MicroMasters-ohjelma ohjelmistokehityksessä (British Columbian yliopisto)

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Opi suunnittelumalleja ohjelmistotekniikkaan, jonka avulla asiantuntijat voivat työskennellä missä tahansa ohjelmointikielessä ja rakentaa projektisalkun Java-, Typescript-ohjelmistosta ja muusta.

Nopeus on kriittinen ohjelmistokehityksessä. Onnistuneita kehittäjiä ovat ne, jotka pystyvät nopeasti oppimaan uusia tekniikoita ja uusia ohjelmistojärjestelmiä, ja he tekevät tämän näkemällä ohjelmiston millä tahansa ohjelmointikielellä tavallisina toistuvina kuvioina, ei vain yksityiskohtaisina koodiriveinä.

Tässä MicroMasters-ohjelmassa opit samanlaisen asiantuntija-ajattelun. Työskennellessäsi useita ohjelmistokehitysprojekteja, opit erityisiä teknologioita, kuten Java, JUnit, IntelliJ IDEA, Typescript ja Node.js. Vielä tärkeämpää on, että kehität kykyä nähdä ohjelmien ja työkalujen yhteiset rakenteet ja oppia käyttämään näitä taitoja uusien tekniikoiden hallitsemiseksi nopeasti.

Tämän ohjelman päätyttyä voit kirjoittaa ohjelmia järjestelmällisesti ja suunnitella ohjelmia, joita on helppo ylläpitää. Opit myös käyttämään ketteriä menetelmiä, jotta voidaan rakentaa ohjelmia, jotka ratkaisevat reaalimaailman ongelmia.

Tässä ohjelmassa saatujen taitojen avulla voit luottaa siihen, että haet sellaisia kantoja, jotka käyttävät mitä tahansa ohjelmointikieliä tai -tekniikkaa.

Työpaikka Outlook

 • Samanlaista koulutusta omaavien henkilöiden uramahdollisuudet ovat ohjelmistokehittäjä, ohjelmistojen testauslaite tai laadunvarmistus.
 • Yhdysvaltain dollarin ohjelmistotehtävien mediaanipalkka on 100,690 dollaria vuodessa. (lähde: Työvaliokunnan työvaliokunta)
 • Ennustetaan, että Yhdysvalloissa on seuraavan kymmenen vuoden aikana täytettävä 186 600 uutta ohjelmistokehitystyötä. (Lähde: Bureau of Labor Statistics)

Mitä opit

 • Kuinka kehittää ohjelmia, jotka ovat hyvin testattuja ja helppo muokata.
 • Suunnitella suurten ohjelmistojärjestelmien kehittäminen abstraktiota ja hajotusta käyttämällä.
 • Voit kirjoittaa ja tarkistaa koodin nopeasti ohjelmointityökaluilla.
 • Kuinka tehdä täyspitkä ohjelmistokehitys ketterän lähestymistavan avulla parissa tai joukkueessa.
 • Suositut kielet Java ja Typescript sekä kyky oppia nopeasti uusia.

Mikä on MicroMasters-ohjelma?

Kehittyneet uran etenemiseen ja johtavista korkeakoulujen maisteriohjelmista lähtien MicroMasters-ohjelmat ovat joukko korkeamman tason kursseja, jotka yritykset tunnustavat todellisen työpaikan kannalta ja voivat nopeuttaa maisterin tutkintoa.

MicroMasters-ohjelman tiedot

Miten ansaita MicroMasters-tunnistus
Täydellinen ja onnistunut ansaita todennettu varmenne kaikissa viidessä kurssissa sekä Capstone-ohjelmistotekniikan projektikurssissa.

Ota Credential käyttöön seuraavalle tasolle

Opiskelijat, jotka menestyksekkäästi ansaitsevat MicroMasters-ohjelman sertifikaatin, voivat hakea pääsyä Curtinin yliopiston tietojenkäsittelyohjelmaan.

Jos oppija hakee pääsyä Curtinin yliopiston maisteriohjelmaan (Computer Science), ja se hyväksytään, MicroMasters-ohjelman sertifikaatti lasketaan Curtinin valmistumisen edellyttämiin kursseihin 25%: iin (tai 100 opintopistettä 400 opintopistettä). ohjelmoida.

Oikeus tulla hyväksytyksi Master-ohjelmaan edellyttää Curtinin yliopiston pääsyvaatimusten täyttymistä.

Lisää tietoa

 • Keskimääräinen pituus: 6-7 viikkoa per kurssi
 • Pyyntiponnistus: 8-10 tuntia viikossa per kurssi
 • Kurssien määrä: 6 kurssia ohjelmassa
 • Aihe: Tietojenkäsittelytiede
 • Toimielimet: British Columbian yliopisto
 • Luottoluokituslaitos: British Columbian yliopisto
 • Kieli: englanti
 • Videototeutukset: englanti
 • Hinta (USD): Alun perin 925 dollaria, nyt 832,50 dollaria koko ohjelmalle. Säästät 92,50 USD.
Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

Founded by Harvard University and MIT in 2012, edX is an online learning destination and MOOC provider, offering high-quality courses from the world’s best universities and institutions to learners ev ... Lue lisää

Founded by Harvard University and MIT in 2012, edX is an online learning destination and MOOC provider, offering high-quality courses from the world’s best universities and institutions to learners everywhere. With more than 90 global partners, we are proud to count the world’s leading universities, nonprofits, and institutions as our members. EdX university members top the QS World University Rankings® with our founders receiving the top honors, and edX partner institutions ranking highly on the full list. Näytä vähemmän