Online BA (Hons) -musiikki

Yleistä

4 sijaintia saatavilla
Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

BA (Hons) Musiikki ja ääni

Vastaava kolmas vuosi, tämä joustava lisävuosi on suunniteltu seuraamaan Musiikin säätiön tutkintoa

  • Opetus, neuvonta ja neuvonta alan mentoreista
  • Verkostoituminen ja yhteistyö muiden muusikoiden ja samankaltaisten ihmisten kanssa
  • Käytä olemassa olevaa työtäsi tai henkilökohtaisia ​​projektejasi ja käytä niitä kurssin elementteihin
  • Laajenna uran esitteitä ja salkkuasi

Teollisuuden ammattilaisille:

Tarjoamme mahdollisuuden nopeuttaa alan ammattilaisia ​​(5 vuotta) BA-opiskelijoille (Hons). Kartalla aiemmasta kokemuksestamme kahden vuoden säätiön asteen avulla voit edetä suoraan viimeiseen vuoteen ja saavuttaa täyden BA (Hons) yhden vuoden aikana.

Kauanko se tulee kestämään?

  • Kokopäiväinen 2 x 12 viikon lukukausi
  • Osa-aikaiset 3 x 12 viikon lukukaudet

Sisäänpääsyvaatimukset

Kaikki hakijat tarvitsevat asianmukaista kokemusta ja taitoa suorituskyvyssä. Säätiön tutkinto tai vastaava pätevyys asiaankuuluvassa tai 5 vuoden ammattialan kokemuksessa.

Mitä aiheita opiskelemaan?

PERUSMODUOTIT

Taso 6 Hanke

Osallistu laajaan projektiin valitsemallasi alueella: suorituskyky, kappaleen kirjoittaminen, kokoonpano, väitöskirja, musiikkituotanto, tapahtumien hallinta tai multimediat

Musiikki ja ääni medialle

Tutki akateemisia teorioita, jotka sopivat musiikin ja äänen sovittamiseen median kanssa, ja toteutat ne käytännössä, kun luot oman ääniraidan tietylle elokuvaleikkeelle.

Tallennusprojekti

On olemassa suuri musiikkimarkkinat, joita elokuva- ja TV-tuotantoyhtiöt voivat käyttää "hyllyltä" lajityyppien, kuten urheilun, pelimerkkien, villieläinten jne., Osalta. joka kattaa laajan valikoiman tunnelmia, tyylejä ja käyttötapoja.

Freelance Portfolio

Kehitä elinkelpoinen musiikkiteollisuuden tuote, jossa on mukana kaikki liiketoiminnan tutkimukset ja vaatimukset (liiketoimintasuunnitelma, verkkosivusto jne.). Tämä on käyntikortti, kun siirryt.

OPTION MODULES

Showcase Studies

Tämä suorituskykyyn perustuva moduuli auttaa opiskelijoita esittämään live-esityksen, jota tukevat asiaankuuluvat ja tehokkaat mainosmateriaalit.

Advanced Studio Production

Luo oma tuotevalikoima ammattimaisista tuotannoista samalla, kun kehität innokkaasti johtavien tuottajien tekniikoita ja toimintatapoja.

Advanced Radio Production

Nauti oman lyhyen radiotuotannon tuotannosta, joka sisältää teemamusiikkia, satunnaisia musiikkia, äänitehosteita (foley) ja dialogin muokkausta.

Musiikinhallinnan projekti

Tämä moduuli on pitkälti itseohjattu: mahdollisuus erikoistua musiikin tai taiteilijoiden hallintaan, vähittäiskaupan hallintaan tai väkijoukkojen rahoitukseen.

Mitä tapahtuu seuraavaksi?

Onnistuneen loppuun saattamisen jälkeen voit siirtyä jatko-opintoihin, jotka käsittelevät M.Mus-ohjelmistoa Popular Music Performance -toiminnossa.

Palkkiot ja rahoitus

  • Maksut lukuvuonna ovat £ 6165.
  • 3 000 puntaa lukukautta kohti (2) kokopäiväistä opiskelua varten.
  • Osa-aikaisen opiskelun osalta 2 500 puntaa per lukukausi (3).

Tukikelpoisuuden edellytyksenä voi hakea opintolainaa kattamaan palkkiot.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

AMS online is a pioneering online music college based in the UK. We offer fully validated Foundation Degree, BA Hons and Masters courses, written by and delivered by music professionals entirely onlin ... Lue lisää

AMS online is a pioneering online music college based in the UK. We offer fully validated Foundation Degree, BA Hons and Masters courses, written by and delivered by music professionals entirely online. Näytä vähemmän
Edinburgh , Exeter , Gateshead , Glasgow , southampton + 4 Lisää Vähemmän