Online-jatkotutkinto terveysalan taloudessa

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Kokonaan englanninkielinen kurssi, UPF Barcelona School of Management -tieteen terveydenhuollon Online-jatkokurssi antaa sinulle erikoistumisen terveydenhuollon ja lääkkeiden taloustieteelliseen hallintaan ja samalla opettaa sinulle, miten ammattimaisesti hoidat terveydenhuoltopalveluja hallinto, organisaatio tai sairausvakuutuslaitos, joko julkisesti tai yksityisesti.

Terveystieteen verkko-opintojakso opettaa sinua käyttämään käsitteitä, tekniikoita ja taloudellisia välineitä hallinnon, vakuutuslaitosten ja terveydenhuollon organisaatioiden kohtaamien resurssien allokoinnin tärkeimpien ongelmien ratkaisemiseksi terveydenhuollon tarjoamisessa.

Terveystieteiden ja lääketeollisuuden alan ammattilaisille ja loppututkinnon suorittaneille on terveystieteiden verkko-opintojakso, jossa on Pompeu Fabra -yliopiston Economics, Business and Health Science -yksiköiden tunnetuista opettajista koostuva opetushenkilöstö.

Terveystieteen Online-jatkokurssi koostuu verkko-opintojen moduuleista 1, 2, 3, 6 ja 7 Health Economics ja Pharmacoeconomics -yksiköistä .

tavoitteet

Tarjoaa erikoistumiskoulutusta terveydenhuollon ja lääketeollisuuden (Health Economics and Pharmacoeconomics) talouteen ja hoitoon .

Terveydenhuoltoalan ja lääketeollisuuden käsite ymmärretään sanan laajimmassa merkityksessä ja se kattaa terveydenhuollon laitosten julkisen sektorin palvelut, keskukset ja palvelut missä tahansa hoitotasolla, lääkealan palveluntarjoajat, laitokset, joilla arvioidaan lääkkeitä ja lääketieteellisiä teknologioita yhdessä lääketeollisuuden, lääkejakelijoiden, vakuutusyhtiöiden sekä konsultointi- ja neuvonantajatoimistojen kanssa.

Ohjelma on erityisen tärkeä terveydenhuollon alan ammattilaisille ja loppututkinnon suorittaneille, jotka ovat kiinnostuneita terveydenhuollon, farmakoekonomian ja laatuohjelmien suunnittelusta ja hallinnasta.

Ohjelma on suunnattu erityisesti näille tutkinnon suorittaneille ja terveydenhuollon ammattilaisille ja tarjoaa korkeatasoista akateemista koulutusta markkinoilla.

Osallistujilla ei edellytetä aiempaa taloustieteellistä tuntemusta.

Kenelle se on?

Tämä ohjelma on suunnattu terveydenhuollon ja lääketeollisuuden ammattilaisille, joilla ei ole varaa käydä paikan päällä tai jotka haluavat työskennellä ensisijaisesti virtuaalisen viestinnän kautta. Tämä kansantaloustieteen maisterin tutkinto terveysalan ja farmakoekonomian alalla täyttää sekä kokeneiden ammattilaisten että uusimpien tutkinnon suorittaneiden tarpeet ja vaatimukset, jotka haluavat lisätä tietämystään näistä aloista.

Terveystieteiden verkko- opintojakso on osoitettu ammattilaisille, jotka haluavat elää missä tahansa maailmassa etumatkaa edellä kuvattuilla ominaisuuksilla. Se toteutetaan kokonaan verkossa, eikä missään vaiheessa tarvitse osallistua henkilökohtaisiin tapaamisiin. Tämän ohjelman kansainvälinen painos toteutetaan kokonaan englanniksi.

Erityisesti ohjelma on suunniteltu täydentämään sellaisten ammattilaisten koulutusta, joilla on hallintovastuu ja tutkinnon suorittaneet, jotka haluavat hankkia tarvittavat taidot vastuun ottamiseksi seuraavissa tehtävissä:

  • Sairaalat, kliiniset laboratoriot sekä julkiset ja yksityiset terveyskeskukset.
  • Lääkkeiden ja terveyspalvelujen hallinnoinnista ja / tai rahoituksesta vastaavat julkiset elimet.
  • Yksityiset vakuutusyhtiöt.
  • Lääkeyritykset ja lääkkeiden jakeluun liittyvät yritykset.
  • Lääke- ja terveyspalvelukeskukset.
  • Terveydenhuoltoalan konsultti- ja neuvontayritykset jne.

Tähän verkkokoulutusohjelmaan on tähän mennessä osallistunut yli 350 osallistujaa useissa Euroopan, Afrikan ja Latinalaisen Amerikan maissa.

Pääsyvaatimukset

  • Kandidaatin tutkinto tai vastaava.
  • Pääsymaksu perustuu hakijan ansioluetteloon. Etusija annetaan hakijoille, jotka haluavat ilmoittautua koko maisteriohjelmaan.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

Thanks to the experience acquired throughout the years in the service of teaching and research, the UPF is launching a new way of understanding training within the business management and public admin ... Lue lisää

Thanks to the experience acquired throughout the years in the service of teaching and research, the UPF is launching a new way of understanding training within the business management and public administration sector: the Barcelona School of Management. Näytä vähemmän
Barcelona , Barcelona + 1 Lisää Vähemmän