Online-kurssi: LabVetEurope

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Tule FELASAn akkreditoiduksi nimetty eläinlääkäri

LabVet Europe -ohjelman avulla voit työskennellä nimettyinä laboratorioeläinlääkäreinä tieteellisiin tarkoituksiin käytettävien eläinten tuotannosta vuonna 2010 annetun EU: n direktiivin mukaisesti, joka tunnetaan aiemmin nimellä FELASA-luokka D.

LabVet-ohjelma on 100-prosenttinen online-ohjelma, jonka tarkoituksena on antaa eläinlääkäreille tarvittavat tiedot ja taidot, joita tarvitaan päivittäisessä työssäsi nimetty eläinlääkäri.

”Tavoitteenamme on tarjota korkealuokkainen ohjelma, korkealaatuinen ja helposti saatavilla oleva nimetty eläinlääkäri kaikkialla maailmassa”

Ohjelmapäällikkö, professori Axel Kornerup

Kurssimoduulit

Labvet Europe -ohjelma koostuu 6 kurssin moduuleista. Jokainen heistä antaa ainutlaatuisen näkökulman laboratorioeläinten tieteen. Yhdessä nämä kurssit tarjoavat sinulle taidot tulla ammattitaitoiseksi nimettyyn eläinlääkäriin. Kaikki kurssit opetetaan englanniksi.

6 moduulia ovat

 • Moduuli 1 - Lainsäädäntö ja eläinlääkintätiedote
 • Moduuli 2 - Etiikka, eläinten hyvinvointi ja kolme R: ää
 • Moduuli 3A - Eläinten hoito, hoito ja eläinlääkintäviestintä
 • Moduuli 3B - Terveys
 • Moduuli 3C - Geneettinen ja jalostus
 • Moduuli 4 - Anestesia, analgeesia, leikkaus
 • Moduuli 5 - DV: n rooli ihmisten sairauksien mallinnuksessa eläimissä
 • Moduuli 6 - Johdatus paikalliseen ympäristöön

opetus

Tämä online-oppimisohjelma antaa sinulle mahdollisuuden saada tietoa ja opetusta missä tahansa ja milloin se on kätevä.

Moduulin aikana löydät asiaankuuluvat tekstit, videot ja äänitiedostot LabVet Europe -verkkosivustolta. Lisäksi sinua pyydetään osallistumaan useisiin online-toimiin, kuten keskusteluihin ja online-itsetestaukseen.

Ohjelma on valmis lopullisella kirjallisella ja suullisella kokeella.

Osa-aikainen tutkimus, jonka tarkoituksena on sovittaa työskenteleville ammattilaisille kokoaikaisia työpaikkoja. LabVet-ohjelma vastaa 6 kuukauden kokopäiväistä opiskelua. Sinulla on enintään 6 vuotta siitä päivästä, jona sinut hyväksytään suorittamaan ohjelma.

sertifiointi

Hanki viralliset asiakirjat oman kompetenssisi suhteen

LabVet Europe -ohjelma on Euroopan laboratorioeläinten tiedeyhdistysten liiton (FELASA) hyväksymä. FELASA on tunnustettu eurooppalainen kansalaisjärjestö, joka - useiden eri tehtävien joukossa - varmentaa laitoksia, jotka haluavat kouluttaa eläinkokeita. FELASAn akkreditointi on erittäin tunnustettu kaikissa EU: n jäsenvaltioissa ja sen ulkopuolella.

LabVet Europe -ohjelman sertifikaatilla on virallisia asiakirjoja, jotka koskevat osaamistasi ja täyttävät eurooppalaiset vaatimukset nimetyille eläinlääkäreille, kuten Euroopan unionin direktiivissä 2010/63 / EU säädetään. 25:

"Jäsenvaltioiden on varmistettava, että jokaisella kasvattajalla, toimittajalla ja käyttäjällä on nimetty eläinlääkäri, jolla on asiantuntemusta eläinlääkkeistä laboratoriossa, tai sopivimmin pätevä asiantuntija, jolle on annettu tehtäväksi neuvotella eläinten hyvinvointiin ja hoitoon liittyvät tehtävät. ”

Avainedut

Euroopan ulkopuolisissa laboratorioissa työskentelevien eläinlääkäreiden osalta eläintilojen sertifiointi Euroopan tasolla on merkittävä osa eurooppalaisten yritysten vaatimuksia, kun ne työskentelevät näiden laitosten ja eurooppalaisten aikakauslehtien kanssa, kun julkaisutöitä tehtiin tiloissa. .

Saavutat nimetty eläinlääkäri (DV), kuten direktiivissä 2010/63 / EU ja työasiakirjassa yhteisen koulutus- ja kehysjärjestelmän kehittämisestä noudatetaan direktiivin 19-20 vaatimuksia. Helmikuu 2014.

sisäänpääsy

LabVet Europen pääsyn kriteerit

 • Tutkinto eläinlääketieteessä / eläinlääketieteen tohtori (DVM) tai vastaava;
 • Laboratoriotutkimus EU-toiminto ABD tai muu FELASA-luokan C vastaava;
 • Vähintään kahden vuoden työkokemus; ja
 • Pätevyys englannin kielessä

Laboratoriotutkimus EU-toiminto ABD

EU-toiminnon ABD-kurssi antaa sinulle mahdollisuuden työskennellä itsenäisesti laboratorioeläimillä EU: n direktiivin 2010/63 / EU 23 artiklan 2 kohdan mukaisesti, joka aiemmin tunnetaan nimellä FELASA-luokka C.

Kurssi antaa käytännön ja teoreettisen esittelyn laboratorioeläinten käsittelystä, asumisesta ja käytöstä sekä siitä, miten elävien eläinten käyttöä tutkimukseen voidaan korvata, tarkentaa ja vähentää. Seuraavat toiminnot katetaan: A) Eläinten hoitomenetelmät; B) Menettelyjen ja hankkeiden suunnittelu; ja D) Eutanisoivat eläimet.

EU: n tehtävä ABD-kurssi vaatii lyhyen vierailun Tanskaan.

Hinta

 • 3500 € LabVet Europeille
 • 5 000 euroa Labvet Europe -yritykselle, mukaan lukien EU-toiminnon ABD-kurssi

Hakuprosessi

Täytä hakemuslomake LabVet Europe -sivuston www.labveteurope.ku.dk kautta ja muista tarvittavat asiakirjat.

Kun olet ottanut vastaan ja olemme saaneet maksusi, pääset käyttämään oppimisalustaa.

 • TYYPPI: Jatkuva ammatillinen kehitys
 • PAIKKA: Online-oppiminen
 • KESTO: 6 kuukautta - 6 vuotta osa-aikaista opiskelua (LabVet-ohjelma vastaa ½ vuoden kokopäiväistä opiskelua)
 • KIELI: englanti
 • TODISTUS: Euroopan laboratorioeläinten tiedeyhdistysten liitto (FELASA) on osoittanut, että se on nimetty eläinlääkäri. Valmistunut University of Copenhagen .
 • OSALLISTUJAT: Laboratorioeläinlääkärit
 • ESITTELY: Jatkuvasti
 • LISÄTIEDOT: www.labveteurope.ku.dk

Kesto ja hinta

Aloituspäivä: Avaa ilmoittautuminen

Kesto: Osa-aikainen ohjelma valmistuu 6 vuoden kuluessa (vastaa 6 kuukauden kokoaikaa).

Hinta: 3500 euroa LabVet Europe -yritykselle tai 5 000 euroa Labvet Europe -yritykselle, mukaan lukien EU Function ABD -kurssi.

Määräaika: Jatkuva ottaminen ja valmistuminen

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Driven by intellectual creativity and critical thinking since 1479, researchers and students at the University of Copenhagen have expanded horizons and contributed to moving the world forward. With it ... Lue lisää

Driven by intellectual creativity and critical thinking since 1479, researchers and students at the University of Copenhagen have expanded horizons and contributed to moving the world forward. With its 5,000 researchers and 39,000 students, the University boasts an international research and study environment and is highly ranked on the leading ranking lists of the world's best universities. Näytä vähemmän