Kansainvälisen poliittisen talouden online-tohtori (DIPE)

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Online-tohtori kansainvälisestä poliittisesta taloudesta

Kansainvälinen poliittisen talouden ohjelma tarjoaa koulutuksen, joka keskittyy auttamaan yksilöitä menestymään dynaamisessa globaalissa työvoimassa. Näihin taitoihin sisältyy kriittinen ajattelu, tieto monikulttuurisista kulttuureista ja kulttuurikonteksteista, tiukat tutkimustaidot ja kyky kommunikoida tehokkaasti erilaisissa ympäristöissä. Opiskelijat valmistautuvat analyyttisiin ja hallinnollisiin tehtäviin kansainvälisissä asioissa julkisella, voittoa tavoittelemattomalla ja yksityisellä sektorilla. Kursseja on suoritettavia yhteensä 9 kurssia 36 moduulia. Ohjelma päättyy riippumattomalla tutkielmalla. Opiskelijoilla on myös mahdollisuus julkaista lehtiartikkeleita kokeneiden tiedekuntiemme ohjauksessa.

Lopullisen tutkinnon myöntää Venäjän federaation hallituksen alainen finanssialan yliopisto. Tämä on ammattipätevyys, joka parantaa uraasi.

  • Opetus: 11000 dollaria
  • Pituus: 15-20 kuukautta

123524_123516_Image002.jpg

Akkreditointi

WEEI: n tutkimusmenetelmä on hyväksytty e-oppimisen riippumattoman sertifiointikeskuksen sekä kansainvälisen standardin ISO-9001-2015 mukaisesti. Venäjän finanssikorkeakoulu on myöntänyt Venäjän federaation opetusministeriön luvan.

Yhteistyökumppaneita

Venäjän federaation hallituksen alainen talousyliopisto

Venäjän federaation hallituksen alainen finanssialan yliopisto on yksi vanhimmista Venäjän korkea-asteen talous- ja talouden asiantuntijoiden koulutuslaitoksista. Se perustettiin vuonna 1919, ja se kattaa nyt kaikki Venäjän alueet sen haarajärjestelmän kautta ja tarjoaa erilaisia ohjelmia kaikilla koulutustasoilla: kandidaatin, maisterin, tohtorin, jatkotutkintoa, lyhyitä kursseja ja ammatillista koulutusta. Forbes Russia on luokitellut Venäjän kolmanneksi arvostetuimmaksi yliopistoksi, ja sitä pidetään myös yhtenä maailman 500 suosituimmasta yliopistosta.

123525_123517_Image003.jpg

Kurssit

Saat lisätietoja napsauttamalla www.world-exesequ-edu.com

Viimeksi päivitetty Marraskuu 2019

Oppilaitoksesta

WEEI was established to provide professionals rare opportunities to achieve postgraduate qualifications from prestigious international universities. We maintain partnerships with various higher-learn ... Lue lisää

WEEI was established to provide professionals rare opportunities to achieve postgraduate qualifications from prestigious international universities. We maintain partnerships with various higher-learning institutions to deliver entire degree programs online through the cutting-edge pedagogical and modern technological systems. With WEEI, students can login-in and complete work anytime, with their academic progress set by their own schedule and learning style. All of our programs are industry and professionally relevant to the betterment of society at large. Näytä vähemmän