Online MSC Business Analyticsissa

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Bathin yliopiston EQUIS-akkreditoitu johtamiskoulu tarjoaa tämän online-maisterin, jonka yksiköt toimivat yhteistyössä IBM: n ja SAS: n kanssa.

Hyödynnä tietoja ja edistä uraa

Yrittämällä tietotekniikan ja liikkeenjohdon välisen kuilun, Business Analyticsin online-maisteriohjelma antaa sinulle tarvittavat tekniset taidot ja asiantuntemuksen uran siirtämiseen seuraavalle tasolle. Saat strategisia, ongelmanratkaisuun ja päätöksentekoon liittyviä taitoja, jotka ovat elintärkeitä nykypäivän yritysmaailmassa, avaamalla urasi joukolle jännittäviä johtamis- ja konsultointiyritysten analyytikoiden tehtäviä.

Tämä 100% verkkokurssi on ihanteellinen työskenteleville ammattilaisille ja tarjoaa mahdollisuuden keskittyä sekä tietojen että päätöksen analysointiin. Tämä on avain tarjoamalla sinulle kilpailuetua maailmassa, jossa tiedot ovat kriittisen tärkeitä ongelmien ratkaisemiseksi melkein kaikilla toimialoilla ja työpaikoilla.

Lue lisää

Muuta tietoja oivalluksiksi

Yksi asia on tunnistaa ja poimia näkemyksiä loputtomista tietovirroista, mutta on aivan toinen asia käyttää iso tieto käytännöllisenä työkaluna todellisen muutoksen aikaansaamiseksi. Panostamalla voimakkaasti tietämysten tuottamiseen ja soveltamiseen, Business Analyticsi -verkkokurssi tutkii erilaisia yksiköitä, kuten tiedon louhinta, koneoppiminen ja liiketiedot.

Sen sijaan, että astuisi spekulatiiviseen päätöksentekoon, koulu keskittyy matematiikkapohjaiseen reseptilääkeanalytiikkaan, mikä auttaa tekemään työsi maadoittamaan todellisessa maailmassa. Saat arvokasta tietoa täydentääksesi liiketoimintakokemustasi ja auttamalla sinua vastaamaan päivittäisiin haasteisiin monilla aloilla.

Johtamiskoulu on myös 5. sijalla kaikista brittiläisistä Business Analytics -kursseista QS Business Masters Rankings 2020 -standardin mukaan. Tämä antaa sinulle varmuuden siitä, että Bathin yliopiston kanssa vietetty aika on hyvin käytetty.

Lisätietoja

Interaktiivinen verkko-oppiminen

Opit ympäröivän videomateriaalin ja tosielämän tapaustutkimusten avulla, ja saat hyötyä suorasta ja säännöllisestä viestinnästä muiden opiskelijoiden ja luennoitsijoiden kanssa.

Verkkotekniikan MSc Business Analytics tarjoaa sinulle syvällisen tietämyksen tietojenkäsittelystä, ja se tarjoaa sinulle liiketoimintaosaamisen, jotta tietämys voidaan toteuttaa käytännössä ja viedä urasi seuraavalle tasolle.

128874_128831_MSc_Brochure_2019-197sizeddown.jpg

Sisäänpääsyvaatimukset

  • Tyypillisesti sinulla on oltava ensimmäisen tai toisen luokan kandidaatin tutkinto kvantitatiivisessa aiheesta. Lisäksi tarvitset yleiskäyttöisen ohjelmointikielen.
  • Kansainväliset opiskelijat: Hakijoilla on oltava IELTS-pistemäärä 7,0 vähintään 6,5 millä tahansa kaistalla.

Päivitä uramahdollisuutesi Bathin yliopistolla

Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja.

Viimeksi päivitetty Tammi 2020

Oppilaitoksesta

Our mission is to deliver world-class research and teaching, educating our students to become future leaders and innovators, and benefiting the wider population through our research, enterprise and in ... Lue lisää

Our mission is to deliver world-class research and teaching, educating our students to become future leaders and innovators, and benefiting the wider population through our research, enterprise and influence. Näytä vähemmän