MicroMasters-ohjelma ohjelmistojen testauksessa ja todentamisessa (University of Maryland University College)

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Opi menetelmiä ja tekniikoita ohjelmiston testaamiseksi ja tarkistamiseksi edistääkseen urasi ohjelmistokokeilijana tai ohjelmistokehittäjänä.

Ohjelmisto koskettaa melkein kaikkea nykymaailmassa. Nykypäivän kuluttajat odottavat intuitiivista ja luotettavaa tekniikkaa, ja yhä täynnä markkinoita pienet virheet voivat aiheuttaa tyytymättömyyttä ja luopumista. Ohjelmistotestaus korjaa ohjelmistokehityksen heikkouksia ja rakentaa skaalattavia kehitysprosesseja luokan parhaan käyttökokemuksen varmistamiseksi. Opi taitot, joita tarvitaan erinomaisuudeksi ohjelmistotestajana tai laadunvarmistusinsinöörinä.

Tässä Software Testing and Verification MicroMasters -ohjelmassa saat olennaisia tietoja ohjelmistojen testausperiaatteista ja -tekniikoista ja oppia erottelemalla erilaisiin ohjelmistokokeisiin ja niiden dokumentointiin. Opit myös suunnittelemaan, toteuttamaan ja hallitsemaan ohjelmistojen testausta sekä ohjelmistojen laatutekniikoita muodollista varmennusta varten, jota käytetään lähetyskriittisissä projekteissa.

Tämä ohjelma hyödyttää ohjelmistojen testaajia, kehittäjiä ja laadunvarmistusinsinöörejä. Se tarjoaa uranvaihtajille taidot saada alkuarvotyö ohjelmistojen testauksessa ja auttaa kehittämään ohjelmistokehittäjien taitoja yksikkötestauksessa.

Työpaikka Outlook

 • UX-suunnittelija, web-kehittäjä, ohjelmistokehittäjä, tietotekniikan johtaja, tietotieteilijä, konsultti ja tutkimusanalyytikko. (UMSI: n vuoden 2015 työllisyysraportti)
 • Ohjelmistojen laadunvarmistuksen insinöörejä ja testaajia on arvioitu olevan 233 000 ja ohjelmistojen laadunvarmistuksen insinöörejä ja testaajia varten 37 000 lisätyöpaikkaa. (Lähde: O * Net Online)
 • Forbes on arvioinut ohjelmiston laadunvarmistusinsinöörin yhdeksi Amerikan onnellisimmista töistä. (lähde: forbes.com)

Mitä opit

 • Ohjelmistojen testaaminen olennaisia tekniikoita ja konsepteja.
 • Kehitä erityyppisiä ohjelmistotestitapauksia.
 • Dokumentoi testitapaukset ja testin suorittamisen tulokset.
 • Hallitse ohjelmistovirheitä.
 • Suorita virallinen ohjelmistotarkistus.

Mikä on MicroMasters-ohjelma?

Kehittyneet uran etenemiseen ja johtavista korkeakoulujen maisteriohjelmista lähtien MicroMasters-ohjelmat ovat joukko korkeamman tason kursseja, jotka yritykset tunnustavat todellisen työpaikan kannalta ja voivat nopeuttaa maisterin tutkintoa.

MicroMasters-ohjelman tiedot

Miten ansaita MicroMasters-tunnistus
Täydellinen ja onnistunut ansaitse vahvistettu varmenne kaikissa 3 kurssissa.

Ota Credential käyttöön seuraavalle tasolle

Opiskelijat, jotka ansaitsevat varmennetut todistukset kaikista tämän MicroMasters-ohjelman kursseista, voivat siirtyä tietotekniikan maisteriohjelmaan, joka on erikoistunut ohjelmistotekniikkaan, Marylandin yliopiston korkeakoulussa (UMUC). Tämä ohjelma on täysin verkossa. Opiskelijoiden on suoritettava hakemusprosessi UMUC: iin ja täytettävä kaikki tutkijakoulun pääsyvaatimukset. Lisätietoja osoitteessa: https://www.umuc.edu/admissions/admission-requirements/graduate-admissions.cfm.

Software Testing and Verification MicroMasters -ohjelmasertifikaatti lasketaan 12 opintopistettä kohti täydellistä maisterintutkintoa (36 opintopistettä tarvitaan MS-tutkinnon suorittamiseen tietotekniikan tutkintoon erikoistumalla ohjelmistotuotantoon).

Lisää tietoa

 • Keskimääräinen pituus: 8 viikkoa per kurssi
 • Pyyntiponnistus: 8-10 tuntia viikossa per kurssi
 • Kurssit: 3 kurssia ohjelmassa
 • Aihe: Tietotekniikka, tekniikka, liiketoiminta
 • Toimielimet: Marylandin yliopiston järjestelmä, UMUC
 • Toimielin tarjoaa luottoa: UMUC
 • Kieli: englanti
 • Videototeutukset: englanti
 • Hinta (USD): Alun perin 747 dollaria, nyt 672,30 dollaria koko ohjelmalle. Säästät $ 74.70 USD.
Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

Founded by Harvard University and MIT in 2012, edX is an online learning destination and MOOC provider, offering high-quality courses from the world’s best universities and institutions to learners ev ... Lue lisää

Founded by Harvard University and MIT in 2012, edX is an online learning destination and MOOC provider, offering high-quality courses from the world’s best universities and institutions to learners everywhere. With more than 90 global partners, we are proud to count the world’s leading universities, nonprofits, and institutions as our members. EdX university members top the QS World University Rankings® with our founders receiving the top honors, and edX partner institutions ranking highly on the full list. Näytä vähemmän