Read the Official Description

Online-koulutusohjelma toimivaltaiselle eläinlääkärille laboratorioeläinten tiloissa

Labvet Europe -ohjelman tavoitteena on luokitella nimetyt laboratorioeläinlääkärit tieteellisiin tarkoituksiin käytettävien eläinten suojelua koskevassa EU: n vuoden 2010 direktiivissä ja sitä seuraavassa ohjauspaperissa vaadittuun tasoon. Sitä pidetään jatkoa aiempien FELASAn D-luokan ohjelmien seurauksista, mutta se on tarkoitettu yksinomaan niille tuhansille eläinlääkäreille, jotka työskentelevät maailmanlaajuisesti laboratorioeläinten eläinlääkäreinä.

Ohjelma on 100% verkossa ja se on akkreditoitu Euroopan laboratorioeläinten tiedeyhdistysten liiton (FELASA) toimesta. Se on suunniteltu tarjoamaan sinulle tietoa ja taitoja, joita voit käyttää päivittäisessä työssäsi nimettyyn eläinlääkäriin.

”Tavoitteenamme on tarjota korkealuokkainen ohjelma, korkealaatuinen ja helposti saatavilla oleva nimetty eläinlääkäri kaikkialla maailmassa”

Ohjelmajohtaja professori Axel Kornerup

Ohjelma on rakennettu opetuksen ja resurssien, sertifioinnin ja Labvet-yhteisön ympärille. Opiskelijat, jotka ovat osallistuneet ohjelmaan, saavat FELASAn sertifikaatin ja saavat pääsyn European LabVet Communityyn.

Opetus ja resurssit

Ilmoittautumalla Labvet Europesin online-ohjelmaan pääset merkityille eläinlääkäreille tarvittaviin resursseihin ja opetusmateriaaleihin. Ohjelma perustuu verkko-oppimiseen, jonka avulla voit saada tietoa ja opetusta kaikkialla maailmassa ja aina, kun se on sinulle sopiva.

Verkkoalustamme ja -materiaalimme rakentuvat pitkäaikaiselle kokemuksellemme verkko-oppimisen kehittämisessä ja käyttävät uusinta sähköistä oppimista ja interaktiivista teknologiaa. Moduulin aikana löydät asiaankuuluvat tekstit, videot ja äänitiedostot LabVet Europe -verkkosivustolta. Lisäksi sinua pyydetään osallistumaan useisiin online-toimiin, kuten keskusteluihin ja online-itsetestaukseen. Ohjelma päättyy kirjallisella ja suullisella kokeella.

Kurssit

Labvet Europe -ohjelma koostuu kuudesta moduulista, ja kukin niistä tarjoaa ainutlaatuisen näkökulman laboratorioeläinten tieteen. Yhdistämällä he kouluttavat osallistujan tulla ammattitaitoiseksi nimettyyn eläinlääkäriin. 5 moduulia ovat:

 1. Moduuli 1 - Lainsäädäntö ja eläinlääkintätiedote
 2. Moduuli 2 - Etiikka, eläinten hyvinvointi ja kolme R: ää
 3. Moduuli 3 A - Eläinten hoito, hoito ja eläinlääkintäviestintä
 4. Moduuli 3 B - Terveys
 5. Moduuli 3 C - Geneettinen ja jalostus
 6. Moduuli 4 - Anestesia, analgeesia, leikkaus
 7. Moduuli 5 - DV: n rooli ihmisten sairauksien mallinnuksessa eläimissä
 8. Moduuli 6 - Johdatus paikalliseen ympäristöön

sertifiointi

Tule FELASAn akkreditoiduksi nimetty eläinlääkäri Labvet Europen kautta

FELASAn sertifioima LabVet Europe -ohjelma on tarkoitettu kouluttamaan nimettyjä eläinlääkäreitä (FELASA-luokka D). FELASA on eurooppalainen tunnustettu kansalaisjärjestö, joka erilaisten tehtävien joukossa todistaa laitokset, jotka haluavat kouluttaa eläinkokeita. FELASAn akkreditointi on erittäin tunnustettu kaikissa EU: n jäsenvaltioissa ja sen ulkopuolella.

Euroopan ulkopuolisissa laboratorioissa työskentelevien eläinlääkäreiden osalta eläintilojen sertifiointi eurooppalaisella tasolla on merkittävä osa eurooppalaisten yritysten vaatimuksia, kun ne työskentelevät näiden laitosten ja eurooppalaisten aikakauslehtien kanssa, kun ne julkaisevat tehtaassa.

LabVet Europe -ohjelman sertifikaatilla on virallisia asiakirjoja, jotka koskevat osaamistasi ja täyttävät eurooppalaiset vaatimukset nimetyille eläinlääkäreille, kuten Euroopan unionin direktiivissä 2010/63 / EU säädetään. 25:

"Jäsenvaltioiden on varmistettava, että jokaisella kasvattajalla, toimittajalla ja käyttäjällä on nimetty eläinlääkäri, jolla on asiantuntemusta eläinlääkkeistä laboratoriossa, tai tarvittaessa asianmukaisesti pätevä asiantuntija, jolle annetaan tehtäväksi neuvoja eläinten hyvinvoinnista ja hoidosta".

LabVet Europen oppimistulokset

kompetenssit

Kun ohjelma on suoritettu, harjoittelija on päällä

 • Nimetty eläinlääkäri (DV), sellaisena kuin se on kuvattu direktiivissä 2010/63 / EU, ja "työasiakirja yhteisen koulutusjärjestelmän kehittämisestä direktiivin vaatimusten täyttämiseksi", 19. – 20. Helmikuuta 2014.

Oletettu tieto

Kun ohjelmaan kirjataan, oletetaan, että opiskelijalla on vanhan FELASA-luokan C tai uuden EU-toiminnon A / B / D mukainen pätevyys.

tuntemus

Kun ohjelma on suoritettu, harjoittelija tietää:

 • Erilaiset eettiset näkemykset eläinkokeista, mukaan lukien kolme R-periaatetta, sekä hyvien eläinten hyvinvoinnin ja tieteen periaatteet
 • Laboratoriokarjanhoidon periaatteet, mukaan lukien siivousjärjestelmät, ympäristöolosuhteet, rikastus, hygienia sekä työterveys ja -turvallisuus
 • Asianomaisten lajien keskeiset biologiset ominaisuudet ja niiden merkitys hoidon ja käytön kannalta
 • Eläinten ihmisten sairauksien mallintamisen periaatteet, mukaan lukien menetelmät ja hankkeet, geneettisesti muunnettujen eläinten luominen ja käyttö sekä kokeellinen leikkaus.

Skills

Kun ohjelma on suoritettu, harjoittelija pystyy:

 • Etsi tarvittavat tietolähteet DV: n tehtävien suorittamiseksi
 • Tappaa asianomaiset eläimet kunnioittaen sekä tieteellisiä tuloksia että eläinten hyvinvointia
 • Toteutetaan rutiininomaisia eläintilakäyntejä, haittojen ja hyötyjen analyysiä, terveydentilan seurantaa, bioturvallisuusstrategioita ja taudinpurkauksia, anestesiaa ja kivunlievitystä ja liitetään se tieteelliseen lopputulokseen ja eläinten kokeisiin
 • Sovelletaan laboratorioeläinten geneettisten varianttien nimikkeistöä koskevia kansainvälisiä ohjeita
 • Yhteenveto DV: n lakisääteisistä velvollisuuksista ja ammatillisista vaatimuksista, jotka liittyvät henkilöstön vuorovaikutukseen, eläinten hyvinvointielimeen, lääkkeiden käyttöön, tuontiin ja vientiin sekä laboratorioeläinten kuljetukseen, geneettisesti muunnettujen eläinten käyttöön ja kolmen R: n käyttöönottoon.
 • Selitä hyvän eläinten terveyden ja hyvinvoinnin merkitys sekä tarve hoitoon ja hyvään tieteeseen

sisäänpääsy

Voit hakea pääsyä LabVet Europe -ohjelmaan tai LabVet Europe -ohjelmaan, mukaan lukien toiminto ABD-kurssi.

Hakuprosessi

Täytä hakemuslomake ja tarvittavat asiakirjat.

Käsittelemme hakemustasi varmistaaksesi, että täytät hyväksymisperusteet.

Jos täytät hakukriteerit, saat vastaanotto-kirjeen ja laskun.

Kun olemme saaneet maksusi, sinulla on pääsy oppimisympäristöön.

Pyydä osallistumaan LabVet Europe -ohjelmaan 3500 eurolla.

Pyydä Labvet Europe -palvelua, mukaan lukien Function ABD -sertifikaatti € 5000.

Program taught in:
Englanti
Last updated February 12, 2019
Tämä kurssi on Online
Alkamispäivämäärä
Open Enrollment
Duration
6 kuukautta
Full-time
Hinta
3,500 EUR
Pyydä osallistumaan LabVet Europe -ohjelmaan 3500 eurolla. Hae koko kurssia. Hae Labvet Europe -palveluun, mukaan lukien Function ABD -sertifikaatti € 5000.
Deadline
By locations
By date
Alkamispäivämäärä
Open Enrollment
Päättymispäivämäärä
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä