Online MAM kestävän matkailun hallinnassa

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta instituution verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

116209_BBASHMdistinctions.jpg

Suunniteltu kaikille ammattilaisille yrityksissä, järjestöissä ja valtion virastoissa, jotka vaativat kestävän kehityksen tietämystä ja käytäntöä.

Sinulla on mahdollisuus oppia innovatiivisimmista parhaista käytännöistä kestävän matkailun alalla ja hotelleiden vastuullisen hallinnoinnin alalla.

Parannat johtajuutta ja yrittäjätaitoja ratkaisemalla kestävän kehityksen haasteet samalla johtavien matkailutilojen ja suojeltujen alueiden hallinnassa.

Kokeneet leirit ja käytännönläheiset hankkeet ohjaavat tutkijat ja ammattilaiset. Nämä hankkeet ovat osa SUMASin innovatiivista opetusmenetelmää, joka sisältää kutsut videoneuvotteluihin johtavien puhujien kanssa organisaatioissa ja yritysten esityksiä. Nämä toimet edistävät paitsi osaamisen jakamista myös tarjoavat arvokkaita mahdollisuuksia verkostoitumiselle urakehityksen parantamiseksi.

SUMASin virtuaalisen oppimisympäristön kautta toimiva kurssi toimii joustavassa muodossa * - voit valita haluamasi työmäärän. Voit päättää, kuinka moni käytettävissä olevista moduuleista ottaa jokaisen aikavälin, ja voit jopa ohittaa sanan, jos haluat. Kaikki moduulit on täytettävä ennen kuin siirrytään viimeiseen termiin, ja kaikki ehdot on täytettävä kolmen vuoden kuluessa ilmoittautumisesta.

* Joustava muoto on saatavana vain tukikelpoisissa maksutavoissa, katso lisätietoja kohdasta Ohjelman kulut -osiossa.

116207_49.jpg

Ohjelmajärjestely

Pituus: 18 kuukautta - voit lopettaa ohjelman enintään 3 vuodessa.

Sisältö: 9 keskeistä moduulia ja 5 suurta kurssia. Capstone.

Aloituspäivät: tammikuu, huhtikuu, heinäkuu ja lokakuu.

Joustavuus: Osallistu luokkiin kotoa, työtä tai kaikkialla.

vaatimukset:

Yliopistomme on tyytyväinen kandidaatin tutkinnon suorittaneiden opiskelijoiden hakemuksiin. Kun olet hakenut, meidän ottamistiimimme on yhteydessä sinuun, kun tarvitset lisää vaatimuksia.

  • Hakemusmaksu 200 CHF.
  • Valokopio voimassaolevan passin tai tunnuksen.
  • Viralliset todistukset ja tutkintotodistukset kandidaatin tutkinnoista, joilla on todistettu käännös (jos ei alun perin englanniksi).
  • CV / Jatko, joka osoittaa sekä täydellisen koulutuksen että mahdollisen työkokemuksen käänteisessä kronologisessa järjestyksessä.
  • Motivaatio Kirje, joka osoittaa, miksi haluat opiskella Sveitsissä Sustainability Management School .
  • Jos et ole äidinkielenään äidinkieli tai et ole viettänyt viimeistä 3 vuotta englanninkielisessä koulussa tai englanninkielisessä opetetussa ympäristössä.

116214_MAMtestimonials.jpg

ONLINE-ohjelman kustannukset

  • Ei palauteta hakemusmaksu - 200 CHF.
  • Maksu etukäteen: 16 170 CHF.

Joustavat maksutavat löytyvät verkkosivuiltamme.

SUMAS ei tällä hetkellä tarjoa apurahoja tai apurahoja.

Kokemukselliset leirit

Kokemukselliset leirimme, jotka perustuvat ympäri maailmaa, auttavat nostamaan tietoisuutta kestävästä elämästä ja auttavat sinua kehittämään käytännön ratkaisuja ympäristöhaasteisiin.

GNH (bruttokansallinen onni) - Bhutan

Tutustu Bhutanin ainutlaatuisiin näkymiin kestävyydestä ja kokonaisvaltaisesta onnellisuudesta nauttien samalla tämän ainutlaatuisen maan luonnonkauniista maisemasta.

Ekoturismi - Islanti

Luennot maan kasvavasta ekomatkailusuunnittelusta ja käynneistä johtaviin matkanjärjestäjiin selvittääkseen, miten Islanti on johtava kestävä matkailu tänään.

Luonnonsuojelu - Costa Rica

Tutustu luonnonsuojelualueeseen Costa Ricassa ja selvitä, miten tämä rehevä Keski-Amerikan maa torjuu päivittäin suojelukysymyksiä.

116206_40.jpg

Viimeksi päivitetty Loka 2020

Oppilaitoksesta

The aim of the SUMAS is to educate socially responsible global decision makers of the future who will make a real difference in the world. Its purpose is to deliver an innovative mix of sound business ... Lue lisää

The aim of the SUMAS is to educate socially responsible global decision makers of the future who will make a real difference in the world. Its purpose is to deliver an innovative mix of sound business knowledge and a deep understanding of sustainable development. Näytä vähemmän
rauhanen , Sveitsi Online , Milano + 2 Lisää Vähemmän