Online Master-tutkinto M.Mus Popular Music Performance

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta instituution verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Lontoon College of Music -yhdistyksen ja Länsi-Lontoon yliopiston kanssa on kehitetty AMSonline M.Mus Popular Music Performance -soitin, joka on kehitetty vastaamaan nykytaiteilijoiden tarpeita käytännön, akateemisella ja ammatillisella tasolla, ala.

kurssi

  • Tutki syvällisesti musiikkiosaamista, joka kiinnostaa sinua
  • Laajenna ja kehitä kilpailuetua
  • Hanki akateemista tunnustusta tutkimaan teorioita ja ideoita

Teollisuuden ammattilaisille:
Tarjoamme mahdollisuuden nopeuttaa opiskelijoita, joilla on alan kokemus (10 vuotta) päälliköille. Kartoitamme aiemman kokemuksenne perustusasteen kahden vuoden aikana, jolloin voit edetä suoraan viimeiseen vuoteen ja saavuttaa maisterin tutkinnon.

M.Mus Suosittu musiikkiesitys

PERFORMANCE PORTFOLIO

Konsolidoida ja kehittää suorituskykytaitoja keskittyen tyylitieteelliseen tulkintaan, tekniikkaan ja luovuuteen.

KÄYTTÖÖNOTTO JA MUSIIKKINEN SUORITTAMINEN

Harjoittele ja opi kehittämällä ensemble-taitoja painottaen musiikillista suuntaa, luovaa tulkintaa ja teknistä taitoa.

POSTOSAAMISET TUTKIMUSMENETELMÄT

Tee useita tehtäviä, jotka liittyvät teidän kurinalaisuuteen, mukaan luettuna dokumentointi tutkimus- ja väitöskirjaehdotuksesta tai projektista, jossa on merkitty bibliografia.

KRIITTISET NÄKÖKOHDAT

Kehitä ymmärtää keskeisten kriittisten lähestymistapojen pohjalta suosittua musiikkia tutkimalla avainkirjallisuutta. Tutki joukko tärkeitä harjoittajia, genrejä ja välitavoitteita suosittujen musiikkien maisemista analysoinnin ja kriittisen ajattelun avulla.

PERFORMANCE PORTFOLIO 2

Suorituskyvyn Portfolio 1: ssä suoritettuihin töihin perustuen kehitetään taitoja edelleen esiintyjänä. Keskeisiä tekijöitä ovat tehostetun teknisen suorituskyvyn kehittäminen ja laajentaminen sekä tulkinta- ja tyylisuunnittelun ohella.

MASTER TASO-PROJEKTI

Projektin tai väitöskirjan, joka perustuu tutkimukselliseen kysymykseen, joka on valittu, joka on kehitetty tutkimusmenetelmien moduulissa ja keskustelussa moduulin johtajan kanssa.

vaihtoehdot

songwriting

Osallistu laadukkaan laulussalkun kehittämiseen, hallintaan ja toteutukseen. Materiaali voi olla missä tahansa lajityypissä, jossa on lopullinen esitys portfoliosta, jossa on sävellyksiä, lyijyarkeja ja kirjallinen kritiikki.

Musiikkipedagogiikka

Sijoittelu osallistua yhteisön musiikkikäytännön mukaiseen oppimis- ja opetustoimintaan, jonka tarkoituksena on kehittää ja toteuttaa kaksi tarkasteltua istuntoa.

Sisäänpääsyvaatimukset

Vähintään 2: 1 liittyvässä perustutkinnossa sekä onnistunut koe ja haastattelu. Vastaava ulkomailla suoritettu pätevyys otetaan huomioon.

eteneminen

Tämän tason opiskelu laajentaa näkymiäsi muusikkona ja oppineina tukemaan sinua monipuolisessa urassasi. Tämän mestarin avulla voit tutkia aloja, jotka kiinnostavat, kehittää uusia taitoja ja avata uusia tutkimuskohteita sekä musiikillisesti että akateemisesti.

esiintymiskoe

TBC

Kauanko se tulee kestämään?

Kokopäiväinen 3 x 12 viikon raskauskolmannekset

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

AMS online is a pioneering online music college based in the UK. We offer fully validated Foundation Degree, BA Hons and Masters courses, written by and delivered by music professionals entirely onlin ... Lue lisää

AMS online is a pioneering online music college based in the UK. We offer fully validated Foundation Degree, BA Hons and Masters courses, written by and delivered by music professionals entirely online. Näytä vähemmän
Edinburgh , Exeter , Gateshead , Glasgow , southampton + 4 Lisää Vähemmän