Saavuta osaamista, ansaitse tunnustusta ja aseta itsesi urasuunnitteluun sertifikaattiohjelmien avulla.

Valmistaudu syvällisesti palkitsevaan uraan Ruth S. Ammon School of Educationin tarjonnassa autismi- ja vakavissa tai useissa vammaisissa (Advanced ASMD) ja Autism Spectrum Disorders (Advanced ASD) verkossa saaduissa kehittyneissä todistusohjelmissa. Ohjelmat tarjoavat sinulle poikkeuksellisen runsaan oppimiskokemuksen, tietämyksen, jota voit hakea välittömästi työpaikalle ja arvokas opetusavustus.

Ne tarjoavat myös ainutlaatuisen tilaisuuden tutustua Stephen Shore, Ed.D., kansallisesti tunnettu akateemikko ja Adelphi University tiedekunnan jäsen, jonka asiantuntemus on täysin tietoinen hänen autismi spektrin kokemuksestaan.

Sekä kehittynyt ASMD että Advanced ASD korostavat elinkaaren lähestymistapaa kehitykseen. Opiskelija ei ainoastaan ​​oppii monitieteellisiä strategioita ja menetelmiä diagnosointiin, arviointiin ja toimenpiteisiin, vaan myös osaa parhaita käytäntöjä sovittamaan yksilöllisiin tarpeisiin - kaikissa elämänvaiheissa.

Dr. Shore ja hänen kollegansa Pavan J. Anthony kehittivät opetussuunnitelman yhteistyössä alan ammattilaisten ja kansallisesti tunnustettujen alan johtajien kanssa, mukaan lukien joidenkin oppikirjoiden kirjoittajat lukioluettelossa. Jokainen näistä täysin online-ohjelmista, 12 op, ohjaajaohjattuja ohjelmia voidaan suorittaa yhden vuoden aikana.

Advanced todistus Autismi Spectrum häiriöt:

Autististen taajuuksien häiriötekijöitä (Advanced Certificate in Autism Spectrum Disorders) houkuttelee monenlaisia ​​opiskelijoita ympäri maailmaa, jotka työskentelevät tai ovat kiinnostuneita tekemään yhteistyötä lasten ja aikuisten kanssa autistisen taajuuden kanssa. He voivat pitää asemansa kasvattajina, terveydenhuollon tarjoajina, terapeuteina tai ohjelmien johtajana eri kouluissa, klinikoissa ja sairaaloissa, ryhmätiloihin ja kuntoutuskeskuksiin. Opiskelijat, joilla on tutkinto kaikista aiheista, voivat hakea pääsyä.

Ohjelman kohokohdat

Kehittyneet sertifikaattiohjelmamme tarjoavat opiskelijoille paitsi huipputason tietämyksen, myös yksilöllisen opetuksen ja sitoutuvan verkkoympäristön. Luokat tarjoavat myös mahdollisuuksia käytännön koulutukseen ja tehtäviin, jotka tukevat yksilön etuja ja tavoitteita. Suurin osa kurssista sisältää vaadittavan kenttätyökomponentin, jonka aikana oppilaat tarkkailevat väestöä inklusiivisessa tai erikoistuneessa ympäristössä; avustaa asianmukaisessa kapasiteetissa; ja saada kokemuksiaan monista näkökulmista ryhmäkeskustelujen kautta tiedekunnan ja vertaisryhmien kanssa.

Ansaitsemalla yksi jatkotutkintotodistuksistamme kiinnität asiantuntemuksestasi huomiota ja osoitat sitoutumisestasi ammatilliseen kehitykseen.

Tiedekunnan tilannekuva

Pavan J. Antony, apulaisprofessori, ohjelmajohtaja

Tohtori Antony oli erityisopettaja ja ylläpitäjä ennen kuin hän suoritti tohtorinsa ja liittyi Ruth S. Ammon School of Educationin tiedekuntaan. Hän ja hänen kollegansa, tohtori Stephen Shore, ovat kirjailija oppilaan oppilaitoksen vammaisten opiskelijoille: Me Teemme Belong.

Stephen Shore, ed., Kliininen apulaisprofessori, ohjelmavastaava

Dr. Shore on kansainvälisesti tunnustettu autismi- ja autenttikoulutuksen asiantuntija, konsultti, puhuja ja kirjoittaja. Hän on toimittanut yli 120 esitystä 47 maassa ja hän on kirjoittanut kolme kirjaa:

 • Seinän yli: henkilökohtaiset kokemukset autismista ja Aspergerin oireyhtymästä
 • Kysy ja kerro: Itsemurhahtaminen ja paljastuminen ihmisille autismi-spektrissä
 • Autismi duumien ymmärtämisessä

Dr. Shoren ystävä ja työtoveri, tunnettu autisminvastaisen aktivistin tohtori Temple Grandin, on kirjoittanut eteenpäin jokaiselle kirjalleen.

Ohjelman edut

 • Tunnustettu tiedekunta
 • Korkea-arvoinen, ei-vaadittu ammattipätevyys
 • Opettele tekemällä opettajan lähestymistapamme koulutukseen
 • Kätevä 100 prosentin verkko, ohjaaja-johtoinen formaatti, joka järjestetään joka toinen viikko
 • Henkilökohtainen, tukeva opiskelijakeskeinen eettisyys
 • Advanced ASMD johtaa New Yorkin valtion huomautukseen vaikeissa tai monissa vammaisissa
 • Ei GRE vaadittu pääsy

Tietoa Ruth S. Ammonin koulusta

Adelphin opetuskoulu on sitoutunut huippuosaamiseen koulutuksessa ja tarjoamalla mahdollisuuksia ammatilliseen kasvuun luomalla aitoja akateemisia ja kenttätyöntekijöitä, kunnioittamaan monipuolista väestöä, palvelemalla, ymmärtämään eettisiä käytäntöjä ja valmistautumaan opiskelijoihimme heijastaviksi muuttovälineiksi tutkimuksen, yhteistyön avulla ja johtajuus.

Koulutusfilosofia korostaa oppimisen arvoa tarkoituksenmukaisen toiminnan ja pohdinnan avulla tutkijoiden ja opettajien yhteisössä. Tunnistamme oppimisen sosiokulttuurisena dynaamisena dynamiikkana ja sellaisinaan luokseemme kehitetään kulttuuristen, historiallisten ja aineellisten kontekstien joukossa. Filosofia johtaa yhteistoiminnallisiin yhteisöihin, jotka kunnioittavat kaikkien ääniä ja pitävät suurinta lupausta yksilön ja kollektiivisen tehokkuuden kannalta.

Kuten elinikäiset oppijat itse, tiedekunta ja hallinto arvostavat luovaa ilmaisua ja taiteellista tutkimusta henkilökohtaiseen ja ammatilliseen kasvuun ja sitoutuvat tunnistamaan ja osallistumaan opiskelijoiden tarpeisiin kehittämällä johtajuutta, teknologiaa ja viestintätaitoja.

Ohjelman opetuskielet:
 • Englanti

Katso 4 muuta ohjelmaa kohteelta Adelphi University »

Tämä kurssi on Online, Kampuksella tapahtuva
Alkamispäivämäärä
Contact school
Duration
Request Info
Part-time
Hinta
Contact school
Määräaika
Contact school
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Contact school
Päättymispäivämäärä
Contact school
Haun määräaika
Contact school

Contact school

Location
Haun määräaika
Contact school
Päättymispäivämäärä
Contact school