MicroMasters-ohjelma suunnittelun ajattelussa (Rochester Institute of Technology)

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Innovaatio. Luovuus. Strateginen ajattelu. Viime vuonna yli 279 000 työpaikkailmoitusta on luetellut nämä taidot. Toinen 239 000 mainosta suunnittelun ajattelua. *

Miksi suunnittelun ajattelu on yksi halutuimmista taidoista? Työnantajat etsivät ongelmanratkaisua, luovuutta, kriittistä ajattelua ja analyyttisiä taitoja voidakseen parantaa työntekijöidensä kykyä johtaa yritystään menestyksekkääseen tulevaisuuteen. Suunnittelun ajattelua kehitettiin suunnittelijoiden käyttämissä prosesseissa, mukaan lukien käyttäjän ymmärtäminen ja käyttäjäkokemus, mutta sen soveltamista voidaan käyttää myös ei-tuotekohtaisiin ongelmiin - uusista tuotteista tai palveluista, jotka mahdollistavat menettelyllisen muutoksen toteuttamisen tai tunnistavat uusi strateginen suunta yritykselle.

Design Thinking MicroMasters -ohjelmassa opit käyttämään suunnittelun ajatteluprosessia ratkaisemaan ongelmat luovasti, yhteistyössä ja empaattisesti. MicroMasters-tunnisteen hankkiminen antaa sinulle tietoa prosessien ja tekniikoiden ongelmien ratkaisemiseen ja innovointiin työpaikoilla.* Lähde: Burning Glass Technologies

Työpaikka Outlook

 • Äskettäisessä McKinseyn kyselyssä 84 prosenttia maailmanlaajuisista johtajista ilmoitti, että innovaatio oli äärimmäisen tärkeä kasvustrategioilleen, mutta 94 prosenttia oli tyytymätön organisaatioidensa innovaatiotoimintaan.
 • Yritysmaailma on nähnyt viime vuosina räjähdysmäisen innovatiivisten ohjelmien räjähdyksen, ja 38% johtavista 200 yrityksestä perusti innovaatiokeskuksia maailmanlaajuiseen teknologiakeskukseen. (Lähde, Campainlive.fi)
 • Maailman talousfoorumin mukaan kysynnän huippuosaamista ovat monimutkaiset ongelmanratkaisut, kriittinen ajattelu, luovuus ja emotionaalinen älykkyys.

Mitä opit

 • Käyttäjäkeskeinen tutkimusosaaminen käyttäjän empatian saamiseksi haastattelujen ja havaintojen avulla.
 • Strategiat käyttäjäkontekstin ymmärtämiseksi liiketoimintaongelmien tunnistamiseksi ja todentamiseksi.
 • Ideointi- ja visualisointitekniikat kohdennettujen ja luovien ratkaisujen tuottamiseksi.
 • Menetelmät käyttäjien palautteen arvioimiseksi ja soveltamiseksi testausmalleista ja prototyypeistä edullisten ratkaisujen tunnistamiseksi.

Mikä on MicroMasters-ohjelma?

Kehittyneet uran etenemiseen ja johtavista korkeakoulujen maisteriohjelmista lähtien MicroMasters-ohjelmat ovat joukko korkeamman tason kursseja, jotka yritykset tunnustavat todellisen työpaikan kannalta ja voivat nopeuttaa maisterin tutkintoa.

MicroMasters-ohjelman tiedot

Miten ansaita MicroMasters-todistus
MicroMasters-tunnisteen ansaitsemiseksi oppilaiden on täytettävä ja hyväksyttävä todennettu varmenteet kaikilla neljällä kurssilla ja läpäistävä Capstone Assessment -kurssi.

Ota valtuudet seuraavaan tasoon
Opiskelijat, jotka ansaitsevat menestyksekkäästi MicroMasters-valtakirjan, ovat oikeutettuja saamaan UQ: n Masters Entrepreneurship and Innovation (MEI) -tason. Valtuutuksen haltijat, jotka täyttävät ohjelman sisäänpääsyvaatimukset, saavat yhden lukukauden vastaavan luoton (8 yksikköä), mikä vähentää opiskeluaikaa 6 kuukaudella. Opiskelijoiden on suoritettava loput 12 kuukauden kokopäiväistä opiskelua (16 yksikköä) kampuksella.

MEI-tutkinnon suorittaneet opiskelijat voivat valita useista eri aloista: biotekniikka; Suunnittelu ja tietotekniikka; Elintarvikealan yrittäjyys; Sosiaalinen ja yhteisön yrittäjyys; ja kestävä energia. Opiskelijoilla on myös mahdollisuus soveltaa tietämystään ja taitojaan todellisiin liiketoimintatapauksiin ainutlaatuisten kurkkujen kurssien kautta.

Lisää tietoa

 • Keskimääräinen pituus: 6 viikkoa per kurssi
 • Pyyntiponnistus: 8-12 tuntia viikossa per kurssi
 • Kurssien määrä: 5 kurssia ohjelmassa
 • Aihe: Engineering, Business
 • Toimielimet: Rochesterin teknologiainstituutti
 • Toimielin, joka tarjoaa luottoa: Rochesterin teknologiainstituutti
 • Kieli: englanti
 • Videototeutukset: englanti
 • Hinta (USD): Alun perin 1000 dollaria, nyt 900 dollaria koko ohjelmalle. Säästät 100 dollaria.
Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

Founded by Harvard University and MIT in 2012, edX is an online learning destination and MOOC provider, offering high-quality courses from the world’s best universities and institutions to learners ev ... Lue lisää

Founded by Harvard University and MIT in 2012, edX is an online learning destination and MOOC provider, offering high-quality courses from the world’s best universities and institutions to learners everywhere. With more than 90 global partners, we are proud to count the world’s leading universities, nonprofits, and institutions as our members. EdX university members top the QS World University Rankings® with our founders receiving the top honors, and edX partner institutions ranking highly on the full list. Näytä vähemmän