Online journalismin maisteri

Yleistä

Ohjelman kuvaus

127538_forLP196.jpg

Nopeasti kehittyvällä digitaalisella aikakaudella journalismin tuotannon ja jakelun mallit muuttuvat jatkuvasti. Nykypäivän toimittajien on ajateltava radikaalisti, opittava mukauttamaan ja hyödyntämään uutta tiedotusvälineiden muotoa ja suhtauduttava sujuvasti tärkeimpiin luoviin työkaluihin, joita käytetään houkuttelevan uutissisällön tuottamiseen eri muodoissa - teksti, video, valokuva LIVE -uutiset.

Koko tämän maisterintutkinnon ajan osallistut kriittisesti media "häiritsijöihin", kehität ymmärrystä toimittajan ja yleisön muuttuvasta suhteesta ja saa käsityksen tekoälyn, big datan ja "journalismin" aiheuttamiin haasteisiin. Sinun pitäisi löytää itsesi testattu ja sitä olisi pyydettävä tavoittelemaan korkeatasoisesti kun sinulla on valmiudet työskennellä itsenäisesti mistä päin maailmaa tahansa.

Palkinnon nimi: MA Journalism
Palkinnon antava elin: Falmouth University
Taso: 7
Opintotapa: online, osa-aikainen
Kesto: Kaksi vuotta

Maisterin yhteenveto

Kurssi, jonka opettavat johtavat toimittajat, joilla on kokemusta työskentelyn eduista ja haasteista työskentelyssä kansainvälisessä kontekstissa, antaa sinulle mahdollisuuden kehittää innovatiivista ja yrittäjähenkistä ajattelutapaa. Kun keskityt tietolehtiin, sosiaaliseen mediaan ja vaikuttavaan tarinankerrontaan, tämän ohjelman tavoitteena on helpottaa parhaisiin journalisminormeihin pohjautuvia innovaatioita.

Sinä:

 • Kehitä taitojasi luovana ja teknisesti ketterässä fiktio-kertomuksessa, jotta pystyt työskentelemään itsenäisesti toimittajana
 • Opi luomaan houkuttelevia uutisia levittämistä varten useilla sisältöalustoilla globaalin yleisön mielessä
 • Tutustu miten menestyä ja luoda innovaatioita kansainvälisillä digitaalisten uutisten ja viestinnän aloilla
 • Hyödynnä sosiaalisen median ja datalehden työkaluja kehittämällä kriittinen käsitys muuttuvasta poliittisesta, sosiaalisesta ja teollisesta ympäristöstä, jossa toimittajien on toimittava ympäri maailmaa.

Kuka tämä kurssi on?

Tulet olemaan:

 • Kiinnostunut uutisista, ajankohtaisista asioista, politiikasta, kirjoittamisesta, luovasta sisällöstä, raportoinnista, editoinnista, sisällöntuotannosta, mediaympäristöistä, viestinnästä
 • Ajettu, häiritsevä, globaali ajattelija, tutkija, innovatiivinen, osaksi tekniikkaa, yhteistyöhön perustuvaa, analyyttistä, kriittinen ajattelija, utelias, eettinen, tarinankertoja.

Saatat olla:

 • Haluatko ymmärtää uutistoimituksen markkinoita voidakseen toimia tehokkaana itsenäisenä ammatinharjoittajana
 • Työskentelevät sisällön markkinoinnissa, sisällöntuotannossa tai keskisuralla toimittajana uutistoiminnoissa ja haluavat viedä uran uuteen korkeuteen
 • Halu testata uusia ideoita, haastaa perinteiset journalismin muodot ja arvioida kriittisesti nykyisten tiedotusvälineiden häiritsijöiden tehokkuutta
 • Tarkoituksena on kehittää luottamusta ja taitoja työskennellä reaalimaailman rajat ylittävissä uutisprojekteissa
 • Kiinnostaa viestintää ja PR: tä ja haluaa ymmärtää uutistoimitukseen liittyviä prosesseja
 • Valmistunut toisen alan kandidaatiksi ja haluavat aloittaa journalismin
 • Haluat vahvistaa olemassa olevia kykyjäsi, ymmärtää nykyistä käytäntöäsi ja kehittää tutkimus-, tarinankerronta- ja liiketoimintataitoja tullaksesi luovaksi ja reflektiiviseksi toimijaksi.

Kurssin sisältö

Sinun täytyy suorittaa neljä 30-luottomoduulia ja yksi 60-luotto -projekti (yhteensä 180 op). Kaikki kurssimoduulit ovat pakollisia, ja ne on hyväksyttävä palkinnon suorittamiseksi.

Ydinmoduulit
Luova ammattikäytäntö 30
Mobiili toimittaja 30
Journalismin innovaatiot ja yritystoiminta 30
Audiovisuaalinen tarinankerronta 30
Suuri projekti 60

arvioinnit

Kaikki arvioinnit otetaan ja toimitetaan verkossa.

MA-journalismin arviointimenetelmiin voi tyypillisesti kuulua:

 • Kirjalliset harjoitukset (ei tenttejä)
 • Portfoliot toimituksellisesta työstä, esitykset, projektit, heijastavat lehdet, kriittiset esseet, raportit ja lopullinen projekti.

Sisäänpääsyvaatimukset

 • Tutkinnon suorittanut tutkinnon tai tason 6 vastaavan tutkinnon
 • Todistus englanninkielisestä taitosta (IELTS: n kokonaispistemäärä vähintään 6,5, lukemisen, kirjoittamisen, puhumisen ja kuuntelemisen vähintään 6,0 tai TOEFL IBT (Internet-pohjainen testi), vähintään 88 ja vähintään 21 kaikissa 4 komponentissa).

Hyväksymme myös joukon vastaavia tunnustettuja englannin kielen pätevyyksiä. Hakijoita, joilla ei ole tutkintoa tai muodollista kelpoisuutta, kannustetaan edelleen hakemaan.

Viimeksi päivitetty Joulu 2019

Oppilaitoksesta

Established in 1902, we’ve previously been the Falmouth School of Art, Falmouth College of Art and Design and the University College Falmouth.

Established in 1902, we’ve previously been the Falmouth School of Art, Falmouth College of Art and Design and the University College Falmouth. Näytä vähemmän