Nanotodistus kiinteässä yrittäjyydessä

Yleistä

Ohjelman kuvaus

  • Tiedekunta: Chuck Schreiner, Ph.D., MBA
  • Nanokurssit - 9 osa-sarjaa
  • 3 tuntia / viikko, 9 viikkoa

Tällä yhdellä ostolla pystyt ottamaan kaikki yhdeksän osaamme yhdeksänosaisesta integroituneen yrittäjyyden sarjasta, jonka opettaa tohtori Chuck Schreiner, MBA. Tämä sarja esittelee sinulle uuden integroidun tavan tarkastella yrittäjyyttä ja antaa sinulle työkalut, joilla pääset alkuun luomaan oman tulevaisuutesi nopeasti. Hyperkompleksinen, häiriintynyt ympäristö vaatii uuden tavan ajatella sitä, miten lähestymme pienyritysten perustamista. Sinun on keskityttävä selkeästi sydämeesi ja parannettava liiketoimintataitojasi.

Valmistuttuaan sinulle annetaan nanotodistus, jonka voit jakaa vertaisten ja kollegoiden kanssa ja lähettää sosiaalisen median profiileihin. Jos sinulla on kysyttävää sarjasta, ota meihin yhteyttä. Alla on kuvaus jokaisesta sarjaan sisältyvästä nanokurssista.

Yhtenäinen yrittäjyys, osa 1 - Johdanto

Nanokielen kuvaus:

Tämä nanokurssi esittelee Ken Wilberin integraaliteorian, koska se liittyy menestyvään yrittäjyyteen 2000-luvulla. Ken Wilber on tuottelias kirjailija, jonka vaikutus ajatusjohtajiin kasvaa edelleen. Opiskelijat saavat yleiskuvan joihinkin Wilberin keskeisistä ideoista, käsityksen 2000-luvun ihmiskunnan lähentyvien uhkien luonteesta ja mallin siitä, kuinka yrittäjät voivat menestyä samalla kun auttavat ratkaisemaan kollektiivisen hyvinvointimme ratkaisua.

Yhtenäinen yrittäjyys, osa 2 - keskeiset päätökset: tehtävä ja strategia

Nanokielen kuvaus:

Antaa yleiskuvan ensimmäisistä asioista, joita yrittäjä harkitsee aloittaessaan yritystä elinkelpoisuuden todennäköisyyden lisäämiseksi: Missio, markkinoiden arviointi, alkuperäisen tarjouksen laajuus ja luonne, tarvittavat avaintaidot, pääomavaatimukset ja alustavat välitavoitteet katetaan ja sitten kehystetty 2000-luvun vaatimusten yhteydessä.

Sisäinen yrittäjyys, osa kolmas - Toiminnot: Aloittaminen

Nanokielen kuvaus:

Se tarjoaa puitteet ensimmäisten kriittisten välitavoitteiden luomiseen ja toteuttamiseen. Painopiste markkinoilla keskittymisessä tarjouksen suunnittelun ja kehyksen luomiseen. Huomiota keskittymisen ja priorisoinnin luomiseen, jotta yrittäjä keskittyy lähitulevaisuuden tärkeimpiin asioihin.

Integral Entrepreneurship, osa neljä - integroidun johtamisen kehittäminen

Nanokielen kuvaus:

Keskitytään johtamiseen - optimaalinen suorituskyky, vaikutusvallan kehittäminen sekä energian ja optimismin ylläpitäminen yrityksen perustamisen väistämättömän turbulenssin kautta. Johdataan kasvun peruskäytäntöjä henkisen tietoisuuden syventämiseksi ja kypsän psykologisen ja moraalisen käyttäytymisen kehittämiseksi.

Integral Entrepreneurship Part Five - Liiketoimintatalouden perusteet

Nanokielen kuvaus:

Tukipääoman tarpeiden arviointi - kuinka paljon pääomaa yrityksen tarvitsee saavuttaakseen kriittiset välitavoitteet? Esittelee kolme keskeistä tilinpäätöstä, joita käytetään arvioimaan ja kommunikoimaan mahdollisten sijoittajien kanssa painottaen käytännön arviointia kassavirtavaatimuksista liiketoiminnan alkuvaiheessa. Esittelee sijoituksen hakemisen perusteet.

Integral Entrepreneurship Part Six - Pääoman ja toiminnan liiketoiminnan suunnittelu

Nanokielen kuvaus:

Esittelee liiketoimintasuunnitelman laatimisen, jota voidaan käyttää samanaikaisesti toiminnan vetämiseen ja pääoman hankkimiseen. Yksityiskohtaiset tiedot kaikista välttämättömistä toimista, jotka yrityksen on suoritettava ottaen huomioon riippuvuudet, ajoitus ja kassavirta. Tavoitteena on, että yrittäjä pystyy tuottamaan johdonmukaisen, keskittyneen johdon yhteenvedon suunnitelmasta.

Yhtenäinen yrittäjyys, seitsemäs osa - liiketoiminnan käynnistäminen

Nanokielen kuvaus:

Tutkii konkreettisten toimien toteuttamista heti, kun suunnitelma on valmis - pääoman hankkimisesta tuotantoon alkuperäiseen markkinointiin, myyntiin ja jakeluun.

Yhtenäinen yrittäjyysosa, kahdeksas osa - organisaation kulttuurin ja ilmaston rakentaminen 2000-luvulle

Nanokielen kuvaus:

Määrittelee ja erottaa kulttuurin ja ilmaston sekä esittelee avaimet terveellisen ympäristön kehittämiselle. Laajentaa ajatusta kulttuurista ja ilmastosta sisäisen organisaation ulkopuolella ja keskittyy positiivisen kulttuurin ja ilmaston rakentamiseen kaikkien keskeisten sidosryhmien keskuudessa, jossa liiketoiminta yhdistää moraalisen käyttäytymisen ja taloudellisen tuloksen.

Yhtenäinen yrittäjyys, yhdeksäs osa - henkinen ja moraalinen kehitys ja 2000-luvun välttämätön toiminta

Nanokielen kuvaus:

Laajennetaan johtamisen kehittämisen käyttöönottoon. 2000-luvun yritysjohtaja kohtaa poikkeukselliset haasteet, jotka rohkaisevat lisäämään kykyämme nauttia, esiintyä ja johtaa. Sisäisen, yksilöllisen elämämme integrointi elinkeinoelämäämme siten, että elämme, työskentelemme ja johdamme moraalisesti selkeästi sekä taloudellisesti tarkasti. Tätä johtajuutta tarvitaan 2000-luvulla.

Tiedekunta: Chuck Schreiner Ph.D., MBA

2002-2016 toimitusjohtaja, perustaja KarmYog Education Network, Pvt Ltd., pääkonttori, Kolkata Intia. KarmYog Education Network käytti media- / teknologiaalustoja ja sisältöä tarjotakseen laajamittaisia koulutusohjelmia useille yleisöille, pääasiassa Intiassa - rintasyöpäpotilaista aloittelijoille, taksinkuljettajille ja viljelijöille. Ohjelmillamme oli kolme ydinosaa: median ja tekniikan käyttäminen sekä yksilölliseen, itseohjautuvaan oppimiseen että ryhmäyhteistyöhön; sisältö, joka sisälsi mielen, kehon ja hengen oppimisprosessiin saadakseen tarvittavaa sitoutumista niiltä, joiden muodollinen koulutus oli rajoitettu riittävän käyttäytymisen muuttamiseen; ja markkinointiin ja yleisöön perustuvat jakeluratkaisut (usein ilman Internet-yhteyttä). Ensisijainen tehtäväni oli suunnitella ja toteuttaa liiketoiminnan taloudelliset, strategiset ja markkinointinäkökohdat, kun taas kumppanini johti luovia (tekniikka, pedagogia ja sisältö) näkökohtia.

1996-2002 johdon konsultti. Konsultointiurallani oli kaksi vaihetta. Ensimmäinen vaihe (1995-1998) oli boutique-käyttäytymiskonsultointiyrityksen, Spencer / Shenk / Capers, kanssa. Keskityin johtamisen kehittämiseen ja organisaatiokulttuurin rakentamiseen. Toinen vaihe (1997-2002) oli Deloitte Consultingin muutosjohtamisen vanhempi johtaja. Hän työskenteli Fortune 1000 -asiakkaiden kanssa (SC Johnson, ARCO, Kalifornian osavaltio jne.), Jotka suunnittelivat liiketoimintaansa uudelleen ja ottivat käyttöön ERP-ratkaisuja. Tehtävänäni oli tukea yritysjohtajia, kun he suuntasivat koko liiketoimintaansa ja johtaa suuria uudelleenkoulutuspyrkimyksiä.

1988-1996 psykologi yksityisissä käytännöissä. Harjoitukseni keskittyi lapsiin ja siten perheen dynamiikkaan. Kirjoitin varhaisen CD-Rom-pohjaisen interaktiivisen koulutusohjelman, joka opettaa vanhemmuuden taitoja. Ammatillisen elämäni integroivassa teemassa käytetään kokonaisvaltaisia lähestymistapoja auttaa ihmisiä ja organisaatioita kypsymään ja menestymään.

Henkilökohtaiset intressit:

1975 - nykyinen mielen, kehon ja hengen meditaation ja systemaattisten kasvuprosessien harjoittaja. Kun harjoittelet tällaisia asioita pitkän ajanjakson aikana, tapahtuu hyviä asioita ja olen saanut tunteen ilosta asumisesta, josta olen syvästi kiitollinen. Yritän jakaa oppimani milloin vain voin ja uskon, että on elintärkeää, että integroimme moraalisen ja henkisen kehityksen uudelleen julkisiin persoonallisuuksiin. Olen ohjannut monia kiinnostavia yrittäjiä Intiassa ja Yhdysvalloissa. Minulla on jatkuva intohimo yrittäjiä kohtaan ja uskon, että heillä on yksi avain siihen, kuinka me kollektiivisena ihmiskuntana ratkaisemme 2000-luvun lähentyvät kriisit. Julkisen elämäni viimeisessä vaiheessa aion tehdä parhaani auttaaksemme yrittäjiä osallistumaan menestyksekkäästi kollektiiviseen hyvinvointiin. 2000-luku on haastava tavalla, jota ihmiskunta ei ole koskaan tavannut, ja haluan auttaa nuoria kypsymään voimakkaiden järkevyyden ja tarkoituksenmukaisten johtajien joukossa.

Nanokurssin yhteystiedot

Nanokurssit ovat täysin pyydettäviä avuksesi. Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset lisäapua, ota meihin yhteyttä ja asiakaspalvelumme auttaa sinua mahdollisimman pian.

Yksittäiset nanokurssit eivät täytä akateemista opintopistettä. Rekisteröityneet opiskelijat voivat kuitenkin lisätä 12 nanokurssia yhdessä, ostaa Nanocourse-opintovaihto-vaihtoehdon, maksaa nanokurssien ja säännöllisen raskauskolmanneksen kurssien välisen eron heidän tutkintotasonsa tasolla ja toimittaa lopullisen luovan tehtävän arviointia varten. Ota yhteyttä rekisterinpitäjään saadaksesi lisätietoja.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

How you personally develop, what gifts you bring into the world, and how effectively you bring these gifts to your community, are all critical to how our collective future will unfold. If you know you ... Lue lisää

How you personally develop, what gifts you bring into the world, and how effectively you bring these gifts to your community, are all critical to how our collective future will unfold. If you know you are here to help bring forth a new world, if you are drawn to cultivating your gifts within an open-minded, diverse learning community, if you are motivated by a question-led life and an exploration of mystery, then Ubiquity might be the right fit for you. Näytä vähemmän
USA Online , Chartres + 1 More Vähemmän