Lue virallinen kuvaus

Tule FELASAn akkreditoiduksi nimetty eläinlääkäri

LabVet Europe -ohjelman mukaan voit työskennellä nimettyinä laboratorioeläinlääkäreinä tieteellisiin tarkoituksiin käytettävien eläinten tuotannosta vuonna 2010 annetun EU: n direktiivin mukaisesti, joka tunnetaan aiemmin nimellä FELASA-luokka D.

LabVet-ohjelma on 100% online-ohjelma, jonka tarkoituksena on antaa eläinlääkäreille tietoa ja taitoja, joita tarvitaan päivittäisessä työssäsi nimettyyn eläinlääkäriin.

”Tavoitteenamme on tarjota korkealuokkainen ohjelma, korkealaatuinen ja helposti saatavilla oleva nimetty eläinlääkäri kaikkialla maailmassa”

Ohjelmajohtaja professori Axel Kornerup

Kurssimoduulit

Labvet Europe -ohjelma koostuu 6 kurssin moduuleista, ja kukin niistä antaa ainutlaatuisen näkökulman laboratorioeläinten tieteen. Yhdessä nämä kurssit tarjoavat sinulle taidot tulla ammattitaitoiseksi nimettyyn eläinlääkäriin. Kaikki kurssit opetetaan englanniksi.

6 moduulia ovat

 • Moduuli 1 - Lainsäädäntö ja eläinlääkintätiedote
 • Moduuli 2 - Etiikka, eläinten hyvinvointi ja kolme R: ää
 • Moduuli 3A - Eläinten hoito, hoito ja eläinlääkintäviestintä
 • Moduuli 3B - Terveys
 • Moduuli 3C - Geneettinen ja jalostus
 • Moduuli 4 - Anestesia, analgeesia, leikkaus
 • Moduuli 5 - DV: n rooli ihmisten sairauksien mallinnuksessa eläimissä
 • Moduuli 6 - Johdatus paikalliseen ympäristöön

opetus

Tämä verkko-oppimisohjelma antaa sinulle mahdollisuuden saada tietoa ja opetusta kaikkialla maailmassa ja aina, kun se on sinulle sopiva.

Moduulin aikana löydät asiaankuuluvat tekstit, videot ja äänitiedostot LabVet Europe -verkkosivustolta. Lisäksi sinua pyydetään osallistumaan useisiin online-toimiin, kuten keskusteluihin ja online-itsetestaukseen.

Ohjelma on valmis lopullisella kirjallisella ja suullisella kokeella.

Osa-aikainen tutkimus, jonka tarkoituksena on sovittaa työskenteleville ammattilaisille kokoaikaisia työpaikkoja. LabVet-ohjelma vastaa 6 kuukauden kokopäiväistä opiskelua. Sinulla on enintään 6 vuotta siitä päivästä, jona sinut hyväksytään suorittamaan ohjelma.

sertifiointi

Hanki viralliset asiakirjat oman kompetenssisi suhteen

LabVet Europe -ohjelma on Euroopan laboratorioeläinten tiedeyhdistysten liiton (FELASA) hyväksymä. FELASA on eurooppalainen tunnustettu kansalaisjärjestö, joka erilaisten tehtävien joukossa todistaa laitokset, jotka haluavat kouluttaa eläinkokeita. FELASAn akkreditointi on erittäin tunnustettu kaikissa EU: n jäsenvaltioissa ja sen ulkopuolella.

LabVet Europe -ohjelman sertifikaatilla on virallisia asiakirjoja, jotka koskevat osaamistasi ja täyttävät eurooppalaiset vaatimukset nimetyille eläinlääkäreille, kuten Euroopan unionin direktiivissä 2010/63 / EU säädetään. 25:

"Jäsenvaltioiden on varmistettava, että jokaisella kasvattajalla, toimittajalla ja käyttäjällä on nimetty eläinlääkäri, jolla on asiantuntemusta eläinlääkkeistä laboratoriossa, tai sopivimmin pätevä asiantuntija, jolle on annettu tehtäväksi neuvotella eläinten hyvinvointiin ja hoitoon liittyvät tehtävät. ”

Avainedut

Euroopan ulkopuolisissa laboratorioissa työskentelevien eläinlääkäreiden osalta eläintilojen sertifiointi Euroopan tasolla on merkittävä osa eurooppalaisten yritysten vaatimuksia, kun ne työskentelevät näiden laitosten ja eurooppalaisten aikakauslehtien kanssa, kun julkaisutöitä tehtiin tiloissa. .

Saavutat nimetty eläinlääkäri (DV), kuten on kuvattu direktiivissä 2010/63 / EU ja "Työasiakirja yhteisen koulutus- ja kehysjärjestelmän kehittämisestä direktiivin vaatimusten täyttämiseksi". Helmikuu 2014.

sisäänpääsy

LabVet Europen pääsyn kriteerit

 • Tutkinto eläinlääketieteessä / eläinlääketieteen tohtori (DVM) tai vastaava;
 • Laboratoriotutkimus EU-toiminto ABD tai muu FELASA-luokan C vastaava;
 • Vähintään kahden vuoden työkokemus; ja
 • Pätevyys englannin kielessä

Laboratoriotutkimus EU-toiminto ABD

EU-toiminnon ABD-kurssi antaa sinulle mahdollisuuden työskennellä itsenäisesti laboratorioeläimillä EU: n direktiivin 2010/63 / EU 23 artiklan 2 kohdan mukaisesti, joka aiemmin tunnetaan nimellä FELASA-luokka C.

Kurssi antaa käytännön ja teoreettisen esittelyn laboratorioeläinten käsittelystä, asumisesta ja käytöstä sekä siitä, miten elävien eläinten käyttöä tutkimukseen voidaan korvata, tarkentaa ja vähentää. Seuraavat toiminnot katetaan: A) Eläinten hoitomenetelmät; B) Menettelyjen ja hankkeiden suunnittelu; ja D) Eutanisoivat eläimet.

EU: n tehtävä ABD-kurssi vaatii lyhyen vierailun Tanskaan.

Hinta

 • 3500 € LabVet Europeille
 • 5 000 euroa Labvet Europe -yritykselle, mukaan lukien EU-toiminnon ABD-kurssi

Hakuprosessi

Täytä hakemuslomake LabVet Europe -sivuston www.labveteurope.ku.dk kautta ja muista tarvittavat asiakirjat.

Kun olet ottanut vastaan ja olemme saaneet maksusi, pääset käyttämään oppimisalustaa.

 • TYYPPI: Jatkuva ammatillinen kehitys
 • PAIKKA: Online-oppiminen
 • KESTO: 6 kuukautta - 6 vuotta osa-aikaista opiskelua (LabVet-ohjelma vastaa ½ vuoden kokopäiväistä opiskelua)
 • KIELI: englanti
 • TODISTUS: Euroopan laboratorioeläinten tiedeyhdistysten liitto (FELASA) on osoittanut, että se on nimetty eläinlääkäri. Valmistunut University of Copenhagen .
 • OSALLISTUKSET: Laboratorioeläinlääkärit
 • ESITTELY: Jatkuvasti
 • LISÄTIEDOT: www.labveteurope.ku.dk

Kesto ja hinta

Aloituspäivä: Avaa ilmoittautuminen

Kesto: Osa-aikainen ohjelma valmistuu 6 vuoden kuluessa (vastaa 6 kuukauden kokoaikaa).

Hinta: 3500 euroa LabVet Europe -yritykselle tai 5 000 euroa Labvet Europe -yritykselle, mukaan lukien EU Function ABD -kurssi.

Määräaika: Jatkuva ottaminen ja valmistuminen

Ohjelman opetuskielet:
Englanti
Viimeksi päivitetty March 17, 2019
Tämä kurssi on Online
Alkamispäivämäärä
Avoin ilmoittautuminen
Duration
6 kuukautta
Full-time
Hinta
3,500 EUR
(3500 euroa LabVet Europe -yritykselle tai 5 000 euroa Labvet Europe -yritykselle, mukaan lukien EU-toiminnon ABD-kurssi)
Deadline
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Avoin ilmoittautuminen
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika

Avoin ilmoittautuminen

Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä