Ministeriön tohtori (verkossa)

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Ministeriön tohtorin tutkinto verkossa

Tämä verkkokurssi opetetaan vain englanniksi.

”Rakkauden kautta palvella toisiaan.” Se on palvelustyön sydän. Henki ilmaisee rakastavan palvelun monin tavoin jokaisen kautta, sen ainutlaatuisen tavan avulla, jolla Hän on luonut ja muotoillut meidät.

 • Tiesitkö, että sanalla ”ministeri” on kaksi erityistä merkitystä, jotka molemmat auttavat meitä ymmärtämään kutsumme? Ensinnäkin ”ministeri” on ”se, joka toimii toisen valtuutuksen nojalla”. Haluatko toimia hänen valtuutensa perusteella kuulemalla Hänen erityisiä ohjeitaan sinulle?
 • ”Ministerin” toinen merkitys on ”palvelija”. Jokainen heistä on saanut erilaisia lahjoja ja palvelumme on käyttää näitä lahjoja palvellaksemme toisiamme. Haluatko käyttää kaikkia lahjojasi tavalla, jolla Herra haluaa sinun?

Jos niin, niin Christian Leadership University ministeriön tohtori on juuri sitä, mitä olet etsinyt.

125542_candles-2628473_960_720.jpg

pixel2013 / Pixabay

Olet jo ansainnut tutkintosi

Työskentelemäsi vuodet ja kaikki elämäsi, joita olet koskettanut, todistavat sitoutumisitasosi Herraan Jeesukseen Kristukseen. Nyt voit todentaa ja dokumentoida palvelutehtäväsi elämän hankkimalla ministeriön tohtorin tutkinnon. Olet paljon lähempänä tutkintoa kuin saatat huomata. Tuo jopa 50% tutkinnostasi yhdistämällä muiden oppilaitosten tekstikirjoitukset ja elämäkokemusportfolio. Hyödynnä aiemmat opinnot ja kokemuksesi ansaitaksesi lääketieteen tohtorillesi vähemmässä ajassa kuin olet koskaan ajatellut mahdollista!

Hio kykysi kuulla Jumalan ääni

Varmasti, et ole vieraita kuulemaan tätä ”hiljaa, ääntä”. Olet tuntenut Jumalan kutsun elämästäsi tullakseen ministeriöön, ja olet tuntenut Hänen lempeän ohjauksen yrittäessään noudattaa Hänen täydellistä tahtoaan elämäsi. Mutta oletko koskaan halunnut, että voisit keskittyä tarkemmin Hänen äänensä? Löydätkö sinun nälkäsi kuulla taivaalliselta Isältäsi johdonmukaisemmin ja toivoen, että voisit olla 100-prosenttisesti vakuuttunut siitä, että se oli todella Hänet?

Lopeta nälkä ja aloita nauttiminen

Siitä Christian Leadership University on kyse! Kaiken opetamme perusta on kyky kuulla vaivattomasti ja johdonmukaisesti Jumalan ääntä. Kurssi Yhteys Jumalan kanssa vahvistaa kykyäsi erottaa Hänen äänensä ja poistaa kaiken epäilyksen ja epävarmuuden. Sinusta tulee taito tunnistaa ja ”virittää taajuudelle” heti, jotta voit “virittää” muun maailman.

Jaa Jumalan äänen lahja

Kun olet nauttinut päivittäisistä keskusteluistasi Jeesuksen kanssa, sinulla on luonnollisesti polttava halu jakaa tämä kyky ympärilläsi olevien kanssa, joiden elämää kosketat. Mitä parempaa lahjaa voisit mahdollisesti antaa heille? Levitä sanaa ja tuo yhä kasvava määrä Jumalan lapsia jatkuvaan, elämää muuttavaan, kauniiseen viestintään, joka on Hänen sydämensä halu.

Nopeus tutkintoon

Olet paljon lähempänä ministeriön tohtorintutkintoa kuin ymmärrät. Tuo jopa 50% tutkinnostasi yhdistämällä muiden oppilaitosten tekstikirjoitukset ja elämäkokemusportfolio. Hyödyntäkää aikaisemmat opinnot ja kokemuksenne ja ansaitset tohtorin tutkinnon ministeriössä nopeammin kuin koskaan luulitkaan mahdollista!

Ansaitse tutkintosi kotona

Hanki akkreditoitu tohtorintutkinto ministeriössä 100% etäopiskelun kautta.

Ministeriön tutkinnon nopea alku

Ansaitse jopa 50% tutkinnostasi yhdistämällä elämäkokemusluotot ja siirrot muilta korkeakouluilta.

Miksi maksaa enemmän?

Lukukausi CLU: ssa on noin yksi kymmenesosa keskimääräisestä yksityisestä korkeakoulusta ja noin yksi neljäsosa julkisen valtion korkeakoulusta.

Kehitysmaiden opiskelijat saavat alennuksen Christian Leadership University :

 1. Jos tilaat normaalin 3 opintopisteen CLU-kurssin, kurssin lukukausimaksut lasketaan 300 dollarista 150 dollariin. Kurssimateriaalit ja toimituskulut ovat ylimääräisiä.
 2. Meillä on yli 20 elektronista koulutusmoduulia huippukursseiltamme, jotka johtavat soveltuvan hengellisyyden tutkintotodistukseen. Kaikki materiaalit ovat heti saatavana tietokoneellasi tai älypuhelimella. Moduulin normaali hinta on 99–197 dollaria, ja voit pyytää kuponkia, joka alentaa moduulia puolihintaan. Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja.

CLU on ykköseksi ilmestyspohjaisessa oppimisessa

Ainutlaatuinen lähestymistapamme on todellinen elämä, raamatullisesti perusteltu, ilmoitukseen perustuva oppiminen, jonka Jumalan ääni todistaa.

Saatavilla olevat kurssit

 • REN103 Ehtoollisuus Jumalan kanssa
 • REN204 Luonnollisesti yliluonnollinen
 • COU202 Jumalan neuvo
 • BUS102 Täytä taloudellinen kohtalosi
 • HEA102 Ota vastuu terveydestäsi
 • LEA103 lahjakas menestykseen
 • LEA310 Johtajakoulutukseen
 • THE121 laki ja henki
 • WOR101 Uskovan palvonta I
 • COU203 Viestinnän kulmakiviä
 • REN206 Voitelun lisääminen
 • LEA205 Tehtävänkuvauksen luominen
 • REN207 parantava voitelu
 • LEA203: n viisinkertainen johtajuus
 • COU301 Rukoukset, jotka parantavat sydäntä
 • LEA303 Johtajan kehittäminen sisällä
 • REN310 Viisaus unelma tulkinnan kautta
 • BUS320 Uudet trendit johtamisessa
 • MIN310 Jumalan kokeminen pienessä ryhmässä
 • THE331-talo-kirkko
 • BIB390 Raamatun tutkimusmenetelmät
 • LEA321 Visionary -johtajuus
 • MIN415 Voideltu saarnaaminen

vaatimukset

Suurin osa tohtorintutkinnoista vaatii 40 opintopisteen suorittamisen maisterin tutkinnon ulkopuolella, ja mahdollisuus tehdä väitöskirja osasta opintopisteitä. Seuraavat tutkinnot vaativat 60 opintopistettä maisterin tutkinnon ulkopuolella, mukaan lukien pakollinen väitöskirja: kristillisen filosofian tohtori, jumaluuden tohtori ja teologian tohtori. Opintojaksot voivat olla peräisin 1) kurssien yhdistelmästä; 2) alkuperäinen väitöskirja tai ministeriöprojekti ja 3) harjoittelu- tai harjoittelupaikka. Opiskelijan odotetaan työskentelevän yhdessä dekaanin kanssa suunnitellessaan ohjelmaa, joka täyttää hänen kasvatushalunsa alueilla, joilla Jumala on pannut intohimon sydämeensä.

 1. Käytetyt kurssit: Opiskelija voi valita minkä tahansa CLU: n tarjoamista kursseista. Jos hän valitsee perustutkinto-opintokurssin, lisätään ylimääräisiä töitä jatko-opiskelijavaatimusten täyttämiseksi.
 2. Alkuperäinen väitöskirja tai ministeriöprojekti: Tämä voi olla alkuperäinen kirjallinen teos tai ministeritöiden luominen. Ainutlaatuisuus ja / tai omaperäisyys ovat tämän hankkeen tärkeimmät arviointipisteet. Jos kyseessä on kirjallinen projekti, sen tulisi pitää tasapainossa alkuperäisen tekstitutkimuksen (Raamatussa ja toissijaisessa kirjallisuudessa) ja tutkielman käytännön testauksen välillä tosielämässä. Jotenkin ministerityön tai alkuperäisen kirjoitetun työn pitäisi lisätä uuden näkökulman opinnäytetyön aiheen tietoon ja käytäntöön.
 3. Harjoittelu tai harjoittelu: Kannustamme myös osa tohtorintutkintoa olemaan tosielämän ministerikokemuksesta.

Rajat: Korkeintaan 20 opintopistettä voidaan myöntää sekä muiden laitosten siirtohyvitysten että elämäkokemuksen ansaitsemien opintopisteiden kokonaismäärälle. Näistä 20: stä enintään 10 voi saada elämäkokemuksesta ansaittuja hyvityksiä.

Yhteystiedot

Sähköposti: clu@cluonline.com

Puhelin: 800-466-6961
tai
716-681-4896

Faksi: 716-685-3908

facebook: https://www.facebook.com/christianleadershipuniversity/

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Christian Leadership University brings the Voice of God to every learning experience. It’s a unique approach that will transform the way you learn, and you’ll never go back to dry studying again once ... Lue lisää

Christian Leadership University brings the Voice of God to every learning experience. It’s a unique approach that will transform the way you learn, and you’ll never go back to dry studying again once you do it this way! Näytä vähemmän