Online MBA kestävän kehityksen hallintaan

Yleistä

2 sijaintia saatavilla

Ohjelman kuvaus

Tavoitteena online MBA Sustainability Managemen t on tarjota pääasiassa, ammattimaisesti, suuntautunut koulutus, joka vastasi kestävän kehityksen haasteita johtajat nykypäivän monimutkaisia ​​työtapoja. Haluamme, että opiskelijamme tulevat toimiviksi yritysjohtajiksi nykymaailmassa.

Suunniteltu kaikille yrityksille, järjestöille ja hallituksille, jotka vaativat kestävän kehityksen tuntemusta ja käytäntöä, opiskelijat oppivat soveltamaan innovatiivisia ratkaisuja monimutkaisiin työympäristöihin.

Käytännönläheisiä projekteja ohjaavat tutkijat ja ammattilaiset. Nämä hankkeet ovat osa SUMASin innovatiivista opetusmenetelmää, johon sisältyy kutsumia videoneuvotteluihin johtavien puhujien kanssa organisaatioissa ja yritysesityksissä. Nämä toimet eivät ainoastaan ​​edistä osaamisen jakamista vaan tarjoavat myös arvokkaita verkostoitumismahdollisuuksia urakehityksen tehostamiseksi.

SUMASin virtuaalisen oppimisympäristön kautta kurssia käytetään joustavassa muodossa * - jolloin voit valita sopivan työmäärän. Voit päättää, kuinka monta käytettävissä olevaa moduulia kullekin termille kestää, ja voit jopa jättää termiä halutessasi. Kaikki moduulit on saatava päätökseen, ennen kuin ne siirtyvät loppukaudelle, ja kaikki ehdot on täytettävä kolmen vuoden kuluessa ilmoittautumisesta. Tämä ohjelma on mukautettu johtajien kiireisiin aikatauluihin.

* Joustava muoto on saatavana vain tukikelpoisissa maksutavoissa, katso lisätietoja kohdasta Ohjelman kulut -osiossa.

Katso lisää alumnia täältä

Ohjelman kesto: 18 kuukautta - 3 vuotta.

Vaadittavat online-MBA-ohjelmat:

  • Hyväksytty sertifioitu transkripti ja tutkintotodistus kandidaatti- tai maisteritutkinnosta ja sertifioitu käännös, jos ei alun perin englanniksi.
  • TOEFL (vähimmäispistemäärä 550 PBT tai 80 IBT) tai IELTS (vähintään pisteet 5,5) tai muut standardoidut englanninkieliset tentit.
  • Motivaatio Kirje, joka osoittaa, miksi haluat opiskella Sveitsissä Sustainability Management School .
  • Kopio passista tai tunnuksesta.

Jatko-ohjelman kustannukset

  • Ei palauteta hakemusmaksu - 200 CHF.
  • Joustavat maksutavat löytyvät verkkosivuiltamme.

SUMAS ei tällä hetkellä tarjoa apurahoja tai apurahoja.

Uramahdollisuudet

Tämä ohjelma valmistaa opiskelijoita monenlaisiin uran, joka vaatii kykyä analysoida monimutkaista liiketoimintaa ja saavuttaa kestäviä ratkaisuja.

SUMAS-opiskelijat voivat valita toisen valinnaisen vuoden ja harjoittaa harjoittelua yrityksessä tai kansainvälisessä järjestössä.

Viimeksi päivitetty Syyskuu 2018

Oppilaitoksesta

The aim of the SUMAS is to educate socially responsible global decision makers of the future who will make a real difference in the world. Its purpose is to deliver an innovative mix of sound business ... Lue lisää

The aim of the SUMAS is to educate socially responsible global decision makers of the future who will make a real difference in the world. Its purpose is to deliver an innovative mix of sound business knowledge and a deep understanding of sustainable development. Näytä vähemmän
rauhanen , Sveitsi Online + 1 More Vähemmän