Muoti- ja imagokurssi

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Tämä verkkokurssi tarjoaa käsityksen muotiteollisuudesta ja tutkii, miten kulttuuriin vaikuttaa muoti ja miten sitä kommunikoidaan kuvan kautta - täydellinen johdanto niille, jotka ovat kiehtoneet ja inspiroituneita muotista ja kuvasta.

Tämän muodin ja kuvan kurssin avulla tutkit kuinka muoti, imago ja kulttuuri ovat muokanneet teollisuutta vuosikymmenien aikana.

Opit tunnistamaan, ketkä ovat keskeisimmät vaikuttajat näillä aloilla ja miten muoti välitetään ja markkinoidaan kuvan kautta.

Tämä kurssi kattaa:

  • Muodin ja imagohistorian tuntemus.
  • Muodin ja imagojen muutoksen sosiaaliset, kulttuuriset ja teknologiset tekijät sekä markkinoinnin toiminta näillä aloilla.
  • Muodin ja kuvan eettiset ulottuvuudet.

Työskentelet joka viikko monenlaisissa toiminnoissa yhdistämällä yksittäisiä projekteja ja ryhmätyötä; tämä antaa mahdollisuuden työskennellä itsenäisesti sekä yhteistyössä muiden kurssin suorittavien opiskelijoiden kanssa.

Kurssin onnistuneen suorittamisen jälkeen saat Condé Nast -sertifikaatin saavutuksesta.

Kurssi toimii myös askeleena muihin korkeamman tason Condé Nast College -kursseille niille, jotka haluavat jatkaa opintojaan.

135430_photo-1512436991641-6745cdb1723f.jpg

Miksi valita kurssi?

Condé Nast -koulutuslaitoksella on vertaansa vailla pääsy alan parhaimpiin ja kirkkaimpiin mieliin, mukaan lukien Vogue, LOVE, Glamour, GQ -tiimit ja joukko muita Condé Nast -tuotteita. Yliopistolla on korkea asema yhdistää akateeminen huippuosaaminen vertaansa vailla oleviin yhteyksiin muoti- ja media-alaan. Tämä luo ainutlaatuisen oppimisympäristön opiskelijoille menestyäkseen.

Kurssin tulokset

Kurssin loppuun mennessä arvioinnin suorittaneet ja läpäisseet saavat Conde Nast -sertifikaatin saavutuksesta.

Voit:

  • Osoita perustiedot siitä, kuinka muoti, imago ja kulttuuri ovat muokanneet teollisuutta vuosikymmenien aikana.
  • Tunnistaa muodot ja imago viestinnän ja markkinoinnin menetelmät, kanavat ja tekniikat.
  • Hanki luova ja käytännöllinen ajattelutaito, joka liittyy muotiin ja luovaan teollisuuteen.
  • Tunnista muodin ja imagojen tärkeimmät vaikuttajat aikaisemmasta nykypäivään.

Kurssin toimitus

Kurssi on kokonaan verkossa ja kestää kuusi viikkoa, 4-5 viikkoa online-toimintaa viikossa sekä opastusta ja neuvoja siitä, mitä lukea, katsella ja kuunnella.

Kuka opettaa tällä kurssilla?

Koko viikkosisällön toimittaa Conde Nast College -asiantuntija tiedekunta, kuten:

  • Lisa Mann - Palkittu kouluttaja ja yrittäjä
  • Harriet Posner - Muotimarkkinoinnin ja brändäyksen asiantuntija ja kirjailija
  • Sara Hassan - muotitoimittaja, stylisti ja kirjailija

Ja hyödynnä alan asiantuntijoiden asiantuntemusta, mukaan lukien British Vogue -taiteen koordinaattori Ben Evans .

Kurssi on vuorovaikutteinen, multimediavetoinen ja akateemisesti tiukka.

Sisäänpääsy ja pääsyperusteet

Tämä kurssi on ihanteellinen niille, jotka haluavat laajentaa tietämystä siitä, miten muodista kommunikoidaan ja jotka haluavat tutkia mielenkiintoista innovatiivista oppimistapaa yliopiston tutkijoilta ja muotiteollisuuden asiantuntijoilta.

Sisäänpääsyvaatimukset

Tällä kurssilla ei ole akateemisia edellytyksiä. Se on suunniteltu kaikille, jotka haluavat laajentaa tietämystä siitä, miten muoti kommunikoidaan, ja niille, jotka haluavat tutkia mielenkiintoista ja innovatiivista oppimistapaa yliopiston tutkijoilta ja muotiteollisuuden asiantuntijoilta.

Sinun on oltava 18-vuotias tai vanhempi kurssin alkuun mennessä ja taitava englanti.

Englannin kielivaatimukset

Tätä kurssia varten ei ole muodollisia englannin kielen vaatimuksia. Jos et ole opiskelija muualla kuin Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja englanti ei ole sinun äidinkieli, suosittelemme, että sinulla on Akateeminen IELTS-pistemäärä 5,5 tai pystyt käyttämään englantia tällä tasolla ennen opintojen aloittamista. Sinun vastuullasi on varmistaa, että pystyt osallistumaan täysimääräisesti tutkintoon, joka annetaan ja arvioidaan englanniksi.

Viimeksi päivitetty May 2020

Oppilaitoksesta

The Condé Nast College is an important starting point for those who want to be tomorrow’s stars of the fashion industry. With outstanding resources, modern facilities and access to experts from the wo ... Lue lisää

The Condé Nast College is an important starting point for those who want to be tomorrow’s stars of the fashion industry. With outstanding resources, modern facilities and access to experts from the worlds of fashion, style and luxury, the College prepares its students to work in all areas of this exciting and innovative industry. Näytä vähemmän