Online MBA Coaching mentorointi ja johtaminen - York St John University (UK)

Yleistä

3 sijaintia saatavilla
Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Yrittäjyys Business School MBA valmennus, mentorointi ja johtajuus on suunniteltu, jotta voit kehittää kriittisesti heijastava valmennus, mentorointi ja johtamistaitoja, joita voidaan soveltaa eri asetuksissa. Harjoittelet ja arvioit käytännön valmennus- ja mentorointitoimintaa, tutustu ja arvioi valmennuksen ja mentoroinnin mahdollisia vaikutuksia yksilön ja organisaation suorituskykyyn ja sitoutuisi monimutkaisiin moraalisiin ulottuvuuksiin valmennuksessa, ohjauksessa ja johtamisessa.

Sekä valmennus että mentorointi ovat vahvasti sidoksissa johtamiseen ja johtamiseen. Johtajuuden ja johtamisen käsitteiden välillä on jännitteitä, joita tarkastellaan uudelleen koko ohjelmassa. Joissakin tapauksissa sekä valmennusta että mentorointia voidaan käyttää johtajien ja johtajien kehityksen edistämiseen. Muissa tapauksissa valmennus ja mentorointi voidaan käyttää osana johtajuutta tai hallintatoimintoa.

Tämä ohjelma luo mahdollisuuksia kehittää erilaisia ​​harjoittelu- ja mentorointitaitoja ja -tekniikoita ja mahdollistaa kriittisen ymmärryksen valmennus- ja mentorointiohjelmien suunnitteluun ja toteuttamiseen liittyvistä kysymyksistä.

Ohjelma toimitetaan siten, että sinua rohkaistaan ​​hyödyntämään ammattimaista ja työperusteista kontekstia resurssina, jossa harjoittelemaan ja kehittämällä taitojasi valmennuksessa ja mentoroinnissa. Sinua kannattaa koko ohjelmassa kehittää asianmukaisia ​​"perussääntöjä" sekä oppimisympäristössä että ammatillisessa tai työperusteisessa ympäristössä ja tutkia eettisiä kysymyksiä.

Suuri osa oppimisesta kehitetään luomalla yhteistoiminnallisia oppimisyhteisöjä ohjelman osanottajille ja tutoreille - ja sinusta tulee osa tätä oppimisympäristöä. Ymmärrys on kehitetty valmennuksen, mentoroinnin ja johtajuuden keskeisten taitojen, prosessien ja käytäntöjen ympärille. Todellisten ongelmien ratkaisuja ehdotetaan, käsitellään ja analysoidaan oppimisympäristössä tutoreiden ja oppilaiden tukena.

Ohjelma on kansainvälistä suunnittelua ja harjoittaa teemoja kansainvälisesti. Monia eri kulttuurikohteita hyödynnetään auttamaan keskustelujen asettamisessa. Tämä ohjelma tarjoaa mahdollisuuksia kasvattaa globaaleja verkostoja sekä käytännössä että myös asuinalueella, joka luo ympäristöä kulttuurienväliselle vertaisverkolle.

Ohjelman päätyttyä voit arvioida kriittisesti erilaisia ​​organisaatioita, valmennusta, mentorointia ja johtajuutta koskevia teorioita ja malleja ja soveltaa niitä todellisiin tilanteisiin ilmoittaaksesi päätöksentekoa. Verkko, jonka kehität ohjelman keston ajan, on usein edelleen tukeva ja vahva harjoittelun jälkeinen yhteisö.

Suurin osa ohjelmasta toimitetaan verkossa, mutta sinun on osallistuttava 5 päiväasuntoon joko Yorkissa tai Zürichissä osana Capstone Project -moduulia. Tämä on erinomainen tilaisuus verkottua ammattilaisten kanssa, jakaa oppimista ja ymmärrystä ja rakentaa globaaleja suhteita sekä oppia akateemisen tutkimuksen tekemisestä tukemaan sinut valmiiksi hankkeen loppuun saattamisessa.

Kesto

Vähintään 12 kuukautta, enintään 3 vuotta.

toimitustapa

Lähes online-verkko (interaktiivinen verkko-oppimisympäristö), jossa on intensiivistä keskustelua ja yhteistyötä sekä yhden viikon pakollinen oleskelu. Asuinpaikka pidetään kahdessa paikkakunnalla, Robert Kennedy College Zürichissä ja York St John Universityssä Yorkissa sekä York St Johnin yliopiston tiedekunnan opettajana.

paikat

Paikkojen määrä aikavälillä rajoitetaan tiukasti 60: een.

ehdot

Neljä termiä vuodessa (talvi, kevät, kesä ja syksy).

Lukukausimaksut

13 000 frangia (Sveitsin frangia). Tämä maksu sisältää kirjaston pääsyn, OnlineCampus-pääsyn, valmistumismaksut ja yliopiston ylioppilaskulut. Maksut maksetaan korottomina erinä. Palkkiot ovat koko ohjelmalle ja sisältävät kaikki kurssit sekä ohjauksen lopulliselle väitöskirjalle. Asuinpaikkakustannukset, kuten lentoliput ja majoitus sekä CHF 2.000 (Sveitsin frangi) lukukausimaksu oleskelusta, ja eräät oppikirjat, joita tarvitset kurssille, eivät sisälly näihin maksuihin.

Akkreditointi ja tunnustaminen

Tämä ohjelma tarjotaan yksinoikeudella kumppanuuden kanssa York St John University. Kun olet suorittanut opintonsa Robert Kennedy College , hän saa korkeakoulututkinnon York St John Universitystä, joka on asianmukaisesti akkreditoitu Yhdistyneen kuningaskunnan hallitukselta. York St John Universityn tutkinto tunnustetaan maailmanlaajuisesti.

Voit tarkistaa yksinoikeudella yhteistyössä Yorkin St John University täällä .

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Our mission is to provide academic excellence in distance education for students worldwide, through application of leading-edge technologies. Robert Kennedy College is a private educational institutio ... Lue lisää

Our mission is to provide academic excellence in distance education for students worldwide, through application of leading-edge technologies. Robert Kennedy College is a private educational institution in Zürich, Switzerland that was founded in 1998. Näytä vähemmän
Zurich , Sveitsi Online , york , Salford , UK Online , Carlislen kaupunki + 5 More Vähemmän