Online Joustava MBA

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

⚡️ Coronavirus (COVID-19) -päivitys

Olemme väliaikaisesti hyväksyneet virtuaaliopetuksen ohjelmat, jotta uusilla opiskelijoillamme on mahdollisuus aloittaa ohjelma kesällä tai syksyllä 2020 käytännössä ja siirtyä sitten kampuksella opiskeluun heti, kun Tšekin tasavalta avaa rajansa.


Prahan New Yorkin yliopisto tarjoaa yhteistyössä kansallisen amerikkalaisen yliopiston kanssa joustavan MBA-tutkinto-ohjelman, jossa yhdistyvät verkko- ja kampuksella elinikäinen oppiminen. Kansallinen amerikkalainen yliopisto on täysin akkreditoitu korkeamman oppimisen komission ja Pohjoisen keskusjärjestön jäsenen kanssa. Kansallinen amerikkalainen yliopisto on rekisteröity useiden maiden opetusministeriöihin, ja IACBE on myöntänyt kansallisen amerikkalaisen yliopiston liiketoimintaryhmälle täyden akkreditoinnin MBA-ohjelmaansa.

Online joustavat MBA-keskittymisalueet

 • Henkilöstöhallinto
 • Tietotekniikka
 • johto

10 syytä ilmoittautumiseen UNYP MBA-ohjelmaan

 1. Paranna globaaleja työllisyysnäkymiäsi
 2. Lisää ansaintapotentiaalia
 3. Hio johtajuustaidosi
 4. Opi paikallisessa ja kansainvälisessä ympäristössä
 5. Terävöitä päätöksentekokykysi
 6. Harjoittele oppimislähestymistapoja, mukaan lukien virtuaalisen liiketoiminnan simulaatiot, vierailevat puhujat, työpajat, tapaustutkimukset ja vertaisoppiminen
 7. Ymmärrä uudet liiketalouden ja johtamisen asiat menestyäksesi paremmin kansainvälisessä kilpailutilanteessa
 8. Harjoittele taitojasi altistamalla soveltuville ongelmanratkaisu-, roolipeleille ja kokemuksellisille oppimistilanteille
 9. Levitä uudet taidot työssä seuraavana päivänä
 10. Osallistu ainoaan Tšekin tasavallan MBA-ohjelmaan, jolla on kolminkertainen akkreditointi Tšekin tasavallasta (ČAMBAS), Yhdistyneestä kuningaskunnasta (BAC) ja Yhdysvalloista (IACBE)

Pääsyvaatimukset

Opiskelijoiden on lähetettävä seuraavat online-hakemus.

 1. UNYP hakemuslomake
 2. Yliopistotutkinnon notaarinen kopio - kandidaatin tutkintotodistus vähintään
 3. Viralliset akateemiset kopiot suoraan yliopistosta tai oikeaksi todistettu jäljennös
 4. Englannin kielitodistus
  • TOEFL: 79
  • IELTS: 6.5
  • CAE: A, B, C
  • CPE: A, B, C
  • Englanninkielisen keskipitkän korkeakoulututkinto
 5. Henkilökohtainen essee - lyhyt essee siitä, kuinka tämä ohjelma auttaa ammatillisten ja henkilökohtaisten tavoitteiden saavuttamisessa
 6. Kaksi suosituskirjettä - professoreilta tai ohjaajilta, jotka voivat käsitellä hakijan kykyä ja motivaatiota ilmoittautua tähän ohjelmaan. Lomake toimitetaan sinulle hakemuksen jälkeen.
 7. Ansioluettelo - Jatka
 8. Merkittävä työkokemus
 9. Kopio henkilöllisyystodistuksesta tai passista
 10. Hakemusmaksu 2000 CZK (ei palauteta) ≅ 80 EUR tai 115 USD
 11. Motivaatiohaastattelu - vaadittujen asiakirjojen toimittamisen jälkeen opiskelijat kutsutaan haastatteluun MBA-johtajan kanssa (henkilökohtaisesti tai videopuhelun kautta)

Huomaa:

Kaikki asiakirjat on toimitettava englanniksi. Alun perin toisella kielellä olevien asiakirjojen mukana on oltava oikeaksi todistettu käännös englanniksi.

Online-joustava MBA-opetus ja -maksut 2020 - 2021

 • Ohjelman opetus: 300 000 CZK
 • Hakemusmaksu (kertaluonteinen maksu): 2000 CZK (* ei palauteta)

Luku- ja pakollisten maksujen maksaminen

 1. Opetusmaksu voidaan maksaa seuraavalla tavalla:
  • a) Opiskelija maksaa UNYP lle kokonaisen lukukausimaksun ja kaikki kulut viikkoa ennen opintojen alkua MBA-ohjelman hyväksytyn akateemisen kalenterin mukaisesti. Jos opiskelija on maksanut kokonaisen lukukausimaksun ja kaikki maksut tähän mennessä, hänelle myönnetään 5% : n alennus lukukausimaksusta.
  • b) Opiskelija maksaa lukukausimaksun ja siihen liittyvien maksujen ensimmäisen erän, joka vastaa 50% kokonaismäärästä lukukausimaksusta, ja maksut viikkoa ennen opintojen alkua MBA-ohjelman hyväksytyn akateemisen kalenterin mukaan uusin. Opiskelija on velvollinen maksamaan loput 50% lukukausimaksusta viimeistään kahdeksan (8) kuukauden kuluttua ohjelman alkamisesta.
 2. Opiskelija voi hakea opintojakson maksuaikataulua. Sen jälkeen kun talletettu käsiraha on vähintään 25% lukukausimaksusta ja -maksuista , eräsuunnitelma antaa opiskelijalle mahdollisuuden jakaa jäljellä oleva summa, joka on korotettu 3%: n erämaksulla, useisiin yhtäläisiin eriin (enimmäiskesto on 12 kuukautta).

Onko sinulla kysyttävää? Oletko valmis hakemaan?

Pääsyryhmämme on valmis vastaamaan kysymyksiisi tai auttamaan sinua hakemuksessa! Tiimimme voi myös järjestää kampuksen vierailun tapaamaan opiskelijoita ja professoreita tai istua luokassa. Jos haluat kokeilla UNYP kokemusta, voit olla jopa UNYP opiskelija yhden päivän.

Viimeksi päivitetty Huhti 2020

Oppilaitoksesta

Since 1998, UNYP has been offering the best in English-language higher education in Central Europe, with a focus on Business Administration, Communications, Finance, IT Management, Marketing, Internat ... Lue lisää

Since 1998, UNYP has been offering the best in English-language higher education in Central Europe, with a focus on Business Administration, Communications, Finance, IT Management, Marketing, International Economic Relations, English Language & Literature, and Psychology. UNYP is the largest and leading English language higher education institution in the Czech Republic. Näytä vähemmän