Online-laki (i-MA-laki) - Osa-aika. Reg. Nro 252954

Meidän i-MA-lakiosamme Osa-aikainen (Reg. Nro 252954) on verkkokurssi, joka on tarkoitettu muille kuin lakisääteisille tutkijoille, jotka haluavat saada laillisen tutkinnon maisteritasolla. Opit käytännön oikeudellisia taitoja, kuten analyysiä ja kriittistä arviointia, sekä useita siirrettäviä ominaisuuksia, kuten tutkimus- ja esitystaidot.

Päteviä lakimiehiä toimittavat jäsennellyn kurssimme verkossa. Maineemme erinomaisesta opetuksesta korostuu kulta-sijoituksessamme Ison-Britannian hallituksen johtamasta opetuksen huippuosaamista koskevasta kehyksestä (TEF), joka tarjoaa jatkuvasti erinomaista opetusta, oppimista ja tuloksia opiskelijoille.

Kurssin päätyttyä sinulla on mahdollisuus edetä opinnoissa tulla Yhdistyneen kuningaskunnan solicitoriksi tai barristeriksi hankkimalla samalla Master-palkinnon, joka on erittäin houkutteleva työnantajille monilla eri aloilla. Tämä kurssi on täydellinen valinta, jos haluat opiskella verkossa ja haluat säilyttää urakehesi vaihtoehdot.

Sinulla on pääsy palkittuun työllistymispalveluun, jonka avulla voit löytää työpaikan heti, kun hyväksyt paikkasi. Sillä on erinomainen kokemus löytää opiskelijoille oikea ura-alue, joka sopii heille joko oikeudellisella sektorilla tai laajemmalla yritysmaailmalla.

Nämä kurssit on rekisteröity Hongkongin paikallisten kurssien rekisteriin (NCR). Yksittäisille työnantajille on harkintavalta tunnistaa kaikki kelpoisuus, johon nämä kurssit voivat johtaa.

Kurssivaatimukset

  • Opiskelijan on oltava perustutkinto (tai vastaava) vähintään 2: 1 millä tahansa kurssilla.
  • Merentakaisten tutkinnon suorittaneiden ja kypsät tutkintotodistukset:
    • Lähetä kelpoisuutesi hakijoille, jotka voivat neuvoa kelpoisuuttasi kurssille
    • Jos päätät halutessasi jatkaa BPTC: tä, pyydä Academic Standing-todistus Bar Standards Boardilta (BSB).
  • Jos olet suorittanut tutkinnon Yhdistyneen kuningaskunnan ulkopuolella, etkä tule enemmistöä englanninkielisestä maasta:
  • Oikeaksi todistettu jäljennös kaikista asiakirjoista, jotka osoittavat, että olet pätevä englannin kielellä CEFR-tason B2 tai sitä korkeammalla kussakin neljässä kielten oppimisen osassa.
  • Kansainväliset opiskelijat: Englanninkielinen taso vastaa IELTS 6.5 ja vähintään 6,0 kunkin komponentin.
  • Tarjoamme myös esiohjelmoivaa englannin kielen kurssia opiskelijoille, jotka tarvitsevat parantamaan englantilaista osaamistaan ​​vastaamaan IELTS-vaatimuksia kurssille pääsemiseksi.
Ohjelman opetuskielet:
Englanti

Katso 3 muuta ohjelmaa kohteelta U Law Hong Kong »

Viimeksi päivitetty June 10, 2019
Tämä kurssi on Online
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Duration
21 kuukautta
Part-time
Hinta
108,000 HKD
Deadline
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika

Syys 2019

Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä