan ammattilaiset, henkilöstöpääoman asiantuntijat, markkinointijohtajat ja konsultit.

Mitä opit

 • Johtamisen taidot ja parhaat käytännöt henkilöresurssien hallinnassa.
 • Integroitu markkinoinnin hallinta ja strategiat nykyaikaiselle vieraanvaraisuudelle.
 • Teknologiat ja innovaatiot vieraanvaraisuudessa ja sen ulkopuolella.
 • Ylelliset tuotekonseptit, ylellisyystuotteiden voima ja ylellisyyskokemusten arviointi.

Mikä on MicroMasters-ohjelma?

Kehittyneet uran etenemiseen ja johtavista korkeakoulujen maisteriohjelmista lähtien MicroMasters-ohjelmat ovat joukko korkeamman tason kursseja, jotka yritykset tunnustavat todellisen työpaikan kannalta ja voivat nopeuttaa maisterin tutkintoa.

MicroMasters-ohjelman tiedot

Miten ansaita MicroMasters-tunnistus
Suorita onnistuneesti ja hanki vahvistettu varmenne neljässä kurssissa. (Huomaa, että kaikki kurssin hinnat ovat USD.)

Ota Credential käyttöön seuraavalle tasolle

Opiskelijat, jotka ansaitsevat menestyksekkäästi MicroMasters-ohjelman sertifikaatin, voivat hakea PolyU: n kampuksella Master of Science in International Hospitality Management -ohjelmassa. Kun olet hyväksynyt, voit siirtää yhdeksän 31 opintopistettä, jotka tarvitaan täydellisen maisterin tutkinnon suorittamiseen.

HKPolyU: n kansainvälisen vieraanvaraisuuden johtamisen maisteriopin sisäänpääsyvaatimukset ovat seuraavat:

 • Ammattikorkeakoulututkinto hotelli- ja matkailunhoito-, virkistys- ja vapaa-ajanhallinnan, yritystutkimuksen, johtamisen, kirjanpidon ja rahoituksen aloilla tai muilla liiketoiminta- ja johtamisalueilla, joilla on vähintään yhden vuoden työkokemus; TAI
 • Ammattikorkeakoulututkinto muilla kuin edellä luetelluilla aloilla, nykyinen tai aiempi työllisyys hotelli- ja matkailualalla vähintään yhden vuoden ajan; TAI
 • Vastaavia ammattipätevyyttä voidaan myös harkita.

Jos hakija ei ole äidinkielenään englantia, ja kandidaatin tutkinnon tai vastaavan pätevyyden myöntää laitos, jossa opetusväline ei ole englanti, vähintään 80 pistettä (Internet-pohjainen) tai 550 (paperipohjainen) tai 213 (tietokonepohjainen) englanninkielisenä vieraana kielenä (TOEFL); tai kansainvälisen englanninkielisen testausjärjestelmän (IELTS) yleinen bändipiste on vähintään 6.

Lisää tietoa

 • Keskimääräinen pituus: 6 viikkoa per kurssi
 • Pyyntiponnistus: 6-8 tuntia viikossa per kurssi
 • Kurssit: 4 kurssia ohjelmassa
 • Aihe: Liiketoiminta
 • Toimielimet: Hongkongin ammattikorkeakoulu
 • Luottolaitos: Hongkongin ammattikorkeakoulu
 • Kieli: englanti
 • Videototeutukset: englanti
 • Hinta (USD): Alun perin 792 dollaria, nyt 712,80 dollaria koko ohjelmalle. Säästät 79,20 dollaria.
Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

Founded by Harvard University and MIT in 2012, edX is an online learning destination and MOOC provider, offering high-quality courses from the world’s best universities and institutions to learners ev ... Lue lisää

Founded by Harvard University and MIT in 2012, edX is an online learning destination and MOOC provider, offering high-quality courses from the world’s best universities and institutions to learners everywhere. With more than 90 global partners, we are proud to count the world’s leading universities, nonprofits, and institutions as our members. EdX university members top the QS World University Rankings® with our founders receiving the top honors, and edX partner institutions ranking highly on the full list. Näytä vähemmän