Online-jatkotutkinto farmakotaloudessa

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Täydellisesti englanniksi opettuna, UPF Barcelona School of Management -opinnot , Pharmacoeconomics Online-jatkokurssi on erikoistunut lääkkeiden ja lääketieteellisten teknologioiden taloudelliseen arviointiin sekä makro-, meso- ja mikro-tasoihin (farmakoekonomiaan).

Farmaseuttisen farmasian online-jatkokurssi opettaa sinua ymmärtämään, arvioimaan ja toteuttamaan lääkkeiden ja lääketieteellisten teknologioiden taloudellisia arviointeja sekä optimoimaan terveydenhuollon hallinnan kvantitatiivisen analyysitekniikan avulla. Opit myös analysoimaan nykyisten lääkkeiden rahoituspolitiikkaa ja hallitsemaan lääkkeitä eri terveydenhuoltojärjestelmissä.

Terveyteen ja lääketeollisuuteen erikoistuneiden ammattilaisten ja tutkinnon suorittaneiden tavoitteena on Pharmacoeconomics-verkko- opintojen jatkokoulutus, joka koostuu Pompeu Fabra -yliopiston Economics, Business and Health Science -yksiköiden tunnetuista luennoitsijoista.

Farmaseuttisen farmasian online-jatkokurssi koostuu verkko-opintojen viidestä viidestä moduulista terveysalan taloudessa ja farmakotaloudessa .

tavoitteet

Tarjoaa erikoistumiskoulutusta terveydenhuollon ja lääketeollisuuden (Health Economics and Pharmacoeconomics) talouteen ja hoitoon .

Terveydenhuoltoalan ja lääketeollisuuden käsite ymmärretään sanan laajimmassa merkityksessä ja se kattaa terveydenhuollon laitosten julkisen sektorin palvelut, keskukset ja palvelut missä tahansa hoitotasolla, lääkealan palveluntarjoajat, laitokset, joilla arvioidaan lääkkeitä ja lääketieteellisiä teknologioita yhdessä lääketeollisuuden, lääkejakelijoiden, vakuutusyhtiöiden sekä konsultointi- ja neuvonantajatoimistojen kanssa.

Farmakoekonomian online- jatkokurssi on erityisen tärkeä terveydenhuollon alan ammattilaisille ja loppututkinnon suorittaneille, jotka ovat kiinnostuneita terveydenhuollon, farmakoekonomian ja laatuohjelmien suunnittelusta ja hallinnasta.

Ohjelma on suunnattu erityisesti näille tutkinnon suorittaneille ja terveydenhuollon ammattilaisille ja tarjoaa korkeatasoista akateemista koulutusta markkinoilla.

Osallistujilla ei edellytetä aiempaa taloustieteellistä tuntemusta.

Kenelle se on?

Tämä ohjelma on suunnattu terveydenhuollon ja lääketeollisuuden ammattilaisille, joilla ei ole varaa käydä paikan päällä tai jotka haluavat työskennellä ensisijaisesti virtuaalisen viestinnän kautta. Tämä kansantaloustieteen maisterin tutkinto terveysalan ja farmakoekonomian alalla täyttää sekä kokeneiden ammattilaisten että uusimpien tutkinnon suorittaneiden tarpeet ja vaatimukset, jotka haluavat lisätä tietämystään näistä aloista.

Ohjelma on suunnattu ammattilaisille, jotka haluavat elää missä tahansa maailmassa etämatkaan, jolla on edellä kuvatut ominaisuudet. Se toteutetaan kokonaan verkossa, eikä missään vaiheessa tarvitse osallistua henkilökohtaisiin tapaamisiin. Tämän ohjelman kansainvälinen painos toteutetaan kokonaan englanniksi.

Erityisesti ohjelma on suunniteltu täydentämään sellaisten ammattilaisten koulutusta, joilla on hallintovastuu ja tutkinnon suorittaneet, jotka haluavat hankkia tarvittavat taidot vastuun ottamiseksi seuraavissa tehtävissä:

  • Sairaalat, kliiniset laboratoriot sekä julkiset ja yksityiset terveyskeskukset.
  • Lääkkeiden ja terveyspalvelujen hallinnoinnista ja / tai rahoituksesta vastaavat julkiset elimet.
  • Yksityiset vakuutusyhtiöt.
  • Lääkeyritykset ja lääkkeiden jakeluun liittyvät yritykset.
  • Lääke- ja terveyspalvelukeskukset.
  • Terveydenhuoltoalan konsultti- ja neuvontayritykset jne.

Tähän verkkokoulutusohjelmaan on tähän mennessä osallistunut yli 350 osallistujaa useissa Euroopan, Afrikan ja Latinalaisen Amerikan maissa.

Pääsyvaatimukset

  • Kandidaatin tutkinto tai vastaava.
  • Pääsymaksu perustuu hakijan ansioluetteloon. Etusija annetaan hakijoille, jotka haluavat ilmoittautua koko maisteriohjelmaan.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

Thanks to the experience acquired throughout the years in the service of teaching and research, the UPF is launching a new way of understanding training within the business management and public admin ... Lue lisää

Thanks to the experience acquired throughout the years in the service of teaching and research, the UPF is launching a new way of understanding training within the business management and public administration sector: the Barcelona School of Management. Näytä vähemmän
Barcelona , Barcelona + 1 Lisää Vähemmän