MicroMasters-ohjelma kehittyvien autoteollisuuden teknologioiden alalla (Chalmersin teknillinen yliopisto)

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Vie taitosi autoteollisuuden eturintamaan ja tule tulevaisuuden insinööriksi.

Autoteollisuus muuttuu perustavanlaatuisesti. Nykyään polttomoottoria täydennetään tai jopa korvataan sähkömoottorilla. Ajoneuvot ovat yhä itsenäisempää, mikä lisää yhä parempia ohjelmistoja. Tämän vuoksi osaavien autoteollisuuden insinöörien on täytettävä vaatimukset ihmisten ja tavaroiden korkealaatuiselle yksilölliselle liikkuvuudelle ja kuljetukselle, erityisesti ympäristöhaasteita ja nollapisteitä koskevien näkemysten huomioon ottamiseksi.

Tässä MicroMasters-ohjelmassa opit perusteet paitsi ajoneuvon suunnittelusta, myös mallin mallista ja simuloinnista. Opi käyttämään älykkäitä käsityksiä ja päätöksentekomenetelmiä, joita tarvitaan omatoimisten autojen käyttöön ja miten mallipohjaista suunnittelua käytetään laajalti teollisuudessa simuloimaan ajoneuvoa tarkasti, mutta myös suunnitella tehokkaita algoritmeja.

Tämä MicroMasters-ohjelma tarjoaa sinulle seitsemän kurssia, jotka antavat sinulle kokonaisvaltaisen näkökulman sähkö- ja hybridivahvistimien kehittymisestä. kaatumisen turvallisuus ja välttäminen; ja sulautettujen ohjainten mallikohtainen kehittäminen. Ohjelman jälkimmäinen osa esittelee sinut äskettäiseen kehitykseen autonomisessa ajo-opetuksessa ja keskittyy sekä uusimpien itsenäisten ajoneuvojen havaitsemiseen että päätöksentekoon.

Valmistuneet MicroMasters-ohjelmasta on varustettu tarpeellisilla taidoilla autoteollisuuden uralla ja niillä on laaja näkökulma kehittyviin tekniikoihin autoteollisuuden teknologioiden kehittämisessä.

Työpaikka Outlook

 • Sähköautojen rekisteröinnit saivat uuden ennätyksen vuonna 2016, ja maailmanlaajuisesti yli 750 000 myyntiä. (Lähde: Kansainvälinen energiajärjestö)
 • Kun tekniset ja lainsäädännölliset kysymykset on ratkaistu, jopa 20 prosenttia 2030 myydyistä autoista voisi olla täysin itsenäinen. (Lähde: McKinsey
 • Tämä ohjelma tarjoaa oppijoille sopivan taustan, kun he pyrkivät uraan / rooliin voimansiirtojen suunnittelussa, aktiivisessa turvallisuudessa ja autonomisessa ajamisessa sekä teknisen tuen ja myynnin eri tasoilla.
 • Itsensä ajavien autoinsinöörien keskipalkka on 233 000 dollaria. (Lähde: Paysa)

Mitä opit

 • Suunnittele ja simuloi sähkö- ja hybridivoimansiirtoja.
 • Ymmärtää passiivisen ja aktiivisen turvallisuuskonseptin perusteet.
 • Malline ja simuloi ajoneuvojen dynamiikkaa.
 • Ota käyttöön älykkäät havainto- ja päätöksentekomenettelyt, joita tarvitaan itse ajaviin autoihin.

Mikä on MicroMasters-ohjelma?

Kehittyneet uran etenemiseen ja johtavista korkeakoulujen maisteriohjelmista lähtien MicroMasters-ohjelmat ovat joukko korkeamman tason kursseja, jotka yritykset tunnustavat todellisen työpaikan kannalta ja voivat nopeuttaa maisterin tutkintoa.

MicroMasters-ohjelman tiedot

Suorita ja menestyksellisesti ansaitse Verified Certificate kaikissa seitsemässä ChalmersX-kurssissa sekä lopullinen capstone tentti.

Opiskelijat, jotka ansaitsevat onnistuneesti MicroMasters-ohjelman sertifikaatin, voivat hakea Chalmersin teknillisen korkeakoulun autoteollisuuden maisteriohjelmia tai järjestelmiä, valvontaa ja mekatroniikkaa. Mikäli ne hyväksytään maisteriohjelmaan, opiskelijat saavat akkreditoidun kurssin, joka vastaa 20-22,5 opintopistettä (120 ECTS vaaditaan valmistumisen suorittamiseksi edellä mainituissa master-ohjelmissa).

Saadakseen hyvityksen jompaakummasta kahdesta Master-ohjelmasta oppilaiden täytyy hakea ja tulla hyväksytyiksi (muodolliset vaatimukset on täytettävä) normaaleina kampuksen opiskelijoina.

Lisää tietoa

 • Keskimääräinen pituus: 6-8 viikkoa per kurssi
 • Pyyntiponnistus: 10-20 tuntia viikossa per kurssi
 • Kurssien määrä: 7 kurssia ohjelmassa
 • Aihe: Tietotekniikka, tietojenkäsittely, tietojenkäsittely
 • Toimielimet: Chalmersin teknillinen yliopisto
 • Luottoluokituslaitos: Chalmersin teknillinen yliopisto
 • Kieli: englanti
 • Videototeutukset: englanti
 • Hinta (USD): Alun perin 1400 dollaria, nyt 1260 dollaria USD koko ohjelmalle. Säästät 140 dollaria.
Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

Founded by Harvard University and MIT in 2012, edX is an online learning destination and MOOC provider, offering high-quality courses from the world’s best universities and institutions to learners ev ... Lue lisää

Founded by Harvard University and MIT in 2012, edX is an online learning destination and MOOC provider, offering high-quality courses from the world’s best universities and institutions to learners everywhere. With more than 90 global partners, we are proud to count the world’s leading universities, nonprofits, and institutions as our members. EdX university members top the QS World University Rankings® with our founders receiving the top honors, and edX partner institutions ranking highly on the full list. Näytä vähemmän