Mikrobiologian maisterin tutkinto verkossa

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

140281_Micro_1400x4000-min.jpg

University of Florida

Yleiskatsaus

Floridan yliopiston online-maisterin tutkinto mikrobiologiasta ja solutieteestä keskittyen lääketieteelliseen mikrobiologiaan ja biokemiaan valmistaa opiskelijoita tulevaisuuteen lääketieteessä ja tieteellisillä aloilla tarjoamalla heille syvällistä tietoa mikrobigenetiikasta, virologiasta, astrobiologiasta, ympäristöstä mikrobiologia, immunologia, lääketieteellinen mikrobiologia ja biotekniikka.

Tämä 30 opintopisteen oma online-maisteriohjelma voi auttaa opiskelijoita aloittamaan tai etenemään uraa lääkeyrityksissä, valtion järjestöissä, maataloudessa ja muilla aloilla, tai voi auttaa valmistamaan opiskelijoita lääketieteen, hammaslääketieteen tai eläinlääketieteen kouluun.

Tämä täysin online-ohjelma voidaan suorittaa vain vuodessa ja se on itsetempoinen, joten voit työskennellä ansaitsemalla tutkintosi. Kursseja tarjotaan ympäri vuoden, ja GRE ei vaadita pääsyä.

Ohjelmakustannukset

Luottotunnin hinta on 535 dollaria, plus palkkiot opiskelijoiden asuinpaikasta riippumatta.

Maisterin tutkinto-opiskelijat voivat saada liittovaltion taloudellista tukea. Liittovaltion opintolainoja hakevien opiskelijoiden on täytettävä ilmainen hakemus liittovaltion opintotukeen (FAFSA) käyttämällä UF: n liittovaltion koulukoodia (001535).

Pääsyvaatimukset

Mikrobiologian ja solutieteen online-maisterin tutkintoon tarvitset seuraavat:

  • Kandidaatin tutkinto
  • Ylemmän tason GPA 3.0
  • Viralliset kopiot kaikista osallistuneista korkeakouluista tai yliopistoista
  • 30 dollarin hakemusmaksu
  • Ensisijaiset peruskurssit biokemiassa, orgaanisessa kemiassa, mikrobiologiassa, biologiassa tai yleisessä kemiassa

Opiskelijat, joilla ei ole ensisijaista tieteellistä taustaa, ovat tervetulleita hakemaan, ja heidät tarkistetaan tapauskohtaisesti. Asiaankuuluva työkokemus voi korvata akateemisen kurssityön.

Viimeksi päivitetty Syys 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

Our mission is to promote health through outstanding and high-quality patient care; innovative and rigorous education in the health professions and biomedical sciences; and high-impact research across ... Lue lisää

Our mission is to promote health through outstanding and high-quality patient care; innovative and rigorous education in the health professions and biomedical sciences; and high-impact research across the spectrum of basic, translational, and clinical investigation. Näytä vähemmän